AS irgi noriu pasidziaugti, kad sulaukus 17 savaites pajauciau savo mazyli
Ir tai nebuvo drugelio plazdejimas (kaip daktare sake), o pirmiausiai pajauciau kaip jis apsiverte poto kas antra- trecia diena jausdavau bum bum is ryto ir vakare.... Po savaites judesiukus jausti pradejau kasdiena
o nuo kada pradeda matytis kai vaikiukas ispiria ?nes labi laukiu kada pamtysiu guziuka koki kai ispirs
dabar 22sav
dabar 22sav
Sveiki, na man, kad nesumeluoti, gal 23 savaitei jau ispyre, kad machiau guziuka. Dar priklauso nuo vaiko, ar styprus, kiek turi jegu...
kaip laukiu savo mazucio spyriu stipriu kad guziukai matytusi ir kad tetukas juos pajaustu
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 03 28, 18:15)
o man jau 22 savaite prasidejo o as nieko nejauciu
Tikriausiai, tiesiog dar neatskiri, kur judesiukai, o kur kitokie procesai pilve
Man irgi taip buvo. Bet vaikas auga, greit jau tikrai žinosi, kur judesiukai. Dar sako, kad mergytės pilvuke švelnesnės. Man jau 27 savaitės, bet nepasakyčiau, kad vaikas spardosi, jaučiu tik švelnius prisilietimus, kartais stipresnius, kartais silpnesnius. Buvau darytis echo, tai gydytoja pasakė, kad vaikas auga normaliai, juda taip, kaip turi būt...
sveikutes visos,na mes irgi laukiam judesiuku,gal ir per anksti,dar tik 13sav.,bet zinot kaip smagu pajausti savo kleckiuka taip laukiu
Maniske tai spardosi kasdien ir daug Vakar vyras gal per stipriai apsikabino, matyt, pilvuka spustelejo, tai maze kaip spyre atgal! As kai tik pradejau judesiukus jaust, iskart jutau ne svelnu kutenima, o bumsejima, smugius. Dabar jau keleta savaiciu kasdien jauciu stipresnius ar silpnesnius tuksenimus
QUOTE(Nightwish19 @ 2008 03 29, 13:40)
[color=deeppink][size=7][font=Times][i][b]Tikriausiai, tiesiog dar neatskiri, kur judesiukai, o kur kitokie procesai pilve
Man irgi taip buvo. Bet vaikas auga, greit jau tikrai žinosi, kur judesiukai. Dar sako, kad mergytės pilvuke švelnesnės. Man jau 27 savaitės, bet nepasakyčiau, kad vaikas spardosi, jaučiu tik švelnius prisilietimus, kartais stipresnius, kartais silpnesnius. Buvau darytis echo, tai gydytoja pasakė, kad vaikas auga normaliai, juda taip, kaip turi būt...
Man siuo metu 18 sav ir 3 dienos ir tik 18 sav sulaukus pradejau jausti krebzdenimus, labai silpnucius, bet jau neabejotinai lelytes prisilietimus Prie 3 dienas dare echo, mano mergyte ramiai sau plaukiojo rankutes virs galvos susidejusi, nestresuoja, nesimala tad ir negaliu as labai kazko smarkaus jausti, jei nesispardo Galgi tikrai mergytes ramesnes
Daug kas sako, kad mergaites ramesnes. Taciau man gydytoja ''ispranasavo'' dukryte, o ji spardosi taip stipriai ir daznai, kad man net keista, kad ten mergaite . Na, ziuresim, ar gydytoja buvo teisi, ar tie, kurie sako, kad tokie judrus pilve buna tik berniukai . Manau, kad vis delto tai yra labiau prietaras, nei faktas. Galbut mergaites dazniau buna ramios, bet juk buna ir berniuku, kurie pilvely elgiasi ramiai...
KAIP LAUKIAUSI SUNAIS, TAI PIRMAKART PAJUTAI JO KREBZDEJIMUS, KAIP GULEJAU LIGONINEJE 16 SAV. TUO METU LASINO MAGNI, TAI ATPALAIDUOJA GIMDA IR JAM ATSIRANDA DAUGIAU VIETOS MUISTYTIS. SU ANTRU LELIU PAJUTAU GAL KOKIU 14 SAV, BET ACEIT NEIMANOMA, NES PER MAZAS LELIUS, BET AS NESUTINKU SU JU NUOMONE