gydytoja išrašė Basica. geriam, bet bijau, kad viduriai nuo to neužkietėtų, nes ir su tuo turim problemų. ir laaabai blogai valgo aš kiekvieną kartą, kai reik maitinti, baisiai susinervinu...
šiaip gydytoja susirūpino tik dėl dantų, ne dėl ūgio-svorio. nors priaugo per mėnesį tik 200 g
QUOTE(Eziuke @ 2006 10 07, 20:09)
ir vėl prašau pagalbos... mums išdygo prieš mėnesį vienas dantukas, o antro ir nesimato Ar tai normalu? girdėjau, kad dantys auga poromis. kas negerai? tiesiog permažai kalcio? Rachito požymių lyg nesimato...
dar vaikas blogai valgo ir blogai priauga svorio
dar vaikas blogai valgo ir blogai priauga svorio
mano Ugnytei pirmieji 2 dantukai išdygo 6 mėn. (savaitės intervalu), o kiti pradėjo dygti nuo 9,5 mėn. Ir metukų Ugnė turėjo jau 11 dantukų. Tiesiog dygo vienas po kito kaip grybai po lietaus. Kantrybės ir pamatysi kaip greitai gydysi savo sukandžiotus žandus
QUOTE(Eziuke @ 2006 10 09, 13:27)
gydytoja išrašė Basica. geriam, bet bijau, kad viduriai nuo to neužkietėtų, nes ir su tuo turim problemų. ir laaabai blogai valgo aš kiekvieną kartą, kai reik maitinti, baisiai susinervinu...
šiaip gydytoja susirūpino tik dėl dantų, ne dėl ūgio-svorio. nors priaugo per mėnesį tik 200 g
keista, kad gydytoja susirūpino dėl dantų Mūsų gydytojos žodžiai: jei išdygo vienas dantukas, išdigs visi o dėl nevalgymo... Jei vaikiukas gerai jaučiasi, sysioja ir kakoja - viskas gerai tik tu pati nusiramink
QUOTE(Eziuke @ 2006 10 09, 11:27)
manau, kad nereik pergyvent, juk jau turite viena pazistu vaikiuku, kuriems pirmas dantukas tik metuku pasirode. o kiti dygo po kelis iskart.
gal dar ir genai turi itakos
o dantukai, tikrai, nebutinai poromis dygsta. kantrybes
Musiskis pirmasis dantukas pasirode 8,5 men., kai mamai danti isrove
Neveltui sakoma vieniems atima-kitiems duoda
Neveltui sakoma vieniems atima-kitiems duoda
Mes pirmojo baltuko sulaukėm 8 mėn. ir 6 dienų.
Nepergyvenk, išdygs tie dantys.
Maniškei 6 mėn. per vieną savaitgalį prasikalė pirma dantukų pora, o va kitų kaip nėra taip nėra...
Maniškei 6 mėn. per vieną savaitgalį prasikalė pirma dantukų pora, o va kitų kaip nėra taip nėra...
dantukai tikrai isdyks nera ko pergyvent tuo labiau kad jau viena turit
vat drauges mergytei nebuvo nebuvo, o dabar varo kaip grybai po lietaus 10menesi
vat drauges mergytei nebuvo nebuvo, o dabar varo kaip grybai po lietaus 10menesi
Mes tokio džiaugsmo sulaukėm kai sūnukui buvo 7 mėn. ir 3 sav.
Per apsilankyma pas gyd. triju men dukryte apziurejusi gydytoja pasake, kad jau laukiam dantuku, nes jau paburke dantenos, griauzia pirstukus ir labai seilejasi. O kokio amziaus jusu vaikuciams isdygo pirmieji dantukai?
Mano irgi nuo 3 mėn. selėjosi graužė viską.... bet pirmo dantuko sulaukėm tik 6 mėn o tada kai pasipylė ir 7 mėn jau turėjom 6