Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

Panasu, kad as is tu, kur veliau pajuto, gal del to kad nesu liekna...Dziaugsmas aplanke pries Kucias, buvo lygiai 20 savaiciu, ir nuo tada sekmingai vibruoju pagal dienotvarke, nuo puses keturiu iki nakteis aktyviai, diena mazius miega mirksiukas.gif Sako, kad ritmas linkes atsikartoti kai gimsta lotuliukas.gif NA, man nelabai panasus jausmas i zuvyte, kaip dauguma apibudina, greiciau i kazkoki vibravima ar krapstyma is vidaus wub.gif
Atsakyti
Aš savo padaužiuko judesius pajutau 3,5 men. tiesiog pasiskaičiau forume, kaip turėtų atrodyt tie judeisi ir kuomet jų laukti. tad privalgius atsiguldavau ir laukdavau, kartais kol užmigdavau smile.gif iš pradžių tokie kaip drugelio sparneliai, o paskui vis stiprėjo. dabar tie judesiai tokie lygtais nerangūs jau darosi, matyt vietos mažoka daros g.gif
tik man kartais kyla įtarimas, kad tie judeisiai per dažni, per dažnai ir per ilgai lelius žagčioja. kažkur skaičiau, kad tai rodo, jog jam deguonies gali trūkti unsure.gif gal kam taip yra buvę...
Atsakyti
Sveikutės,
laukiuosi pirmo leliaus ir aišku labai laukiu judesiukų wub.gif Kiek paskaičiau komentarų, tai dažniausiai jaučiate vakare.
Ar gali būti, kad aš jaučiu dažniausiai dieną, darbe, ypač sėdint (mano sėdimas darbas)? Ir pas mane toks jausmas, kaip oro burbuliukai sproginėtų, o gal čia tik dujos g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Jau trečia diena galvoju, kad ir aš pajutau leliuko judesius tik keistoka, kad taip anksti 14-15 sav. Kai laukiausi pirmojo tai anksti pajutau, bet buvau lieknesnė. O nuo pirmojo neštumo liko 3 kg. ir šiaip biškuti pavalgiau, tai maniau pajusianti judesiukus daug vėliau. Guliu vakare ir negaliu atsistebėti, kažkas kutena, lyg kuičiasi pilvo apačioje rolleyes.gif ir tai tikrai ne oras. Taip malonu jausti...
Atsakyti
O as dar nejauciu verysad.gif o taip laukiu blush2.gif kazkaip neprisimenu kada pirmojo vaikelio judesius pajauciau 4u.gif Rodos 18 sav. Antras vaikelis sako, greiciau pasireiskia smile.gif Na, tikiuosi...
url=http://www.supermama.lt]user posted image[/url]
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2008 01 16, 20:22)
Sveikos mamytės,
Jau trečia diena galvoju, kad ir aš pajutau leliuko judesius tik keistoka, kad taip anksti 14-15 sav.

ir manau jau pajutau. nors dar biski ir ankstoka. bet vakar kazkas lyg sujudejo pilvo apacioj smile.gif tikriausiai lelius.
Atsakyti

user posted image

Judesiukus pajutau 16 savaitę.
Atsakyti
labas mamytes
mums 28 sav.ir manoji jau naktim neleidzia miegot doh.gif ta prasme labai juda , makaluojas, spardos, kartais tie judesiai buna taip zemai atrodo kad tuoj kojyte iskis blink.gif
Atsakyti
Sveikutės nėštukės 4u.gif
Aš pirmąjį judesėlį pajutau 16sav ir 1d. bet tada dar suabejojau, ar tikrai tai lelius... ax.gif sekančią dieną nieko nejutau, o dar sekančią pajutau tikrai aiškų BUM biggrin.gif Nuo tada judesiukus jaučiu kiekvieną dieną, kurie kaskart vis stiprėja... ax.gif
Atsakyti
Mergyte pajutau 17 sav, bet gine nepatikejo... antra leliuka pradejau jausti nuo 14sav taip lyg zuvyte plaukiotu - gine ir vel nepatikejo g.gif, bet 16 sav vakare buvo pirmi aiskus bum-bum tongue.gif
Atsakyti
Ash pradejau jausti "kazhka" 17 savaite, is pat pradzhiu jutau kazhkas tokio, lyg butu problemos su zharnom, kazhka tokio neiprasto tongue.gif Kada supratau, kad tai mano mazhiukas vaikelis, tai jutau kasdiena, ypach ramioje busenoje, po valgio ar priesh miega! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natrium @ 2008 02 04, 13:29)
Ash pradejau jausti "kazhka" 17 savaite, is pat pradzhiu jutau kazhkas tokio, lyg butu problemos su zharnom, kazhka tokio neiprasto tongue.gif  Kada supratau, kad tai mano mazhiukas vaikelis, tai jutau kasdiena, ypach ramioje busenoje, po valgio ar priesh miega! thumbup.gif

maniskis irgi po valgio sokineja is laimes.jeigu pus toks pats edrunas kaip tevelis... blink.gif baisu... blink.gif
Atsakyti