Kas dar paskutinės serijos nematėt, neskaitykit Jau tas Audrey šokis 16-os serijos gale. Sugadino geriausius prisiminimus...
Nu pažiūrėjau dar vakar, sakau duosiu šansą. Nu tai aišku, geriau nei pirma dalis, bet vistiek jau nebe tas žavusis filmas, nebe tas. Ir kaip suprantu, kad tikrasis Kupas mirė jau su visam ir į žvaigždes iškeliavo? Ir Laura išsilaisvino jau, tik kad skausmingai? Kokia tada prasmė beliks?
Ar čia aš ne taip suprantu?
Beje, Lauros mama išgražėjus kaip. Anksčiau tokios akys kaip išsprogę buvo, o dabar tieisog graži pagyvenusi moteris. Kai kam senėjimas į naudą Ir Shelly labai gerai išsilaikiusi
Beje, Lauros mama išgražėjus kaip. Anksčiau tokios akys kaip išsprogę buvo, o dabar tieisog graži pagyvenusi moteris. Kai kam senėjimas į naudą Ir Shelly labai gerai išsilaikiusi
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 06, 10:49)
Nu pažiūrėjau dar vakar, sakau duosiu šansą. Nu tai aišku, geriau nei pirma dalis, bet vistiek jau nebe tas žavusis filmas, nebe tas. Ir kaip suprantu, kad tikrasis Kupas mirė jau su visam ir į žvaigždes iškeliavo? Ir Laura išsilaisvino jau, tik kad skausmingai? Kokia tada prasmė beliks?
Viskas visiškai neteisingai, bet kaip yra nesakysiu, nes reikia pačiai pažiūrėti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 06, 11:49)
Nu pažiūrėjau dar vakar, sakau duosiu šansą. Nu tai aišku, geriau nei pirma dalis
----
----
----
----
Bet kaip man dabar įdomu atsiliepimus žiūrėt - iš mano aplinkos kas žiūrėjo, tai skirtingai pasidalino - vieniems pirma serija geresnė, kitiems - antra. Aš asmeniškai didesnį įvertinimą duočiau antrai, labiau mano skonio
Jau dabar peržiūrėjus visą naują TP, galiu apibendrintai pasakyt, kad tikrai nenusivyliau. Aišku, buvo tų scenų/dialogų/personažų, kuriuos galima pavadinti filleriais, bet visumoj sugrįžimui dedu riebų pliusą. Pati esu labai išranki serialams ir sunkiai randu kas man būtų įdomu, o TP žiūrėjau prilipus prie ekrano (ir kol kas man tiek senasis, tiek naujasis išlieka Nr.1 tarp visų matytų serialų). Bet jeigu reiktų rekomenduoti kam nors, tai drąsiai rekomenduočiau tik tiems, kuriuos gerai pažįstu. Vistik naujasis TP - ne masiniam skoniui ir ne tiems, kuriems norisi greito veiksmo. Ne veltui turbūt ir rodydavo tik po seriją į savaitę, kad būtų galima suvirškint visą tą informaciją.
O gal kas gali parekomenduoti kažką panašaus į Twin Peaks'ą? Trūks man jo
----
Viskas būtų per daug paprasta
----
Man tai Lauros mama bauginanti Shelly tai labai gerai išsilaikius, kaip ir James'as.
O kaip šalto žvilgsnio juodų akių Misteris C? Man Kyle MacLachlan superinis šitame vaidmenyje.
QUOTE(tuktuk @ 2017 09 06, 12:58)
O kaip šalto žvilgsnio juodų akių Misteris C? Man Kyle MacLachlan superinis šitame vaidmenyje.
Nu toks netipiškas sprendimas Man labiau patiktų, jei būtų normalus, gerutėlis Cooperiukas, o išlindinėtų BOBAS Bet deja, aktorius tai mirė, nebepridarysi dabar. Matyt tai irgi padarė didelę įtaką scenarijui
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 06, 13:17)
Nu toks netipiškas sprendimas Man labiau patiktų, jei būtų normalus, gerutėlis Cooperiukas, o išlindinėtų BOBAS Bet deja, aktorius tai mirė, nebepridarysi dabar. Matyt tai irgi padarė didelę įtaką scenarijui
Jūs nematėt visų serijų ir jau darote išvadas
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 06, 14:17)
Bet gal būtų jau visai tas pats per tą patį, per daug nuspėjama?
O šiaip tai nenuvertinkit Lynch'o Kai pagalvoji, kad bus taip ar anaip, atsitinka tai, ko visai nesitikėjai
--
Beje, o kaip ta būtybė už grotų antroje serijoje? Neišgąsdino? Aš kai pirmą kartą žiūrėjau, tai nepastebėjau, tik paskaičius komentarus dar kartą tą vietą atsisukau ir geriau įsižiūrėjau
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2017 09 06, 14:34)
Jūs nematėt visų serijų ir jau darote išvadas
Monteverte žiauriai traukia už liežuvio Bijau, kad ko nors netyčia nepapasakočiau
QUOTE(tuktuk @ 2017 09 06, 13:38)
Monteverte žiauriai traukia už liežuvio Bijau, kad ko nors netyčia nepapasakočiau
Aha, rašiau ir tryniau
QUOTE(tuktuk @ 2017 09 06, 13:38)
Beje, o kaip ta būtybė už grotų antroje serijoje? Neišgąsdino? Aš kai pirmą kartą žiūrėjau, tai nepastebėjau, tik paskaičius komentarus dar kartą tą vietą atsisukau ir geriau įsižiūrėjau
Nepatiko man vėlgi. Man daug įdomiau, kai viskas per žmonių pavidalą rodoma, pvz. Windoma Earl, Leo, Bob ir pan.
Paskaičiau trečią dalį, nu tai brainstormas grynas Būtų sau ramiai žmogus į žvaiždes nuskridęs, o dabar...
O šiaip tai kur šerifas Haris Truemenas? Aš jau nepamenu, jam gal kas nutiko, kad dabar jo nėra?
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 06, 17:43)
O šiaip tai kur šerifas Haris Truemenas? Aš jau nepamenu, jam gal kas nutiko, kad dabar jo nėra?
Haris šiame TP vaizduojamas sergantis, o vietoj jo figūruoja kitas Trumenas(jo brolis).
Kaip supratau, aktorius apskritai jau nebevaidina, išėjęs į pensiją, todėl nebegrįžo ir į TP.
Beje, Log Lady vaidinanti aktorė filmavosi sirgdama ir nesulaukus premjeros paliko šį pasaulį (kaip ir aktorius vaidinantis Albertą).
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 06, 17:43)
Man daug įdomiau, kai viskas per žmonių pavidalą rodoma, pvz. Windoma Earl, Leo, Bob ir pan.
Reikėjo atidžiau įsižiūrėt, ta būtybė, būtent per žmogišką pavidalą ir pavaizduota
QUOTE(tuktuk @ 2017 09 06, 18:02)
Haris šiame TP vaizduojamas sergantis, o vietoj jo figūruoja kitas Trumenas(jo brolis).
Kaip supratau, aktorius apskritai jau nebevaidina, išėjęs į pensiją, todėl nebegrįžo ir į TP.
Beje, Log Lady vaidinanti aktorė filmavosi sirgdama ir nesulaukus premjeros paliko šį pasaulį (kaip ir aktorius vaidinantis Albertą).
Papildyta:
Reikėjo atidžiau įsižiūrėt, ta būtybė, būtent per žmogišką pavidalą ir pavaizduota
Papildyta:
Aišku, gaila žmogaus.
Bet sakykit ką norit, tas matosi plika akimi. Nes charakteris netgi tarsi pakeistas. Tokia kaip susijaudinusi, drebanti, o buvo gi baba ohoho.
Nu tai taip, bet galėtų neskraidyti iš kamerų, visgi
Po finalo galiu pasakyti, kam TP 3 sezonas nepatinka nuo pirmųjų serijų, geriau ir nebežiūrėkit, nes kuo tolyn, tuo medžių daugyn ir mažiau nebus
Man tai 3 sezonas patiko nerealiai, negaliu atsigauti
Man tai 3 sezonas patiko nerealiai, negaliu atsigauti