Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

AS irgi noriu pasidziaugti, kad sulaukus 17 savaites pajauciau savo mazyli clap.gif
Ir tai nebuvo drugelio plazdejimas (kaip daktare sake), o pirmiausiai pajauciau kaip jis apsiverte bigsmile.gif poto kas antra- trecia diena jausdavau bum bum is ryto ir vakare.... Po savaites judesiukus jausti pradejau kasdiena thumbup.gif
Atsakyti
o nuo kada pradeda matytis kai vaikiukas ispiria ?nes labi laukiu kada pamtysiu guziuka koki kai ispirs blush2.gif
dabar 22sav
Atsakyti
Sveiki, na man, kad nesumeluoti, gal 23 savaitei jau ispyre, kad machiau guziuka. Dar priklauso nuo vaiko, ar styprus, kiek turi jegu...
Atsakyti
kaip laukiu savo mazucio spyriu stipriu kad guziukai matytusi ir kad tetukas juos pajaustu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O ash tai nesuprantu mum tik kaskur 12 sav, o jau antra diena vakare jauciu lyg viduj plaukiotu kaskas, lik maltusi. O snd prilieciau pilva biski paspaudus ir pajutau kaskoki guziuka islindusi blink.gif Nieko keisto man neatrodytu... bet daktarai sako kad tik 12 sav., o gal jie klysta :/
Atsakyti
o man jau 22 savaite prasidejo o as nieko nejauciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 03 28, 18:15)
o man jau 22 savaite prasidejo o as nieko nejauciu  verysad.gif

Tikriausiai, tiesiog dar neatskiri, kur judesiukai, o kur kitokie procesai pilve biggrin.gif
Man irgi taip buvo. Bet vaikas auga, greit jau tikrai žinosi, kur judesiukai. Dar sako, kad mergytės pilvuke švelnesnės. Man jau 27 savaitės, bet nepasakyčiau, kad vaikas spardosi, jaučiu tik švelnius prisilietimus, kartais stipresnius, kartais silpnesnius. Buvau darytis echo, tai gydytoja pasakė, kad vaikas auga normaliai, juda taip, kaip turi būt...
Atsakyti
sveikutes visos,na mes irgi laukiam judesiuku,gal ir per anksti,dar tik 13sav.,bet zinot kaip smagu pajausti savo kleckiuka 4u.gif taip laukiu
Atsakyti
Maniske tai spardosi kasdien ir daug 4u.gif Vakar vyras gal per stipriai apsikabino, matyt, pilvuka spustelejo, tai maze kaip spyre atgal! biggrin.gif As kai tik pradejau judesiukus jaust, iskart jutau ne svelnu kutenima, o bumsejima, smugius. Dabar jau keleta savaiciu kasdien jauciu stipresnius ar silpnesnius tuksenimus
Atsakyti
QUOTE(Nightwish19 @ 2008 03 29, 13:40)
[color=deeppink][size=7][font=Times][i][b]Tikriausiai, tiesiog dar neatskiri, kur judesiukai, o kur kitokie procesai pilve  biggrin.gif
Man irgi taip buvo. Bet vaikas auga, greit jau tikrai žinosi, kur judesiukai. Dar sako, kad mergytės pilvuke švelnesnės. Man jau 27 savaitės, bet nepasakyčiau, kad vaikas spardosi, jaučiu tik švelnius prisilietimus, kartais stipresnius, kartais silpnesnius. Buvau darytis echo, tai gydytoja pasakė, kad vaikas auga normaliai, juda taip, kaip turi būt...

Man siuo metu 18 sav ir 3 dienos ir tik 18 sav sulaukus pradejau jausti krebzdenimus, labai silpnucius, bet jau neabejotinai lelytes prisilietimus smile.gif Prie 3 dienas dare echo, mano mergyte ramiai sau plaukiojo rankutes virs galvos susidejusi, nestresuoja, nesimala smile.gif tad ir negaliu as labai kazko smarkaus jausti, jei nesispardo smile.gif Galgi tikrai mergytes ramesnes smile.gif
Atsakyti
Daug kas sako, kad mergaites ramesnes. Taciau man gydytoja ''ispranasavo'' dukryte, o ji spardosi taip stipriai ir daznai, kad man net keista, kad ten mergaite rolleyes.gif . Na, ziuresim, ar gydytoja buvo teisi, ar tie, kurie sako, kad tokie judrus pilve buna tik berniukai ax.gif . Manau, kad vis delto tai yra labiau prietaras, nei faktas. Galbut mergaites dazniau buna ramios, bet juk buna ir berniuku, kurie pilvely elgiasi ramiai...
Atsakyti
KAIP LAUKIAUSI SUNAIS, TAI PIRMAKART PAJUTAI JO KREBZDEJIMUS, KAIP GULEJAU LIGONINEJE 16 SAV. TUO METU LASINO MAGNI, TAI ATPALAIDUOJA GIMDA IR JAM ATSIRANDA DAUGIAU VIETOS MUISTYTIS. SU ANTRU LELIU PAJUTAU GAL KOKIU 14 SAV, BET ACEIT NEIMANOMA, NES PER MAZAS LELIUS, BET AS NESUTINKU SU JU NUOMONE schmoll.gif
Atsakyti