Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Twin Peaks"

QUOTE(oziarage @ 2014 10 11, 17:50)

O dieve, kaip Kupas su Lora išbaisėję verysad.gif Ką daro laikas...
Lora visiškai neatpažįstama, tarsi nosis užaugusi.
Tik viena Log lady jaunėja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 10 14, 11:09)
O dieve, kaip Kupas su Lora išbaisėję verysad.gif Ką daro laikas...

Jusu nuomone kai zmogus sensta tai jis isbaiseja? rolleyes.gif
(nekalbant jau apie tai, kad tos velesnes nuotraukos darytos bele kur, prie bet kokio apsvietimo ir be spec. makiazo, sukuosenu...)
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 10 14, 11:35)
Jusu nuomone kai zmogus sensta tai jis isbaiseja? rolleyes.gif
(nekalbant jau apie tai, kad tos velesnes nuotraukos darytos bele kur, prie bet kokio apsvietimo ir be spec. makiazo, sukuosenu...)

Na taip, negi išgražėja? Ir kam jūsų nuomone tada reikalingi visi grožio chirurgai, botoksai ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 10 14, 12:33)
Na taip, negi išgražėja? Ir kam jūsų nuomone tada reikalingi visi grožio chirurgai, botoksai ir pan.?

Tam kad atrodytume jaunesniais. Bet ne "maziau baisiais". Visiskai skirtingi issireiskimai - neskambantys niekinanciai ir izeidziai. smile.gif

P.S. : Ir dar - grozis su jaunyste ne visada tiesiogiai susijes. I pavyzdzius nesigilinsim. mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia dar palyginimai, galim patampyti foto smile.gif
http://www.buzzfeed....ike-now#1jjbxht
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 10 10, 12:16)
Beje, ar zinojot kad Lynchas pasitrauke po pirmojo sezono, o antrajame dirbo tik Frostas su komanda, Lynchas dalyvavo tik kuriant paskutine jo serija (su juo sugrizo ir Kuperio sapnai biggrin.gif ). Kuriant pirmaji sezona ziurovai pradejo nekantrauti kad taip ilgai neatskleidziamas zudiko vardas (veliau pats Lynchas sake kad jis turejo minciu jo apskritai neatskleisti), todel paskubomis buvo sumontuota a la pabaiga, taip vadinamas europinis finalo variantas, jis i seriala nedetas bet klaidzioja youtubej kaip viena is neitrauktu i seriala scenu (galbut jis su kitomis panasiomis istraukomis ir visu filmu itrauktas i Blue Ray kolekcija, isleista sia vasara). O pries tikraji finala, scena su Mady nuzudymu buvo filmuota su ne vienu aktorium, kad paslaptis nebutu atskleista per anksti. smile.gif
O antrajame sezone ziurovai pradejo skustis kad nieko nebesupranta, todel krito ziurimumas, uztai 3-as sezonas nebuvo filmuojamas.

Nelabai suprantu...Lynčas dirbo ir antrajame sezone iki 9 serijos tai tikrai, jis režisavo ir net pats suvaidino neprigirdintį Kuperio šefą biggrin.gif Būtent 2 sezono 7-8 serijoje ir atskleidžiamas žudikas ir Mady nužudoma. Tikrai ne finale. Finalas antrame sezone 22 serija. Lynčas prodiusavo ir 10 seriją (bent titruose jis yra)...

Bet bent man nuo 9 serijos (dabar 12 žiūriu) neįdomu taip kaip buvo. Viskas išaiškinta ale ir toks valūzijimasis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 15 spalio 2014 - 07:58
QUOTE(oziarage @ 2014 10 15, 08:56)
Nelabai suprantu...Lynčas dirbo ir antrajame sezone iki 9 serijos tai tikrai, jis režisavo ir net pats suvaidino neprigirdintį Kuperio šefą biggrin.gif Būtent 2 sezono 7-8 serijoje ir atskleidžiamas žudikas ir Mady nužudoma. Tikrai ne finale. Finalas antrame sezone 22 serija. Lynčas prodiusavo ir 10 seriją (bent titruose jis yra)...

Bet bent man nuo 9 serijos (dabar 12 žiūriu) neįdomu taip kaip buvo. Viskas išaiškinta ale ir toks valūzijimasis.

Del Mady nuzudymo turejau omeny ne serialo finala, o zmogzudystes isaiskinimo finala. 4u.gif

Taip, tikrai, buvo dar pora seriju, ne tik paskutine... va sarasa koki radau, cia ir visos serijos trumpai aprasytos: http://en.wikipedia...._Peaks_episodes man kazkodel uzsifiksavo kad tik paskutine. unsure.gif Aaaa, supratau kodel man taip uzsifiksavo - nes as mintyse kazkaip esu padalinus ta seriala per puse - iki zudiko isaiskinimo ir po to. biggrin.gif
Va sita grazioji serija kurta su Lynchu: https://www.youtube....h?v=w6fkTumUM_k

Jo, paskui ten toks atoslugis ir kuri laika atrodo bele kas vyksta. smile.gif Bet man vistiek idomu buvo.
Labai buvo keista matyt Kuperi ismylejusi, biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=_65SnZuL6tU

man visada labai grazi buvo Annie:
user posted image

Kuperio anekdotas biggrin.gif

Two penguins were walking across an iceberg. One penguin turned to the second penguin and said, "You look like you're wearing a tuxedo." And the second penguin said,"Maybe I am."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 15 spalio 2014 - 19:54
Mokinukes biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Audrey turbut pouliariausia is visu serialo moteru, dauguma ziurovu norejo kad Kuperis ir ji butu pora. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 15 spalio 2014 - 20:58
QUOTE(Hiver @ 2014 10 15, 20:21)
Del Mady nuzudymo turejau omeny ne serialo finala, o zmogzudystes isaiskinimo finala. 4u.gif

Taip, tikrai, buvo dar pora seriju, ne tik paskutine... va sarasa koki radau, cia ir visos serijos trumpai aprasytos: http://en.wikipedia...._Peaks_episodes man kazkodel uzsifiksavo kad tik paskutine. unsure.gif Aaaa, supratau kodel man taip uzsifiksavo - nes as mintyse kazkaip esu padalinus ta seriala per puse - iki zudiko isaiskinimo ir po to. biggrin.gif
Va sita grazioji serija kurta su Lynchu: https://www.youtube....h?v=w6fkTumUM_k
Jo, paskui ten toks atoslugis ir kuri laika atrodo bele kas vyksta. smile.gif Bet man vistiek idomu buvo.
Labai buvo keista matyt Kuperi ismylejusi, biggrin.gif 
https://www.youtube....h?v=_65SnZuL6tU

man visada labai grazi buvo Annie:
user posted image
Kuperio anekdotas biggrin.gif

Two penguins were walking across an iceberg. One penguin turned to the second penguin and said, "You look like you're wearing a tuxedo." And the second penguin said,"Maybe I am."

Išsiaiškinom pioneer.gif Anekdotas tai lotuliukas.gif Toks kuperiškas smile.gif Dar šitame žiūrėjimo periode iki Annie nepriėjau smile.gif Man seriale gražiausia ir, beje, dabar nuostabi Shelly smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 10 16, 12:10)
Man seriale gražiausia ir, beje, dabar nuostabi Shelly smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O agentas Kuperis koks gražuoliukas kažkada atrodė rolleyes.gif O dabar žavumo nė atgarsio nelikę, kaip keičia laikas...
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2014 10 16, 12:24)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 
O agentas Kuperis koks gražuoliukas kažkada atrodė rolleyes.gif  O dabar žavumo nė atgarsio nelikę, kaip keičia laikas...

Na man jis ir dabar nieko visai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 10 16, 12:10)
Man seriale gražiausia ir, beje, dabar nuostabi Shelly smile.gif

Shelly labai grazi moteris drinks_cheers.gif man dauguma ju grazios, kad ir Norma, ji man primena musu Baikstyte. ax.gif Ir Donna man patiko.

QUOTE(oziarage @ 2014 10 16, 14:43)

Sutinku. ax.gif Zavumo ir nepastebesim jeigu tikesimes kad jis atrodys kaip vaikinas, o ne kaip brandaus amziaus vyras.
Bet isivaizduojat, Kuperis bus prabuves 25 metus toj Black Lodge... O gal jau ji is ten isejusi rodys? Idomu. rolleyes.gif

Kurioj dabar serialo vietoj esat? O gal jau filma ziurit? smile.gif
Atsakyti