Sveikos gal pasidalinkit pirmaisiais įspūdžiais kai pajutote pirmuosius vaikelio stuksenimus. Kai laukiausiu pirmo nepamenu kada pradėjau justi. Dabar mums 14 savaičių lyg ir juntu kažkokius kutenimus, nors dar pagal daktarus neturėtu. Gal aš maišau su virškinimu ar šiaip kokiais organizmo pojučiais.
Na, sako, kad pirmieji vaiko judesiai pasijauchia tarp 14-26 savaites, bet dazhniausiai tarp 18-22. Taip, kad, turbut, jau jauti
Pirmieji, sako, buna kaip 'plashtakes sparnu plasdenimas'. Na, man tai negaliojo - kai spyre ish pat pirmo karto - mazha nepasirode. Gal del to, kad riebalu ir shiaip papildomo svorio nepriauginau, del to ir jautesi?.. O pabaigoj tai ish viso - ishkisha koki guziuka - kulna, kumshtuka ar shiaip subinyte - ir varineja po visa pilva. Mano mama pamachiusi stebejosi - sako, neatsimenu, kad kuris mano vaikas taip akivaizdzhiai butu judejes
Pirmieji, sako, buna kaip 'plashtakes sparnu plasdenimas'. Na, man tai negaliojo - kai spyre ish pat pirmo karto - mazha nepasirode. Gal del to, kad riebalu ir shiaip papildomo svorio nepriauginau, del to ir jautesi?.. O pabaigoj tai ish viso - ishkisha koki guziuka - kulna, kumshtuka ar shiaip subinyte - ir varineja po visa pilva. Mano mama pamachiusi stebejosi - sako, neatsimenu, kad kuris mano vaikas taip akivaizdzhiai butu judejes
As labai velai pajutau.. joku kutenimu ir t.t. nieko nejutau, tik jau normalius stiprius judesius 6-tam men. bet kaip pradejo ta jau pradejo nors per nakti nei karto nebuvau prizadinta judesiais.. o judejo dazniausiai irgi po visa pilva visu kunu.. tai budavo tai visas pilvas desineje, tai kaireje puseje.... bet labai malonus atsiminimai
As ir labai anksti pajutau judesiukus, kazkur apie 14sav. Tai kaip Ode graziai pasake, tarsi "plastakes sparnu plazdenimas" . Tuo metu supratau, kad manyje tikrai auga mazas zmogutis. O veliau, tas svelnus plastakes plazdenimas, peraugo i skausmingus spyrius ir vartaliojimus, bet vistiek buvo malonu, nors ir surekdavau is skausmo . Tarpkitko mano mama ir sese taip pat stebejosi tokiu Jade's judrumu .
as pajutau 19 savaite. jau labai norejau pajausti....kai dar dirbau, tai pastoviai laisvo laiko turedama "sededavau" chate. tai man patare grizus vakare is darbo atsigulti, atsipalaiduoti ir uzdejus rankas ant pilvo klausytis. as toki rituala dariau kelis vakarus, kol viena karta isgirdau burbuliavima. pet jis buvo labai trumputis, neisbuvo nei 5 minuciu. kita vakara vel burbuliavimas. ir vel trumpas. o veliau jau pajutau ir judesiukus
As taip pat pajutau labai anksti - apie 14-15 savaite. Nueinu pas gydytoja, sakau judesius jauchiu. O jis sako: ne, ne, negali buti, tu gal grybu prisivalgei ir dabar juos virshkina Nu nieko sau, galvoju. Nes ish karto supratau, kad tai vaikelio judesiai. Ish kazhkur zhinojau
Na tiksliai negaliu pasakyti kiek man savaiteliu buvo, bet zinau kad tai ivyko pries pat velykas buvau darbe jauciu kad pilveli kazkas kuicias na su kiekviena diena vis stipriau l smagu buvo kad ir tetis ta maza nenuorama greitai pajaute o panasu tai i tai lyg pilve sproginetu oro burbuliukai o tu ir pati virsti i burbula pamazu
Si akimirka kekvienos musu isliks visam gyvenimui!!!As pajutau svelnius judesiukus 18 savaite, iskart supratau kad tai jie, mano ilgai laukti JUDESIUKAI. Nezinau is kur, bet to niekad nebuvau jautusi.
aš pajutau pirmus judesius su trečiu 13-14 sav.
QUOTE (lengvute @ 2004 09 13, 18:15) |
aš pajutau pirmus judesius su trečiu 13-14 sav. |
man jau beveik 13 savaiciu ir galvojau,kad vaidenasi. Bet kartais tikrai jauciu silpnus plazdenimus Jei butu pirmas nestumas turbut ne nesuprasciau kas darosi o dabar tikrai zinau