mano mergytei tuoj 5 men ir jau pora savaiciu labai nerami, pastoviai zyzia , viska kisa i burnyte jau nekalbu apie pacios kumstukus, jei neduodi iskart pyksta kisa net adijala, pagalvyte zodziu viska. seiliojasi labai. gydytoja dantyuku nemato. kas dar gali buti?
[FONT=Courier]ŠIANDIEN
[FONT=Arial] Pamačiau netyčiukais, laaabai šaunu.
Mums 5,5 mėn.
[FONT=Arial] Pamačiau netyčiukais, laaabai šaunu.
Mums 5,5 mėn.
musu pirmas dantukas pasirode 6men., antras po poros dienu.. abu apacioje
Mano didžiajam pirmieji dantukai prasikalė 4 mėn., viduriniąjai 6mėn. Dabar laukiamkada prasikal mažylio pirmi dantukai.
Meidutei 2 apatiniai dantukai isdygo 6 men. ir 2 sav. - is abu is kart
Dabar jau labai grazus mazi kapliukai kaip pas zuiki
Dabar jau labai grazus mazi kapliukai kaip pas zuiki
.. labutis,Ginta..
tikrai nereikia taip baimintis,kad mažajam sūneliui neišdygsta primieji dantukai.. Auginu du sūnelius... susilaukusi pirmojo daug ką turėjau išmokti daryti.. man taip pat buvo keista,kad vaikučiui,jua sulaukusiam 8 mėnesių,nesikala dantukai.. bet mano dideliam džiaugsmui po keletos savaičių burnytėje apsigyveno du "išdykėliai"...
nenusimink,tikrai jie išdygs.. nors neramūs būna mažyliai,kai niežti dantenas.. bet smagu paskui stebėti,kaip kas mėnesį burnytėje išlenda baltas dantukas
tikrai nereikia taip baimintis,kad mažajam sūneliui neišdygsta primieji dantukai.. Auginu du sūnelius... susilaukusi pirmojo daug ką turėjau išmokti daryti.. man taip pat buvo keista,kad vaikučiui,jua sulaukusiam 8 mėnesių,nesikala dantukai.. bet mano dideliam džiaugsmui po keletos savaičių burnytėje apsigyveno du "išdykėliai"...
nenusimink,tikrai jie išdygs.. nors neramūs būna mažyliai,kai niežti dantenas.. bet smagu paskui stebėti,kaip kas mėnesį burnytėje išlenda baltas dantukas
Dantukai isdygo 6 men., iskart 2 apatiniai
Mum iš karto, du apatiniai dantukai išlindo 6.5mėn.
QUOTE(taniai @ 2006 03 17, 21:26)
Seip musu dukryte irgi labai nerami buvo nuo pat gimymo. Gali buti, kad pilvuka skauda arba dantukai. Musu leliukui pirmi dantukai isdygo nepilnu 3 menesiu.
Dukrytei 2 mėn. kartais taip užsiklykia, labai seilėjasi ir graužia kumštukus, ar gali būt, kad dantukai dygsta, dėl to vaikas toks neramus, nes diegliukai visą dieną juk būt negali ? nors teoriškai dantukams dar labai anksti