Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

QUOTE(airv @ 2008 05 10, 08:13)
labutis  4u.gif
nu kažkas panašaus, sunku apibūdint...taip tuk tuk tuk tuk...nustoja, po to kitur vėl tuk tuk...kada nors jautei spaudimo tvinksnius? tai kazkas panasaus. g.gif

Maniskis judesiuku apibudinimas sutampa su taviskiu smile.gif Kada pirma kart pajutau ne nezinau, nes maniau, kad per anksti. Mums dabar tik tik 14 sav prasidejo, o as tuos 'spaudimo tvinksius' pradejau jausti kazkur apie 11-12 sav. Bet kuo toliau, tuo mano isitikinimas, kad tai mazulis dideja. Toks jausmas, kad sirdute jausciau. Ir tie tvinksniai su pertrukiais, trumpi. Kartais buna toks jausmas kad lyg nerviukas kur papilvej susitraukinetu. Ir as nesu kuda ax.gif Taciau ir mano mama besilaukdama anksti pajaute judesiukus. As dar negavus skano, taciau manyciau kad cia del gimdos kokiu ypatybiu.
Atsakyti
QUOTE(Christa @ 2008 05 12, 18:21)
Maniskis judesiuku apibudinimas sutampa su taviskiu smile.gif Kada pirma kart pajutau ne nezinau, nes maniau, kad per anksti. Mums dabar tik tik 14 sav prasidejo, o as tuos 'spaudimo tvinksius' pradejau jausti kazkur apie 11-12 sav. Bet kuo toliau, tuo mano isitikinimas, kad tai mazulis dideja. Toks jausmas, kad sirdute jausciau. Ir tie tvinksniai su pertrukiais, trumpi. Kartais buna toks jausmas kad lyg nerviukas kur papilvej susitraukinetu. Ir as nesu kuda  ax.gif Taciau ir mano mama besilaukdama anksti pajaute judesiukus. As dar negavus skano, taciau manyciau kad cia del gimdos kokiu ypatybiu.

va būtent ir aš taip jaučiu drinks_cheers.gif tik dabar tie tvinksniai apmažėjo...dar vis laukiu tų tikrųjų spyrių, bet neaišku ar kai pajusiu aš suprasiu kad tai būtent tas smile.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
turiu klausimėlį blush2.gif, o kaip ten reikia skaičiuoti tuos leliaus judesiukus.
Atsakyti
Siandiena pirma kart ( 14 sav. 6d.) stipriai pajauciau savo mazulio spurdejima, tvinksejima.. net vyras uzdejes ranka juto stiprius judesius.. as buvau apstulbusi, kad taip stipriai toks mazius angel.gif gali plazdeti biggrin.gif
Atsakyti
Na keistai su tais judesiukais man doh.gif jau stresuoti buvau pradėjusi, tai va kažkas man besėdint prie kompo lengvai vartaliotis pradėjo- silpnai silpnai taip (man 19 savaitė). O buvo kad kine sėdėdama (negalėjo man pasivaidenti apie 16 savaię pajutau)- po to nieko- po to vėl kažkokią dieną lyg kas įsispyręs būtų į šoną, ir vėl nieko kelias dienas, va tas nereguliarumas tai toks kankinantis, jei į dieną nors kartą pajusčiau - būčiau laiminga wub.gif Bet dar laiko yra kiek čia skaičiau iki 22 savaitės.
Atsakyti
o man tai lyg burbuliuot pilvas pradejo ax.gif
Atsakyti
as pajutau jau 16 sav svelnius plevenimus, o 18 sav jau ir bumsejimai atsirado, net tevelis pagaudavo, jei uztekdavo kantrybes delna laikyti ant pilvuko.jie nebudavo is pradziu nei reguliarus, nei stiprus, bet dabar (29.6sav) galiu vos ne valandas pasakyti pagal jo judrumo stadijas rolleyes.gif savo dienotverke mazylis turi lotuliukas.gif
skaiciau, kad jei placenta ant priekines gimdos sieneles(ten kur tavo pilvas), tai judesiukai nebuna tokie stiprus ir nepasijaucia anksti. ji pas mane ten ir yra, bet nemanau, kad tai trukde... schmoll.gif
Atsakyti
as labai laukiu judesiuku,bet dar lyg ir nejauciu, o pagal daktara jau 16 savaite,pagal mane 18. kaip nekantrauju ax.gif
Atsakyti
o kur tiksliau, i kokia vieta tie judesiukai juntami? blush2.gif man ligu jaucias pilvo apacioj,ar gali buti? g.gif
Atsakyti
pries savaite pora kart ispyre,poto pora kart dar jauciau..bet kelinta diena
pilvo apacioje kazkokia lyg vibracija jauciu...net nezinau,kas cia tokio...
4u.gif
Atsakyti
Man jau eina 20 savaite ir vis dar nieko... Pasiskaiciau sita foruma ir labai neramu pasidare, nes matau, kad dauguma busimu mamyciu judesius pajunta 16-18 savaite. Pas gydytoja esu uzsiregistravus tik po menesio. Kaip manot, ar dar ramiai palaukti iki 22 savaites ir ziureti, kas bus, ar eiti kur nors privaciai echoskopuotis?
Atsakyti
as galvoju eit privaciai,nes ir man tik po menesio darys ekoskopija. kas zinot kiek mazdaug tai kainuoja privaciai? as kartasi taip pat jauciu kaip vibracija pilvo apacioj blush2.gif
Atsakyti