Su pirmu vaiku - pajutau apie 14 savaite tokius "plazdenimus", kai pasakiau gydytojai, ji nepasake, kad tai nesamone ir patvirtino, kad galiu jausti, o su antru pajutau kazkur nuo 12 sav., nes jau zinojau, kaip atrodo tie "plazdejimai"
Mano pilvuko gyventojas bangeles kelti pradėjo 16sav.
as su pirmu pajutau 18 savaite. dabar laukiuos antro. turiu namie tokia stora kaip biblija knyga apie nestuma ir gimdyma, tai ten raso kad smarkiai juda jau nuo 8 savaites, tik mes nejuntame arba neatpazistame, nes tie judesiukai labai svelnus
O man baigiasi 18 sav.,o mažiukas tyli Tikiuosi ,kad iki 20 sav. atsibus. Bet jūsiškiai ir hiperaktyvūs
Kai pamaciau savo brangenybe per echo, tai soka gavau - ka jis ten, varlius, tik neisdarineja - vartosi, plaukioja, spurda, rankom kojom mojuoja - sakau gydytojai, kaip as galiu nejusti. Ji ir sako, kad mano gimda labai stangri (ar kaip ten ) ir maziukas nepramusa jos, dar per mazas
O vakarais, kai neprisivalgau, atsiguliu, susirandu ta vieta, kur gydytoja ziurinetjo, prispaudziu stipriai ranka ir laukiu - gal ka pajusiu.... Nieko, tik pilvas gurgia
As pirmus judesius pajutau 18 savaite, nors jau 16 savaite jauciau kazkokius kutenimus, bet visi sake, kad nesamone taip anksti negalima nieko jausti. Ir iskart kai tik pradejau jaust tai labai stipriai mano maziukas spardesi.
As pajutau 18 savaite. Tai primine kazkokiu burbuliuku kutenima. Ta prasme, ne kuteno, bet lyg kazkas judejo labai svelniai. Vyras to nejaute uzdejes ranka, o as jauciau
Pirmuosius judesiukus pajutau 17 savaite- tai nebuvo kutenimas , o tikras spyris mamytei i pilva ...O dabar jau supuoju ant ranku ta nenuorama sparduka
Dar atsimenu ish tu pajudejimu: miegam mes su vyru, ash ji ish nugaros apsikabinusi. O dukra kai spirs! Tiesiai tetei 'i uzhpakali'...
Labai manoji aktyvi buvo. Kai gime, pamachiau realybej - spurdalas neishpasakytas
Labai manoji aktyvi buvo. Kai gime, pamachiau realybej - spurdalas neishpasakytas
Dievuliau, tai gal vis dėlto jaučiu savo leliuką. Nes toks keistas jausmas pilvelyje. Aišku ne spyriai, o toks makalavimasis, gurgėjimas, tik kitoks nei kai pilvukas gurgia. Mano lelius kiek didesnis pagal echoskopiją, nei rodo kalendorius, tai gal tai tiesa...