Sveikos,
man pirmas nestumas bet dar nieko nejauciu, gal nesuprantu, man 19sav.
Skaiciau cia, kai kurios rase kad kutena lygtai pilvuka, tai reiskia kad jis tempiasi, na nzn, man kutena, bet ka cia tai reiskia tai nezinia..
Vistiek, nzn, nesuprantu, kaip ji pajusiu.
Bet laukiu nesulaukiu, daktere sake, kad nuo 20sav jau tureciau jausti, sake kad ta data isiminciau ir tipo jai pasakyt, o pas daktare po 2sav tai sakau, gal da man "ne cesas" jausti Kaip galvojat?
As lb laukiu to judesio mazylio..
QUOTE(IEVA23 @ 2008 04 17, 10:07)
KAIP LAUKIAUSI SUNAIS, TAI PIRMAKART PAJUTAI JO KREBZDEJIMUS, KAIP GULEJAU LIGONINEJE 16 SAV. TUO METU LASINO MAGNI, TAI ATPALAIDUOJA GIMDA IR JAM ATSIRANDA DAUGIAU VIETOS MUISTYTIS. SU ANTRU LELIU PAJUTAU GAL KOKIU 14 SAV, BET ACEIT NEIMANOMA, NES PER MAZAS LELIUS, BET AS NESUTINKU SU JU NUOMONE
Aš kai laukiausi pirmojo leliuko tai judesius pakutau 13-14 savaitę, ir nieko nuostabaus ginė tame nematė nes buvau pakankamai kūda, tai ir jaučiau kaip lelius kruta.
Aš pirmus judesiukus pajutau 17 savaitę ir tai nebuvo "drugelio prisilietimas" atrodo kad kažkas vartaliojasi viduje, ir visai nešvelniai labai įdomus jausmas mažiukas vakare pradeda labai burbuliuoti , tai vyras greit ranką padeda, o lialka iškart nustoja trankytis matyt nenori su tėčiu kolkas draugaut
o dėl dažnumo tai kai pirmą kartą pajutau, pradėjau jaust kiekvieną dieną, tik būna dienų kad mažiukas tik porą kart per dieną krapšt krapšt, o būna kad vos ne visą dieną o dienos metu dažniausiai būna ramus, iš ryto pasisveikina su mamyte, o vakare palinki labos nakties
o dėl dažnumo tai kai pirmą kartą pajutau, pradėjau jaust kiekvieną dieną, tik būna dienų kad mažiukas tik porą kart per dieną krapšt krapšt, o būna kad vos ne visą dieną o dienos metu dažniausiai būna ramus, iš ryto pasisveikina su mamyte, o vakare palinki labos nakties
as labai anksti pajutau 14 savaitėj man pirmas nėstumas...bet ziuriu cia dauguma sako kad ankstoka dar???? daktarė manes neklausė nuo kada jau pajutau judesius tai jos nuomonės ir nežinau..... iš kart tokie judesiukai budavo kaip mešlungis trauktu ar kazkas plazdentu,bet kas diena ypac kai atsiguldavau tas pats budavo.jau galvojau kad vaidenas gal man bet kai 15 savaite mano vyras uzdejas ranka pajuto spyri tai manau kad jau jis negalejo apsirikt bet tai buvo vienintelis kartas kai mazius jam pasirodė o as judesiukus jauciu kasdien,daktarė per echo kai ziurėjo sake kad labai jau judrus vaikas duodas malas gal dėl to anksti ir pajutau ...
O man atrodo, kad jau jauciu tuos plazdenimus. Ir gana daznai. Atrodo, kad is vidaus kas paimtu ir pakutentu bet gal as ta jausma su kazkuo maisau, nes musu pilvelio gyventojui tik ~13 sav...
as tai 15 savaite pajutau ,galvojau nesamone,klausiu gines sako gali buti,juk antras nestumas
Dabar mums 16ta savaite, pilvo srityj jauciu tokius tvinksejimus, ar tai gali buti judesiai? ar kuriai nors buvo kas nors panasaus?
QUOTE(airv @ 2008 05 09, 23:17)
Dabar mums 16ta savaite, pilvo srityj jauciu tokius tvinksejimus, ar tai gali buti judesiai? ar kuriai nors buvo kas nors panasaus?
Sveika , gal tie tvinkesimai panasus kiek i nevalingus trukciojimus? As tai supratau, kad tai judesiai, kai pilvo apacioj kelis kartus kazkas is vidaus sutrukciojo Tai cia mano toks apibudinimas
QUOTE(Mėnulė @ 2008 05 10, 08:06)
Sveika , gal tie tvinkesimai panasus kiek i nevalingus trukciojimus? As tai supratau, kad tai judesiai, kai pilvo apacioj kelis kartus kazkas is vidaus sutrukciojo Tai cia mano toks apibudinimas
labutis
nu kažkas panašaus, sunku apibūdint...taip tuk tuk tuk tuk...nustoja, po to kitur vėl tuk tuk...kada nors jautei spaudimo tvinksnius? tai kazkas panasaus.
QUOTE(airv @ 2008 05 10, 09:13)
labutis
nu kažkas panašaus, sunku apibūdint...taip tuk tuk tuk tuk...nustoja, po to kitur vėl tuk tuk...kada nors jautei spaudimo tvinksnius? tai kazkas panasaus.
As manau, kad tai ir yra tavojo judesiai Del tu skirtingu apibudinimu sunku palyginti Gal ir galeciau pasakyti, kad toks lyg tvinksejimas Toks keistas jausmas, nes atrodo, kad labiau i vidu tuo momentu itraukia nei kad i isore stumia
As irgi labai laukiau kada gi mano angeliukas patuksens man is vidaus bet maziukas mane labai nustebino kai svenciant mamos diena (o ja svenciau paansktintai 05.01) eme tukseti ir gana intensyviai
Dabar jauciu kiekviena diena. Tik buna viena diena sumasto pastoviai vartytis ir spardytis kita diena tik vakare kai einu miegucio jis primena apie save
Beje mano pirmasis pojutis buvo kokia savaite anksciau pries pradedant normaliai spardytis tai buvo toks labai idomus pojutis, lyg zarnos pilvo apacioj apsiverstu bet taip stipriai buvau beissigastanti
O dabar kai noriu pakibinti mazyli tai pilvo sona svelniai pakutenu tai tada spiria atgal
Dabar jauciu kiekviena diena. Tik buna viena diena sumasto pastoviai vartytis ir spardytis kita diena tik vakare kai einu miegucio jis primena apie save
Beje mano pirmasis pojutis buvo kokia savaite anksciau pries pradedant normaliai spardytis tai buvo toks labai idomus pojutis, lyg zarnos pilvo apacioj apsiverstu bet taip stipriai buvau beissigastanti
O dabar kai noriu pakibinti mazyli tai pilvo sona svelniai pakutenu tai tada spiria atgal
As pirmus judesiukus pajutau 15 savaite, bet tai buvo kaip vibravimas pilve.. ar kaip burbuliuku leidimas .. vyras sake, kad turbut lialius tyliai bezda viduje, uztai ir jauciasi tie burbuliukai man .. o jau tokie tikresni, kaip tuk tuk buvo 19 savaite.. Na ir dabar jie vis stipreja:).. Bet siaip nera tai labai dazni judesiukai.. Mano panelyte jei jau viena diena labai smarkiai ir daznai juda, tai as jau zinau, kad sekancias dvi bus labai ramus ir reti judesiukai.. Arba jei ji pajuda intensyviau, tai jau zinau, kad kokias pora valandu bus ramu.. Zodziu turbut kiekvienas vaikas yra indvidualus:)..