Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Twin Peaks"

Man Diane žiauriai panaši į Zvonkaus Katažyną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 11 29, 22:59)
Man Diane žiauriai panaši į Zvonkaus Katažyną biggrin.gif

Geras, net nepagalvojau bigsmile.gif Tikrai panaši.
Atsakyti
Šios serijos nelabai įkirtau unsure.gif Dar primąstė, Judy kažkokią įvėlė, nors jau beveik galas.
Kam tie Toddą sunaikino? Tipo gaujų karai, nebereikalingas?
Iš kur per teliką, nespalvotai apie Gordoną Cole'ą? Čia iš praeities laida buvo? Ar tiesiog sutapimas neva?
Prie ko ta Renee nauja įvesta prie James'o, visai man neįdomu. Kodėl ne Donna kaip anksčiau?
Tas su savo pirštine man irgi nesiriša kažkaip, ne į temą ir neįdomus visai.
Žodžiu, 15 dalis mano požiūriu irgi smukusi, neįdomi.
Kodėl nieko nerodoma dėl Sarah'os? Tokia keista mirtis ir niekas nieko.
O dargi filmo simbolis, Rąsto Ponia mirė. Kažkaip gal jai derėtų pačiam gale mirti, o ne per 15 dalį ax.gif
Atsakyti
Nežiūrėjau dabar šitos, bet kiek atsimenu, tai man įdomiausia vieta buvo, kai Mr. C vaikščiojo po tą mistinę vietą miške pas woodsmen'us (Convinience store, kuri buvo daug rodoma ir per 8 seriją).
Toddą sunaikino gal dėl to, kad jis nesugebėjo Dougie nugalabyt g.gif Man jis ten toks bereikšmis visumoj.
Log Lady tai besifilmuodama jau labai sirgo, tai turbūt nufilmavo iš karto visus jos dialogus, o paskui jau sudėliojo ir tiek. Pabaigoj, matyt, neįsipaišė, dėl to paskutinį įdėjo į tą seriją. Gaila man jos labai buvo... Graudus epizodas, kai žinai jog žmogus serga ir turi tą patį suvaidint doh.gif Bet skaičiau, kad ji Lynch'ui sakė, jog jos nieks nesuglumins ir iki pabaigos atliks savo vaidmenį. Čia jau tikras aktorės profesionalumas.
Renee tai turbūt tik tam ir buvo skirta, kad tuos du uždarytų už grotų. Donos nėra, nes nesutiko ji vaidint tęsinyje (nekeista, žinant kaip ji dabar atrodo.. Jos vietoj turbūt nieks nesutiktų)
Per teliką, kaip supratau, rodė šiaip kažkokią laidą ir Dougie išgirdęs Gordono vardą ir tą sakinį - "visa gauja vėl kartu" - dar kažką prisiminė, dėl to lindo prie rozetės.
16 serija kaip kompensacija laukia laabai gera biggrin.gif Viena geriausų viso šio sezono serijų (bent jau man). Šitą tai jau būtinai dar kartą žiūrėsiu (nors jau ir taip du kartus mačiau biggrin.gif )

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 12 08, 12:31)
Nežiūrėjau dabar šitos, bet kiek atsimenu, tai man įdomiausia vieta buvo, kai Mr. C vaikščiojo po tą mistinę vietą miške pas woodsmen'us (Convinience store, kuri buvo daug rodoma ir per 8 seriją).
Toddą sunaikino gal dėl to, kad jis nesugebėjo Dougie nugalabyt g.gif Man jis ten toks bereikšmis visumoj.
Log Lady tai besifilmuodama jau labai sirgo, tai turbūt nufilmavo iš karto visus jos dialogus, o paskui jau sudėliojo ir tiek. Pabaigoj, matyt, neįsipaišė, dėl to paskutinį įdėjo į tą seriją. Gaila man jos labai buvo... Graudus epizodas, kai žinai jog žmogus serga ir turi tą patį suvaidint doh.gif Bet skaičiau, kad ji Lynch'ui sakė, jog jos nieks nesuglumins ir iki pabaigos atliks savo vaidmenį. Čia jau tikras aktorės profesionalumas.
Renee tai turbūt tik tam ir buvo skirta, kad tuos du uždarytų už grotų. Donos nėra, nes nesutiko ji vaidint tęsinyje (nekeista, žinant kaip ji dabar atrodo.. Jos vietoj turbūt nieks nesutiktų)
Per teliką, kaip supratau, rodė šiaip kažkokią laidą ir Dougie išgirdęs Gordono vardą ir tą sakinį - "visa gauja vėl kartu" - dar kažką prisiminė, dėl to lindo prie rozetės.
16 serija kaip kompensacija laukia laabai gera biggrin.gif Viena geriausų viso šio sezono serijų (bent jau man). Šitą tai jau būtinai dar kartą žiūrėsiu (nors jau ir taip du kartus mačiau biggrin.gif )

Oi, kažką imu atsiminti. Donna (jos aktorė ta prasme) labai bijojo raukšlių? Prisileidusi nenormaliai, pati sustorėjusi?Ar kažką maišau? unsure.gif Tingiu dabar google knistis, nes nėra man tai taip svarbu smile.gif
Aha, gaila Log Lady. Anksčiau ji tokia papiktinta, efektinga buvo smile.gif
Kaip ir Harry labai gaila, gražuolis vyras buvo, įsimenamas toks.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 12 08, 16:43)
Oi, kažką imu atsiminti. Donna (jos aktorė ta prasme) labai bijojo raukšlių? Prisileidusi nenormaliai, pati sustorėjusi?Ar kažką maišau? unsure.gif

Aha, Lara Flynn Boyle. Labai susiniokojo savo išvaizdą su tom plastinėm ir visokiom injekcijom doh.gif O kokia graži buvo. Dar gal ir pavartodavo, tai ne tik dėl injekcijų tą išvaizdą susigadino. Kai palyginu kaip atrodo aktorė vaidinanti Shelly ir ji, tai kaip diena ir naktis. Ana, jei ir darėsi tas operacijas, tai labai su saiku. O abi turbūt panašaus amžiaus g.gif
Matyt ir charakteris ne iš lengvųjų jos. Skaičiau, kad tais senojo TP laikais (ji tada susitikinėjo su Kyle'u), dėl jos kaprizų ir pavydo, Lynch'as turėjo perrašyt keletą siužetinių linijų, kuriose Cooper'is su Audrey turėjo vaidint (turbūt kokias meilės scenas biggrin.gif )
Atsakyti
pliam, septyniolikta dalis, tai visiškas psichotropikas bus biggrin.gif žiūriu ir pirštinė gerai pasireikš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 12 13, 12:26)
pliam, septyniolikta dalis, tai visiškas psichotropikas bus biggrin.gif žiūriu ir pirštinė gerai pasireikš biggrin.gif

Tai vistiek pasicekavinot kas bus toliau biggrin.gif
Kita serija dar veiksmo paduos smile.gif

O šiaip tai dabar iki pat pabaigos bus daugiau klausimų nei atsakymų biggrin.gif

Atsimenu, kai pirmą kartą žiūrėjau, tai man tas "I am the FBI" buvo jau vos ne sezono kulminacija, kai šitiek lauktas Cooper'is sugrįžo.

Beje, aktorius šįmet pretenduoja į Auksinių gaublių apdovanojimą už savo vaidmenį/is. Toje kategorijoje varžosi su Jude Law, Ewan McGregor, Robert De Niro ir Geoffrey Rush. Konkurencija tai labai arši, kaži ar pasiseks smile.gif

Tik nelabai supratau kaip jis čia tame sąraše atsidūrė, jeigu kažkur buvo rašyta, kad apskritai šiais metais TP negali būti įtrauktas į Golden Globes sąrašus dėl datų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 gruodžio 2017 - 12:20
QUOTE(tuktuk @ 2017 12 13, 12:16)
Tai vistiek pasicekavinot kas bus toliau biggrin.gif
Kita serija dar veiksmo paduos smile.gif

O šiaip tai dabar iki pat pabaigos bus daugiau klausimų nei atsakymų biggrin.gif

Atsimenu, kai pirmą kartą žiūrėjau, tai man tas "I am the FBI" buvo jau vos ne sezono kulminacija, kai šitiek lauktas Cooper'is sugrįžo biggrin.gif

Beje, aktorius šįmet pretenduoja į Auksinių gaublių apdovanojimą už savo vaidmenį/is. Varžosi su Jude Law, Ewan McGregor, Robert De Niro ir Geoffrey Rush. Konkurencija tai labai arši, kaži ar pasiseks smile.gif

Biškiuką akimis permečiau, bet ne viską perskaičiau, pasilikau vyšnaičių ant torčiuko biggrin.gif

Galėtų laimėti, visgi trigubai taip žmogus pavarė: aš, kitas aš ir dar vienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 12 13, 14:18)
Biškiuką akimis permečiau, bet ne viską perskaičiau, pasilikau vyšnaičių ant torčiuko biggrin.gif

Galėtų laimėti, visgi trigubai taip žmogus pavarė: aš, kitas aš ir dar vienas smile.gif

Aš tai kad ir kokia cekava, bet stengdavausi niekur neskaityt, kad jokių spoilerių neužmatyčiau, kol būdavau serijos nepažiūrėjus laugh.gif

Aha, nusipelnė drinks_cheers.gif Ir dar tokius skirtingus personažus suvaidino. Bet jaučiu koks Jude Law gali nugvelbt tą apdovanojimą g.gif O dar Robert De Niro yra.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 gruodžio 2017 - 12:25
QUOTE(tuktuk @ 2017 12 13, 12:24)
Aš tai kad ir kokia cekava, bet stengdavausi niekur neskaityt, kad jokių  spoilerių neužmatyčiau, kol būdavau serijos nepažiūrėjus laugh.gif

Aha, nusipelnė drinks_cheers.gif Ir dar tokius skirtingus personažus suvaidino. Bet jaučiu koks Jude Law gali nugvelbt tą apdovanojimą g.gif O dar Robert De Niro yra.. biggrin.gif

Matyt tam tikra negatyvi praktika mus formuoja smile.gif Vakar įsijungiau kiek vėliau, buvau renginyje ir užsitęsė jis, nesinorėjo ir jo galo mesti. Tai pačios pradžios nemačiau, įsijungiau toje vietoje, kur jau dopelgangeris su Ričardu prie to "akmens" stovėjo. Tai matyt tas pradžios praleidimas įtakojo tai, kad paknibinėjau kitos savaitės seriją smile.gif
Atsakyti
Nu ir? smile.gif Tai norėjo parodyti, kad blogis valdo? Nesunaikinamas? Galima tik dalinai koreguoti situacijas?
Atsakyti