Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

Nors man ir pirmas leliukas, bet as judesiukus pajutau palyginti anksti, 16 savaites pabaigoje smile.gif Ir vyras uzdejes ranka ir kantriai palaukes keleta minuciu jausdavo kaip spurda musu stebuklas smile.gif
Dabar jau ir rankos deti nereikia, pilvukas kilnojasi, ziauriai smagus jausmelis smile.gif lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2007 11 03, 22:08)
Pirmu nestumu 20 savaiciu, su antru nuo 16savaites smile.gif

drinks_cheers.gif aš lygiai taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pati judesiukus pajutau turbūt kokią 16-17 sav. wub.gif Gydytoja tada pasakė "sveikinu, labai anskti!" ir pridėjus 140 dienių patikslinom gimdymo datą.

Kaip nurodoma literatūroje pirmuosiu vaisiaus judesius kiekviena moteris jau turėtų pajausti 20 nėšt. sav., bet pajaučiama dažnai žymiai anksčiau 18, ar net 15 sav. bigsmile.gif Nes 22 sav. mažiukas jau yra su visais susiformavusiais organais ir sveria 500 gr., ūgis-25 cm (ne tiek ir mažai tongue.gif ).

Pastebėta, kad lieknos moterys vaisiaus judesiukus pajunta anksčiau (dėl visai suprantamų priežasčių). smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif oho kiek ia ankstyvu pojuciu...
As su pirmu vaikeliu- 20savaiciu pajutau
su antru dabar vaikstom ir laukiu, bet dar tik 12savaiteliu, tai teks "pasikankint" su laukimu. nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
20 savaiciu 4u.gif
Atsakyti
Kai laukiausi dukros pajutau 16 savaiciu biggrin.gif
Atsakyti
as pirmus judesius pajutau 16sawaite,labai silpnus judesius,ir juos pajuntu tik jei atsisedu ramiai ir nejudu..
Atsakyti
jutau kazkakeisto pilve jau nuo 15 sav. bet negalejau patiketi, kad tai jau judesiukai o rimta spyri pajutau 18-19 sav ax.gif
Atsakyti
man 16 sav.eina pradejau jausti kad yra kazkas nuo 15 sav.silpnus bet jauciau nors dabar jau antra diena nejauciu kazkodel.laukiuosi antro. blink.gif
Atsakyti
sveikutes,
man atrodo, kad nuo praeitos savaites (16 sav.) jau jauciu kazka. is pradziu galvojau, kad virskinimo sistema itn smarkiai dirba smile.gif todel toks jausmas, kad kazkas juda kruta... be to, nestumo beveik nesimato, priaugau vos pusantro kilogramo. kazkaip nerealu, kad jau jausciau judesius, bet gal... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2007 11 22, 21:08)
sveikutes,
sakau, kad man kazkaip keista, kad as judesius pajutau be 2 dienu 12 savaiciu, o nestumas pirmas, net galvojau dar per anksti, bet po 5 dienu pasidare aisku, kad tai buvo lelius, nes nuo tada jau keikviena diena judejo biggrin.gif Pirmieji judesiai buvo kairio sono apacioj, kaip ir daugumai matau lotuliukas.gif , bet ta pati vakara ir desinio sono apacioj irgi pora judesiuku, tik labai silpnuciai lotuliukas.gif jausmas pasakiskas, gal del to taip anskti, kad labai laukiau thumbup.gif

Atleiksit visos man jus, nes apgavau jus nenoredama blush2.gif 4u.gif Isivaizduojat visada galvojau, kad 12 savaiciu pajutau judesius, o pasirodo visu menesiu apsiskaiciavau ir kai kazkuria cia diena perskaiciavau visa nestuma pastebejau kad tada ne 3 men. leliui suejo, o keturi, tai reiksia, kad judesius pajutau 16 savaite be 2 dienu. Negaliu patiketi savo zioplumu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matyt nestumas savo daro wacko.gif Bet nors nusiraminau, kad negims per anksti, tai dabar sedesiu ir lauksiu leliaus ateinant tuo laiku kaip ir priklauso biggrin.gif
Atsakyti
As pirmus judesius pajutai tik 19 savaite.
Atsakyti