Sveikutes.Va ir radau as jus cia su judesiukais.Esu 17 sav.Pries savaitele pajutau judesiukus.Ir ne kaip drugelis skraide,o normalius bum,net ziuredavau i pilva ir laukdavau kol pajudes,nes odele pilvo isoka.Silpni judesiukai,bet malonus.Jausmas,tai toks,jeigu kam yra kada buve,kad nervas trukciotu ant kazkokios kuno vietos.Bet cia toks vidinis jauciasi trukciojimas. Jis man labiau spardosi ar ka jis ten daro...tai rytais,ypac po pusryciu.Savaitgaliais is vis ramus buna,laukiu nesulaukiu kartais.Ypac duodasi kai sedziu prie kompo,arba vaziuoju masinoje.Ikiukas .
kaip as jums visoms baltai pavydziu! mums jau 16 savaitele,bet vis dar nieko nejauciu...zinau kad iki 22 savaites dar laiko yra,bet vistiek neramu,norisis greiciau pajusti jog mano stebukleliui viskas gerai
QUOTE(ambergangel @ 2008 03 04, 19:15)
kaip as jums visoms baltai pavydziu! mums jau 16 savaitele,bet vis dar nieko nejauciu...zinau kad iki 22 savaites dar laiko yra,bet vistiek neramu,norisis greiciau pajusti jog mano stebukleliui viskas gerai
Nesijaudink del judesiuku,nes dar ankstoka.Mes dabar turim 19 savaiciu, o siokius tokius judesiukus pajutau pries savaite ir tai dar nezinojau ar tai tikrai tai ko laukiu...O vakar jau pradejo rimciau kojytem mosuoti
QUOTE(gita_g @ 2008 03 05, 07:33)
Nesijaudink del judesiuku,nes dar ankstoka.Mes dabar turim 19 savaiciu, o siokius tokius judesiukus pajutau pries savaite ir tai dar nezinojau ar tai tikrai tai ko laukiu...O vakar jau pradejo rimciau kojytem mosuoti
Taip, nera ko jaudintis, nes kaip ir pati sakei - laiko dar turi. O svarbiausia tikek, kad tavo stebukleliui viskas yra ok ir taip bus!
As irgi jau vakar pajauciau drugelio plazdenima, nors dar nera 15 sav.
Labai faina, sveikinu!
Ash kiekviena diena dzhiaugiuosi, kai mano mazhiukas spardosi!
Ash kiekviena diena dzhiaugiuosi, kai mano mazhiukas spardosi!
Mums 19sav. bet judesiuku vis dar nera Mielai leliu "tinginiuku" vadiname. Zinau, kad dar laiko turime, bet truputi neramu.
O as savo maziuko judesiukus pirmakart pajutau pries pora savaiciu... tokius drugelius... dabar jau jie pasikeite - nebe drugeliai, o tikri bum bum , kaip gera, tai ne tas net zodis....NUOSTABU
sveikutes na o mums jau 25savaitytes ir jau antra diena nejauciu jokiu judesiuku o iki tol taip smarkiai judedavo o dabar visai nieko labai bijau kad mano lelui kazkas negerai labai del to jaudinuosi
Sveikutes.
Nesijaudinkit moteris. Labai dazhnai, kai skaichiau literaturoje, mamytes nejauchia judesiuku, bet jie yra. Tiesiok dazhnai mes nezhinom ko laukti ir kartais laukiam kazhko labai ipatingo. O tie judesiukai tarsi kutenimas tavo pilvuke. Tarsi kaip skrandio veikla ishsiderino.... Pabandykit pavalgyt ir atsigulti. Gal tada pajusit... tikrai nesijaudinkit!
Nesijaudinkit moteris. Labai dazhnai, kai skaichiau literaturoje, mamytes nejauchia judesiuku, bet jie yra. Tiesiok dazhnai mes nezhinom ko laukti ir kartais laukiam kazhko labai ipatingo. O tie judesiukai tarsi kutenimas tavo pilvuke. Tarsi kaip skrandio veikla ishsiderino.... Pabandykit pavalgyt ir atsigulti. Gal tada pajusit... tikrai nesijaudinkit!
As judesiukus pradejau nuo kokio tik 20 sav jausti, nes is pradziu ju nesuprasdavau. Dabar jau jauciu gana daznai, ne 31 sav. O anksciau budavo tokiu dienu, kada is vis nejausdavau, tai labai krimtausi, ar viskas gerai...
sveikutes dar karteli!na va as jau su gerom naujienom tikriausiai uzvakar lyg ir pajutau kazkokius labai silpnus sujudejimus pilve,o kaip tik buvo mano gimtadienis,tai dziaugiuosi kad pirma karta vaikiukas mane su gimtadieniu pasveikino vakar irgi atsigulus tokie sujudejimai jautesi,tai tikriausiai jau mums prasidejo manksteliu maratonas tik dar vis bijau kad gal painioju kazka o gali taip but kad po pirmu judesiuku kelias dienas nieko nejauti,o po to vel jauti? nes jei sendien nieko nebejausiu tai galiu ir nervintis pradet