As pajutau 17 sav, o vyras uzdejes ranka pradejo jausti nuo 20 sav. Dabar jau spardomes labai aktyviai
o kaip suprast susitraukinėja gimda ??? kas dar čia per jausmas turi būti? aš gal tokio nejaučiu
oi kaip as jums baltai pavydziu del judesiuku jautimo
as irgi laukiu nesulaukiu, kada juos pajausiu
as irgi laukiu nesulaukiu, kada juos pajausiu
sveikutes,
sakau, kad man kazkaip keista, kad as judesius pajutau be 2 dienu 12 savaiciu, o nestumas pirmas, net galvojau dar per anksti, bet po 5 dienu pasidare aisku, kad tai buvo lelius, nes nuo tada jau keikviena diena judejo Pirmieji judesiai buvo kairio sono apacioj, kaip ir daugumai matau , bet ta pati vakara ir desinio sono apacioj irgi pora judesiuku, tik labai silpnuciai jausmas pasakiskas, gal del to taip anskti, kad labai laukiau
sakau, kad man kazkaip keista, kad as judesius pajutau be 2 dienu 12 savaiciu, o nestumas pirmas, net galvojau dar per anksti, bet po 5 dienu pasidare aisku, kad tai buvo lelius, nes nuo tada jau keikviena diena judejo Pirmieji judesiai buvo kairio sono apacioj, kaip ir daugumai matau , bet ta pati vakara ir desinio sono apacioj irgi pora judesiuku, tik labai silpnuciai jausmas pasakiskas, gal del to taip anskti, kad labai laukiau
QUOTE(TheSweetest @ 2007 11 22, 21:08)
sveikutes,
na tikrai labai jau anksti tu pajutai tuos judesiukus
Mano lelius pradejo spardytis gan velai, pajutau nuo 20 sav, o dabar tai kasdien jauciu, taip ir turi buti, nes cia kai neperseniausiai supanikavau kad dvi dienas lyg nieko nejauciu tai gine is kart liepe i ligonine vaziuot, ten padare echo, bet viskas tvarkoj buvo....
Labai labai laukiau tu judesiuku, dauguma balandziukiu pilvukai jau stuksejo o as dar laukiau, pirmuosius pajutau apie 19 sav, pradejau laukti nuo 16 po to praejo jau metai dabar judesiukas miega
pirmuosius judesiukus pajutau 19sav.-tai buvo tik nedideli pakrapstymai palyginus kas lauke veliau-tikras spardymasis
Kaip faina skaityti jusu visu pojucius - as dar nieko nepajutau, laukiu nesulaukiu, kada kleckius prades aktyviai reikstis
QUOTE(Drusia @ 2007 11 29, 00:48)
Kaip faina skaityti jusu visu pojucius - as dar nieko nepajutau, laukiu nesulaukiu, kada kleckius prades aktyviai reikstis
Jau turėtų greitai, nors sako, kad su pirmuoju judesiukai jaučiami vėliau.