Mano futbolistė 14 sav. spardytis pradėjo.Ir taip varė Iki pat gimimo Pilvas atrodydavo kaip maišas su kate viduj.
Nu tai va dabar ir toliau spardosi metai laiko. Ir net nemano nustot
Sveikos
norejau ir as si karta paklaust del judesiuku. Mano mazius pora savaiciu spardesi, kaip ir pilvo pavirsiuje jausdavau toki plazdejima. O dabar jau 2 dienos, kai judesiai lyg ir kazkaip giliau pilve jauciasi. Nors kiekviena diena jauciu. Gal kas zinote, kodel taip yra? Gal mazius paprasciausiai apsiverte i kita puse?
norejau ir as si karta paklaust del judesiuku. Mano mazius pora savaiciu spardesi, kaip ir pilvo pavirsiuje jausdavau toki plazdejima. O dabar jau 2 dienos, kai judesiai lyg ir kazkaip giliau pilve jauciasi. Nors kiekviena diena jauciu. Gal kas zinote, kodel taip yra? Gal mazius paprasciausiai apsiverte i kita puse?
QUOTE (Germante @ 2004 06 27, 17:40) |
Sveikos norejau ir as si karta paklaust del judesiuku. Mano mazius pora savaiciu spardesi, kaip ir pilvo pavirsiuje jausdavau toki plazdejima. O dabar jau 2 dienos, kai judesiai lyg ir kazkaip giliau pilve jauciasi. Nors kiekviena diena jauciu. Gal kas zinote, kodel taip yra? Gal mazius paprasciausiai apsiverte i kita puse? |
Greiciausiai juk maziukas turi daug vietos dabar pilvelyje, tai ko cia viena poza tupeti, keliauja po gimda Mano pradzioje kuri laika tik kaireje puseje jautesi, dabar - pagal nuotaika, dazniausiai per viduriuka
O mano maziukas pradejo spardytis nuo 19savaites. Ir spardosi pakankamai stipriai ir daznai Taciau tai yra taip malonu
o ar jums kasdien juda?Aš jau buvau išsigandus sekmadienį, kad nejutau nieko , bet vakare įkaliau kavos, dar vyras mažiuką pašnekino, pajudino, pakuteno , tai atsigavo .O draugė sakė, kad apie 30sav. irgi nejuto mažiaus, vias uždusus nulėkė ligoninėn, gydytoja pažiūrėjo ultragarsu ir sako 'mažiukas miega ramiausiai o mamka panikuoja' , tai nuo tol ji prašo, kai nejuda, kad jos sūnus paklausytų prie pilvo ausį pridėjęs širdelės plakimo
QUOTE (Samanta @ 2004 06 27, 20:59) |
O mano maziukas pradejo spardytis nuo 19savaites. Ir spardosi pakankamai stipriai ir daznai Taciau tai yra taip malonu |
Kartais ir skaudziai buna. Maniskis tai kelis kartus taip yra spyres, kad maza nepasirode, nors tik 26 sav. Tada pagalvoju, o kas bus veliau
O mano lialka judėti pradėjo 18 savaičių.Ir sutapk tu taip - per senelio gimtadienį.Nebloga dovanėlė buvo...
QUOTE (Germante @ 2004 06 27, 17:40) |
Sveikos norejau ir as si karta paklaust del judesiuku. Mano mazius pora savaiciu spardesi, kaip ir pilvo pavirsiuje jausdavau toki plazdejima. O dabar jau 2 dienos, kai judesiai lyg ir kazkaip giliau pilve jauciasi. Nors kiekviena diena jauciu. Gal kas zinote, kodel taip yra? Gal mazius paprasciausiai apsiverte i kita puse? |
man irgi taip buna,kartais radedu jausti,kad jis man giliai giliai pilve kazkur spardosi,tai i mano nugaryte,tai kazkur zemyn link mano koju,o kartais atrodo,kad jis uz vidizniu organu traukia
Na, jei jau mazylis pilvuke nesispardo po kokios ~25sav, visa diena ar dar ir kita tai reikia po truputi sunerimti. Nenoriu gasdinti bet visko atsitinka, taip ir mano mazylis mane isgasdines buvo, kai nesisparde dvi dienas Paskui daktare apziurejus pasake kad viskas gerai...
na o mano mazyle pradejo kutenti mamyte apie 18 sav,istikruju tai dar truputi anksciau,bet is pradziu nesuprasdavau,o dabar toks malonus jausmas apima kai pajuntu ja judant,nors kartais buna ir truputi skauda...
O as pirmaji savo mazyles spiri pajutau savo vestuviu diena. Sedziu uz stalo ir jauciu, kad kazkas mane is vidaus svelniai tapsnoja. Galvojau, kad vaidenasi,bet po keleto valandu pajuta ta pati. Jai tada buvo 15 savaiciu.