Norėčiau paklausti kaip jūsų vaikam išdigdavo pirmieji dantukai ka daryti kad taip neskaudėtu kokiom priemonėm naudojat
QUOTE(Austre 123 @ 2006 03 02, 10:19)
Norėčiau paklausti kaip jūsų vaikam išdigdavo pirmieji dantukai ka daryti kad taip neskaudėtu kokiom priemonėm naudojat
nu jei kas nors pasakys, ka daryt, kad neskaudetu, bus stebuklas Jei jau skauda, tai siek tiek padeda kamistad ar dentinox tepaliukai, salti kramtukai, bet vistiek skaudes. Na kai kurie vaikai laimingi ir per daug nesikankina. Maniski pirmi dantys kankino 1,5men
isdygo, kai buvo 5men ir 1savaite, bet tai labai individualu, nes buna ir kad tik 10men pirmas dantis islenda
Mums pirmas dantuka isdigo 9 menesiu.. o antas po 2 savaiciu. Kai skaudejo tepiau su kamistad geliu ir jinai nurimdavo. Manau kad mums pasiseke ir perdaug nesikankinom.
O mes net nepastebėjom kaip pirmasis dantukas išdygo - 5 mėn. ir 3 sav., bet vat antrasis kalėsi skausmingai - tris naktis rėkėm.
Dabar dygsta 2 viršutiniai, bet jau didelių rėkimų nėr, tik naktimis pasiblaško.
Dabar dygsta 2 viršutiniai, bet jau didelių rėkimų nėr, tik naktimis pasiblaško.
Mums pirma dantukas dabar dygts. Mums tik 4, 5 mėnesio. Net nepastebėjom, kada pradėjo dygti, nes nei temperatūros ,nei irzli nebuvo. O šiaip kiek žinau, tai reikia medumi patepti dygstančius dantukus.
mums jau beveik 7men.bet mes dar nei vieno dantuko neturim.
Mums dantukas pirmas islindo beveik 6men buvom, o antras isdygo po menesio laiko. Gal kiek ir neramus vaikas buvo, bet dar kentet galima...
Oi, nejuokauk su medum!!! Medaus tokiems maziams negalima... Medu tik nuo metu galima naudoti, nes bedu prisidaryt galit
QUOTE(saldainia @ 2006 03 02, 15:13)
O šiaip kiek žinau, tai reikia medumi patepti dygstančius dantukus.
Oi, nejuokauk su medum!!! Medaus tokiems maziams negalima... Medu tik nuo metu galima naudoti, nes bedu prisidaryt galit
QUOTE(Austre 123 @ 2006 03 02, 13:19)
mano abiem vaikuciam velai dantukai dygo, 9 menesiu pirmieji dantukai, dabar maziui greit 11 menesiu tai 4 dantukus turesim. Kol dantys nedygo miegodavo visa nakti, o dabar 10 kartu prabunda - kosmaras, tepu su DENTINOX tepaliuku, bet jis tam kartui man rodos numalsina, gerai dar kad nekarsciuoja, neviduriuoja
QUOTE(laurechka @ 2006 03 02, 18:20)
Mums dantukas pirmas islindo beveik 6men buvom, o antras isdygo po menesio laiko. Gal kiek ir neramus vaikas buvo, bet dar kentet galima...
Tikrai galima tik nedaug nes mes bandėm ir tikrai nieko blogo
Pirmi du isdygo 5men., tepem dentinoxu.Buvo pakilus temperatura pora dienu,viduriavom , po to ir susilaukem dantuku..
Papildyta:
Man rodos visuose tuose tepaliukuose yra medaus tik kaikurie leliai yra alergiski medui,tai del to ir gali buti bedos,kaip ir su kitu bet kuriuo produktu
Papildyta:
QUOTE(Austre 123 @ 2006 03 02, 22:53)
Man rodos visuose tuose tepaliukuose yra medaus tik kaikurie leliai yra alergiski medui,tai del to ir gali buti bedos,kaip ir su kitu bet kuriuo produktu
QUOTE(Austre 123 @ 2006 03 02, 23:53)
nebijokite nes mano sunui dygo 3 mėn o dukrytiai dar nėra ir labai sunkiai jau mums dyksta