Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Twin Peaks"

QUOTE(Hiver @ 2014 10 10, 12:16)
Beje, ar zinojot kad Lynchas pasitrauke po pirmojo sezono, o antrajame dirbo tik Frostas su komanda, Lynchas dalyvavo tik kuriant paskutine jo serija (su juo sugrizo ir Kuperio sapnai biggrin.gif ). Kuriant pirmaji sezona ziurovai pradejo nekantrauti kad taip ilgai neatskleidziamas zudiko vardas (veliau pats Lynchas sake kad jis turejo minciu jo apskritai neatskleisti), todel paskubomis buvo sumontuota a la pabaiga, taip vadinamas europinis finalo variantas, jis i seriala nedetas bet klaidzioja youtubej kaip viena is neitrauktu i seriala scenu (galbut jis su kitomis panasiomis istraukomis ir visu filmu itrauktas i Blue Ray kolekcija, isleista sia vasara). O pries tikraji finala, scena su Mady nuzudymu buvo filmuota su ne vienu aktorium, kad paslaptis nebutu atskleista per anksti. smile.gif
O antrajame sezone ziurovai pradejo skustis kad nieko nebesupranta, todel krito ziurimumas, uztai 3-as sezonas nebuvo filmuojamas.

Taip, 2 sezoną tik šiek tiek davė Lynchui prisidėti biggrin.gif
Ta elternatyvi pabaiga linkomanijoj irgi yra, prie įprastu serijų pridėta, dar tokie log lady intro yra smile.gif
O kad Amerika nesuprato, tai nieko stebėtino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 10 09, 20:59)
Aš tai tikrai sapnavau, kad LRT reklamavosi biggrin.gif

O tai pasirodo ne aš viena sapnavau biggrin.gif Tai gal ištikro rodys biggrin.gif Duokit žinot kada pradės, nes mažai žiūriu pirmą kanalą rolleyes.gif
Atsakyti
Aktoriai tada ir dabar smile.gif

http://www.filmparad...u-och-tidigare/
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 10, 13:13)

O kad Amerika nesuprato, tai nieko stebėtino  doh.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif

QUOTE(cindy @ 2014 10 11, 13:32)
O tai pasirodo ne aš viena sapnavau biggrin.gif Tai gal ištikro rodys biggrin.gif Duokit žinot kada pradės, nes mažai žiūriu pirmą kanalą rolleyes.gif

Abejoju ar ji greitu laiku parodys per LTV, kazkaip nesitiki. biggrin.gif

Jeigu sunku suprasti angliskai bet mokat rusu kalba, galiu atsiust i AZ nuoroda kur galima rusiskai paziuret. Nors as pati rusiskai esu perziurejus tik tam kad iki galo prisiminciau turini, nes anglu kalba ne visai gerai suprantu, bet originalo kalba ji maloniausia ziuret, kazkaip visai kita nuotaika. rolleyes.gif

QUOTE(oziarage @ 2014 10 11, 17:50)

smile.gif Prabege metai aisku daro savo, bet visi aktoriai atrodo gerai, isskyrus Lara Flynn Boile, vien del tu veido injekciju. doh.gif Nors nezinia kada darytos sitos nuotraukos, tiek botoksas, tiek haliuronas po kurio laiko "issivaiksto" gal dabar ji kitaip atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 13 spalio 2014 - 11:44
Reiks ir man dar karta ji perziuret kai ziurejau buvau dar beveik vaikas tai atrode toks mistinis baisokokas smile.gif Neviska as ten ir supratau. Idomu bus paziuret koki ispudi darbar paliks kai jau suagusi ir viska suprantanti tapau biggrin.gif
Atsakyti
Neseniai baigiau žiūrėti atsisiuntus, kai rodė per TV irgi buvau dar pakankamai maža, kad suprasčiau. Ką galiu pasakyti - nuostabus serialas, taip įtraukė, kad po kelias serijas per dieną žiūrėdavau, o koks liūdesys, kai pabaigiau biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš buvau vaikas kai pirmą kartą mačiau šį serialą. Ot įdomu kuriais metais jį rode LT? Jei kokiais 94, man buvo 12-13. Pamenu gerai, kad dar serialui nepasibaigus, man kažkokie vaikai vasaros stovykloje pasakė, kas nužudė Lorą, pamenu tada patyriau šoką lotuliukas.gif Tikriausiai šis serialas buvo aptarinėjamas jų mamų su tetomis iš Amerikos, kurios jau jį buvo matę biggrin.gif

Aš irgi per praėjusį savaitgalį ,,suryjau" pirmąjį sezoną (ir visai nėr taip jau baisu mirksiukas.gif ). Šiandien jau žiūriu antrąjį. Bus faina, kad nemačiusi esu filmo, kurį sukūrė po serialo.

Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 10 13, 20:49)
Ir aš buvau vaikas kai pirmą kartą mačiau šį serialą. Ot įdomu kuriais metais jį rode LT? Jei kokiais 94, man buvo 12-13. Pamenu gerai, kad dar serialui nepasibaigus, man kažkokie vaikai vasaros stovykloje pasakė, kas nužudė Lorą, pamenu tada patyriau šoką  lotuliukas.gif Tikriausiai šis serialas buvo aptarinėjamas jų mamų su tetomis iš Amerikos, kurios jau jį buvo matę biggrin.gif

Aš irgi per praėjusį savaitgalį ,,suryjau" pirmąjį sezoną (ir visai nėr taip jau baisu  mirksiukas.gif ). Šiandien jau žiūriu antrąjį. Bus faina, kad nemačiusi esu filmo, kurį sukūrė po serialo.

Neprisimenu, kelintais rodė, bet gal net anksčiau g.gif kokiais 1992 m. g.gif
Filmas nemažai atsakymų pateikia, reiktų jį žiūrėti tik po serialo.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 10 13, 11:37)
Tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Abejoju ar ji greitu laiku parodys per LTV, kazkaip nesitiki. biggrin.gif

Juk ne apie naująjį kalbama, o apie senas serijas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2014 10 13, 18:36)
Reiks ir man dar karta ji perziuret kai ziurejau buvau dar beveik vaikas tai atrode toks mistinis baisokokas smile.gif Neviska as ten ir supratau. Idomu bus paziuret koki ispudi darbar paliks kai jau suagusi ir viska suprantanti tapau biggrin.gif

Tikrai verta. 4u.gif Apskritai, toms kurios niekada nemaciusios sio serialo, labai rekomenduoju paziureti, ypac turetu patikti prijauciancioms vintazinio stiliaus filmams, megstancioms mistika ir paslaptis, neieskancioms filme greito veiksmo, megstancioms fantazuoti, skaityti tarp eiluciu. Twin Peaksas toks filmas kuris, kaip kazkas pasake, turi antraji dugna.

QUOTE(cindy @ 2014 10 13, 21:13)
Juk ne apie naująjį kalbama, o apie senas serijas biggrin.gif

Tai as apie senas serijas ir kalbu. biggrin.gif Nebent jas parodytu pries pat rodant naujai sukurta sezona (o ta tai tikrai manau parodys kai tik gales)
Papildyta:
Ir aš buvau vaikas kai pirmą kartą mačiau šį serialą. Ot įdomu kuriais metais jį rode LT? Jei kokiais 94, man buvo 12-13.

Jo man atrodo kad panasiai ir buvo gal kokie 92 - 94 metai. Po to ir kartojo dar. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 13 spalio 2014 - 22:21
Pamenu gerai, kad dar serialui nepasibaigus, man kažkokie vaikai vasaros stovykloje pasakė, kas nužudė Lorą, pamenu tada patyriau šoką  lotuliukas.gif Tikriausiai šis serialas buvo aptarinėjamas jų mamų su tetomis iš Amerikos, kurios jau jį buvo matę biggrin.gif

Man irgi buvo sokas, taciau as ji patyriau beziuredama biggrin.gif nebuvau iki tol nieko girdejus. Tik prisimenu po scenos ligoninej su Zaku Reno mane apeme kazkokia siaubinga nuojauta... Paskui ji lyg issisklaide, po to po truputi tam tikrose situacijose vel sustipredavo itarimai kad cia kazkas ne taip. Ir kitus herojus itarinejau tame tarpe. rolleyes.gif O jau kulminacinis momentas, kai viska suvokiau, buvo atvaizdas veidrodyje pries scena su Mady. scare.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 spalio 2014 - 09:23
QUOTE(Hiver @ 2014 10 14, 10:13)
Man irgi buvo sokas, taciau as ji patyriau beziuredama biggrin.gif nebuvau iki tol nieko girdejus. Tik prisimenu po scenos ligoninej su Zaku Reno mane apeme kazkokia siaubinga nuojauta... Paskui ji lyg issisklaide, po to po truputi tam tikrose situacijose vel sustipredavo itarimai kad cia kazkas ne taip. Ir kitus herojus itarinejau tame tarpe. rolleyes.gif O jau kulminacinis momentas, kai viska suvokiau, buvo atvaizdas veidrodyje pries scena su Mady. scare.gif

O aš nieko iš tos stovyklos nepamenu, tik tą faktą, kad sužinojau, kas nužudė Lorą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žiūriu dabar antrą sezoną, bet žudikas paaiškėja ne gale serialo, o 8 serijoje. Kažkaip įsivaizdavau, kad paskutinėje serijoje viskas atsiskleidė.
Atsakyti