Perziurejau 6 serijas, bet man kazkoks berysio. Serijos viena su kita mazai risasi. O Kuperis dar ilgai toks komuzytas bus? vaidina jis gerai, bet jau noretus , kad atsipeiketu.
Aha, tie vis nauji žmonės, kurie po to nesiriša bent kol vieni su kitais, tai erzina. Manau, kad tai yra nemažas minusas.
Nu ką, kaip suprantu, rytoj 8 serija laukia? Jeigu ją atlaikysit, tai visas likusias tikrai atlaikysit
Beje, jums Diane nepanaši į Katažyną? Nes man tai gryna kopija
Ner4Leo - kantrybės, viską pamatysit
Ner4Leo - kantrybės, viską pamatysit
Pries kelias dienas paziurejau ta 8 serija, na ka galiu pasakyti - gryniausias "briedas" kitaip sakant kazkokie kliedesiai, neskaitant serijos pradzios. Garsa vietom teko isjungti ir apie puse serijos prasukti. Kagi kankinames toliau su viltimi, kad gal galu gale viskas kaip nors susisies.
Ner4Leo - tai kodėl jūs kankinatės? Jei ir tos serijos, kurios buvo iki 8 nepatiko, tai jums tikrai neverta tęst žiūrėt Sutaupysit laiko. Matyt, ne jūsų čia režisierius ir tiek Nes šitas naujas TP labai lynčiškas, primenantis jo filmus, kurie tokie neaiškūs ir yra.
Jeigu mėgstat iš mistinių kažką, tai rekomenduočiau Stranger Things. Ten toks gana paprastas, bet ne prastas, kai norisi kažko lengvesnio Šiuo metu laukiu naujojo sezono.
Jeigu mėgstat iš mistinių kažką, tai rekomenduočiau Stranger Things. Ten toks gana paprastas, bet ne prastas, kai norisi kažko lengvesnio Šiuo metu laukiu naujojo sezono.
QUOTE(tuktuk @ 2017 10 16, 13:16)
Nu ką, kaip suprantu, rytoj 8 serija laukia? Jeigu ją atlaikysit, tai visas likusias tikrai atlaikysit
Regis BOBĄ rodys, tai tada viskas čiki
Ne, man labiau gal į Janutienę kokią
QUOTE(tuktuk @ 2017 10 16, 19:29)
Ner4Leo - tai kodėl jūs kankinatės? Jei ir tos serijos, kurios buvo iki 8 nepatiko, tai jums tikrai neverta tęst žiūrėt Sutaupysit laiko. Matyt, ne jūsų čia režisierius ir tiek Nes šitas naujas TP labai lynčiškas, primenantis jo filmus, kurie tokie neaiškūs ir yra.
Tai kad labai geri ispudziai like is pirmu 2 sezonu, uz tai ir ziuriu sita tikedamasi kad kazkaip viskas dar susieis. Ir tokia jau as, kad jei ka pradedu turiu pabaigti. Negaliu sakyti kad pirmos 7 serijos visai nepatiko. Per 9 serija galima sakyti atsigavau po astuntosios Megstu mistika pvz S Kingo romanai labai patinka.
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 17, 12:04)
nu jei ta serija jums patiktų, tai būčiau žiauriai nustebus Ten jau net didžiausiems TP fanams buvo iššūkis Nors kritikai tai labai gerai ją įvertino. Aš peržiūrėjau ir perskaičiau visokių jos interpretacijų. Tai kai kažkas paaiškina, tai viskas kaip ir logiška atrodo.
Aš po kiekvienos serijos skaitydavau/žiūrėdavau visokias interpretacijas, tikrai toli gražu ne viską pati išmąstydavau kaip ten kas. Bet mane tas neaiškumas ir spėlionės kaip tik labai užkabindavo, kai kitus kaip tik atstūmė.
QUOTE(Ner4Leo @ 2017 10 17, 12:07)
Tai kad labai geri ispudziai like is pirmu 2 sezonu, uz tai ir ziuriu sita tikedamasi kad kazkaip viskas dar susieis. Ir tokia jau as, kad jei ka pradedu turiu pabaigti. Negaliu sakyti kad pirmos 7 serijos visai nepatiko. Per 9 serija galima sakyti atsigavau po astuntosios Megstu mistika pvz S Kingo romanai labai patinka.
Aš tai negaliu taip - jei jau pirma serija neužkabina, tai ir metu Gal ir blogai darau, įtariu, kad taip daug gerų serialų esu pražioplinus. Pvz dabar per lrt rodo "Jaunasis popiežius", kuris labai išliaupsintas. Bandžiau žiūrėt pirmą seriją, nu bet visai neužkabino ir mečiau Tas pats nutiko ir su "The walking dead" - neužkabino pirma serija ir nebežiūrėjau. Gal toliau būtų įsivažiavę, bet vat nėr kantrybės ir viskas
tuktuk "Walking dead " - geris. Iki siol laukiu nauju sezonu. Siaip apie zombius nera mano megstamiausi, nusprendziau sitam serialui suteikti sansa, nes labai megstu visokias apokaliptines istorijas. kartais per ziaurios serijos buna, bet kaip pagalvoji visai galetu taip buti.
QUOTE(tuktuk @ 2017 10 17, 12:10)
nu jei ta serija jums patiktų, tai būčiau žiauriai nustebus Ten jau net didžiausiems TP fanams buvo iššūkis Nors kritikai tai labai gerai ją įvertino. Aš peržiūrėjau ir perskaičiau visokių jos interpretacijų. Tai kai kažkas paaiškina, tai viskas kaip ir logiška atrodo.
Normaliai žinok Blogis grįžo į savo vietą, vėl budi
O ką kiti priporino?
This is the water, and this is the well. Drink full, and descend. The horse is the white of the eyes, and dark within.
QUOTE(Ner4Leo @ 2017 10 17, 18:15)
tuktuk "Walking dead " - geris. Iki siol laukiu nauju sezonu. Siaip apie zombius nera mano megstamiausi, nusprendziau sitam serialui suteikti sansa, nes labai megstu visokias apokaliptines istorijas. kartais per ziaurios serijos buna, bet kaip pagalvoji visai galetu taip buti.
Tai va mano apie zombius irgi nėra megstamiausi, o kai ta pirma serija visai neužkabino, tai ir nebesiryžau toliau žiūrėt. Paskui kaip tik pradėjo rodyt naują serialą "Stranger Things" ir šitas jau buvo visiškai mano tipo serialas nuo pat pirmos serijos Prie WD taip ir nebegrįžau.
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 18, 12:18)
Normaliai žinok Blogis grįžo į savo vietą, vėl budi
O ką kiti priporino?
This is the water, and this is the well. Drink full, and descend. The horse is the white of the eyes, and dark within.
O ką kiti priporino?
ką, rimtai patiko? Aš tai iš pirmo žiūrėjimo buvau priblokšta, nežinojau kaip reaguot Bet paskui pasiskaičiau visokių analizių, pradėjau daugiau suprast ką Lynch'as norėjo pasakyt ir visai kitaip pradėjau žiūrėt į tą seriją. Žodžiu užskaitau ją ir aš
Tai jaučiu gerai ir supratai - kad tai buvo blogio ir, kaip jo atsvaros, gėrio gimimas. Ta keista būtybė, kuri išvėmė garmonbozia su Bob'o sfera kartu, tai viso blogio "motina". Bobo kūrėja (kaip aš supratau, tai ji pasirodė ir tame stikliniame kube pirmoj serijoj).
O ta nespalvota vieta, tai - White Lodge kaip priešprieša Black Lodge (raudonam kambariui). Tie du veikėjai - milžinas ir ta moterytė - Lorą Palmer sukūrė kaip gėrį ir pasiuntė į žemę.
Ta mergaitė, į kurios burną įlindo tas gyvis/blogis, tai Sarah Palmer.
Ir to eilėraštuko prasmę apie šulinį ir vandenį aš tik vakar supratau Tas eilėraštis apie ją - jos burna su seilėm, tai 'šulinys su vandeniu'. Na, o vėliau paaiškės ir daugiau. Dabar kai žinau, tai nesunkiai susidėlioja, bet iš pirmo karto žiūrint, tai nieko nesupratau
Kritikai tą seriją įvertino kaip abstraktaus meno kūrinį - pradedant vaizdais, baigiant garso takeliu ir pavieniais garsiais, idealiai pritaikytais kiekvienam momentui. Ir visi kalbėjo, kad iki šiol televizijoje nieko panašaus nėra buvę
Beje, tie "woodsmen"(miško žmonės ar kaip juos pavadint lietuviškai), tai irgi jau buvo matyti ankstesnėse serijose - vienas kalėjime, kur sėdėjo ir mokyklos direktorius, o kitas - kai praėjo koridorium bekalbant pareigūnei telefonu.
Dėl Sarah palmer, tai tikrai niekaip nesugalvočiau Nors aktorę panašesnę parinktų, akim didelėm, nosyte trumpa Tai gaunasi, kad tas, kuris ją pabučiavo Leilandas paauglystėje?
Arba visa bėda tame, kad neverčia, tai neįmanoma bent man visko suprasti.
Man labai patiko ta daina per vidurį, kaip mielai pas tokį atlikėją į koncertą eičiau. Labai puikus žanras, net vibracijos per kūną eina.
Beje, įsižiūrėjau, tai Milžinas gerai atrodo. Jis gi ir ankstesnėse serijose neatrodė visai jauniklis, tai išsilaikęs gerai, tik tiek, kad svoris jo mažokas pagal stotą, priaugti biškį reiktų.
Tikiuosi, kad Dopelgangeris dar bus toks pats, su plaukais? Ne skai pamačiau tą senioką, kuris ugnies prašė, po to skambino, buvau išsigandus, kad čia Dopelgangeris taip dabar baisiai atrodys
O ta Blogio motina, gi Eksperimentu vadinama. Įdomu ar išaiškės kas už to slypi. Nebus JAV valdžia?
Arba visa bėda tame, kad neverčia, tai neįmanoma bent man visko suprasti.
Man labai patiko ta daina per vidurį, kaip mielai pas tokį atlikėją į koncertą eičiau. Labai puikus žanras, net vibracijos per kūną eina.
Beje, įsižiūrėjau, tai Milžinas gerai atrodo. Jis gi ir ankstesnėse serijose neatrodė visai jauniklis, tai išsilaikęs gerai, tik tiek, kad svoris jo mažokas pagal stotą, priaugti biškį reiktų.
Tikiuosi, kad Dopelgangeris dar bus toks pats, su plaukais? Ne skai pamačiau tą senioką, kuris ugnies prašė, po to skambino, buvau išsigandus, kad čia Dopelgangeris taip dabar baisiai atrodys
O ta Blogio motina, gi Eksperimentu vadinama. Įdomu ar išaiškės kas už to slypi. Nebus JAV valdžia?