QUOTE(Monteverte @ 2017 10 18, 15:13)
Tai gaunasi, kad tas, kuris ją pabučiavo Leilandas paauglystėje?
---
Arba visa bėda tame, kad neverčia, tai neįmanoma bent man visko suprasti.
---
Man labai patiko ta daina per vidurį, kaip mielai pas tokį atlikėją į koncertą eičiau. Labai puikus žanras, net vibracijos per kūną eina.
---
Beje, įsižiūrėjau, tai Milžinas gerai atrodo. Jis gi ir ankstesnėse serijose neatrodė visai jauniklis, tai išsilaikęs gerai, tik tiek, kad svoris jo mažokas pagal stotą, priaugti biškį reiktų.
---
Tikiuosi, kad Dopelgangeris dar bus toks pats, su plaukais? Ne skai pamačiau tą senioką, kuris ugnies prašė, po to skambino, buvau išsigandus, kad čia Dopelgangeris taip dabar baisiai atrodys
---
O ta Blogio motina, gi Eksperimentu vadinama. Įdomu ar išaiškės kas už to slypi. Nebus JAV valdžia?
---
Arba visa bėda tame, kad neverčia, tai neįmanoma bent man visko suprasti.
---
Man labai patiko ta daina per vidurį, kaip mielai pas tokį atlikėją į koncertą eičiau. Labai puikus žanras, net vibracijos per kūną eina.
---
Beje, įsižiūrėjau, tai Milžinas gerai atrodo. Jis gi ir ankstesnėse serijose neatrodė visai jauniklis, tai išsilaikęs gerai, tik tiek, kad svoris jo mažokas pagal stotą, priaugti biškį reiktų.
---
Tikiuosi, kad Dopelgangeris dar bus toks pats, su plaukais? Ne skai pamačiau tą senioką, kuris ugnies prašė, po to skambino, buvau išsigandus, kad čia Dopelgangeris taip dabar baisiai atrodys
---
O ta Blogio motina, gi Eksperimentu vadinama. Įdomu ar išaiškės kas už to slypi. Nebus JAV valdžia?
Dėl Leilando tai nesu tikra.
---
O negalima įsijungt, kad su lietuvišku vertimu rodytų?
---
Gera daina, patiko ir man Ir labai tiko ten pagal visą tos serijos atmosferą. Berods ta grupė jau nebekoncertuoja, bet galiu ir klysti. Lynch'as sakė iš viso garso takelio tai jam geriausi jie, po to dar viena motera (kurios dar nerodė) ir ta muzikytė, kuri grojo per radiją, kai woodsman'as atėjo į radijo stotį
---
Aha, man jis toks pats ir likęs
---
Bus bus, kaipgi be jo Bobas juk Mr.C pavidale. Woodsmen'ai tai atskiri veikėjai.
---
Šiaip tie, kurie labai giliai kapstė, man atrodo, su interpretacijom buvo ir prie tos idėjos priėję.