QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 21, 09:49)
Aš jau viską peržiūrėjau, dabar belieka laukti... ilgai ilgai...
O Kuperis juk išėjo iš Black Lodge, tik neaikšu, kuris
As taip suprantu kad ten liko tikrasis, o isejo jo antrininkas. Ten jie visi turedavo antrininkus pamenat? Su tom baltom akim
"blogasis as", kitaip tariant. Dar kai filma ziurejot , prisimenat kai Lora sapnuoja kad pabudus mato salia saves Annie, kuri sako "gerasis Deilas yra black lodge, parasykite apie tai savo dienorastyje." Noretusi labiau panarpliot tas temas ir visus neatsakytus, nesuprastus klausimus
kita vertus nesinori beanalizuojant labai atvirai nupasakot siuzeto, kad toms kurios cia dabar skaito kai kurios misles isliktu kol jos paziures seriala, nes paskui gali but neidomu ziuret.
O sita seriala mano asmenine nuomone paziuret verta visiems, kaip koki 6-aji pojuti ar Avineliu tylejima, kaip sakant chrestomatinis filmas cia.
Kazkokiam interviu Frostas seniai seniai yra kalbejes, kad kai jie ruosesi kurti trecia sezona, planavo gilintis i antrininku tematika, bet tas sezonas taip ir liko nesukurtas... idomu gal dabar tos idejos bus panaudotos?
QUOTE(oziarage @ 2014 10 21, 11:15)
Aš savaitgalį baigiau serialą. Šiandien filmą žiūriu. Jau IMDB paskelbti aktoriai vaidinsiantys 2016. Bet, deja, nei Shelly, nei Audrey ir Loros arba Mady, Serifo nebus... Bet bus ponia su malka, kiti policininkai dirbe, bus ta pora, kurioje ta vienaake, bus Leo, Ronette (mergina,kuria prievartavo kartu su Lora), liliputas, Dickas (tas,kuris konkuravo su policininku del tos policijis sekretores), vienarankis. Laukiu nesulaukiu
O, tai jau kai paziuresit filma, parasykit kaip ispudziai?
Aciu uz nfo, radau:
http://www.imdb.com/title/tt4093826/
Mane sitas momentas sudomino - kas ta Sylvia, ar buvo ji seriale?
Jan D'Arcy ... Sylvia Horne (unknown episodes)