Mano dukrytei 9,5men. ir mes jau turim du dantukus apacioj ir virsuj jau dvieju dantuku virsuneles baltuoja.
Mano seletis ir viska kisti i burna pradejo 3 men. o pirmi dantukai islindo 5 men. o daba turim cielus 7
mums taip pat jau 3men o i burnyte viska kisha jau nuo 2-o,taciau dantuku dar nesimato
Sveikutės.
Mano pumpuriukui 6,5 mėn. ir turime jau 2 dantukus, kurie išdygo nesenai. Pirmas išdygo kai buvo 6 mėn ir 4 d, o antras lygiai po savaitės. O laukėm mes jų labai ilgai. Dukrytė viską į burną kišo ir seilėtis pradėjo nuo 1,5 mėn, bet vis dantukų nebuvo. Ir sulaukus pusės metukų dantukai labai greitai ir tikrai be jokių skausmų ir zyzimų prasikalė.
Mano pumpuriukui 6,5 mėn. ir turime jau 2 dantukus, kurie išdygo nesenai. Pirmas išdygo kai buvo 6 mėn ir 4 d, o antras lygiai po savaitės. O laukėm mes jų labai ilgai. Dukrytė viską į burną kišo ir seilėtis pradėjo nuo 1,5 mėn, bet vis dantukų nebuvo. Ir sulaukus pusės metukų dantukai labai greitai ir tikrai be jokių skausmų ir zyzimų prasikalė.
Turim 2 dantukus, bet laukiam kitu, nes baisi zirzilyne vaiksto ir seiliune
Musu maziukui pirmasis dantukas issikale kai buvo 4,5 menesio, netrukus ir antrasis isvydo sviesa. Neseniai (dabar esame 7,5 menesio) net pati nustebau - vaikiukas pasidare toks neramus, knerzi nuolatos - ogi pasirodo, vargsiukui net keturi dantukai vienas paskui kita kalasi - du apacioje ir priekiniai didieji. Labai mazyli erzina toks pasikeitimas, bet pripras
Mums pirmas dantukas isdyko 6men ir 1 sav.Dabar turim tris,jau matosi ketvirtas,jokio vargo gal tik valge maziau
Papildyta:
ne 6 men,o 5 men ne ta skaiciu paspaudziau
Papildyta:
QUOTE(gu1 @ 2006 11 30, 13:01)
Mums pirmas dantukas isdyko 6men ir 1 sav.Dabar turim tris,jau matosi ketvirtas,jokio vargo gal tik valge maziau
ne 6 men,o 5 men ne ta skaiciu paspaudziau
mano dukrai dantys kaltis pradejo 2 men,tai gydytja stebejosi,bet procesas vyko net du men,bet 4 menesiuku turejom jau du dantukus,po dvieju savaiciu dar du
Mano vyrui isdygo pirmi 2 dantukai 8 men.dabar mums 10,5 men. tai pas mus pries kelias prasikale dar du ir vat ,vat dar du bus