Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

QUOTE(meskute23 @ 2007 10 31, 21:19)
smile.gif sveikos mamytes.norejau paklausti ar normalu,ar taip ir turi buti ,kad desnej pusej,apacioj jau galejau justi pirmuosius vaikeio judesius?kazkaip isivaizdavau,kad turetu but siek tiek auksciau g.gif .tarsi toki patuksenimai nesmarkus.pirmas nestumas net neisivaizduoju koks tai jausmas turetu but smile.gif dabar man 18 sav

Tikrai normalu mirksiukas.gif 4u.gif Sveikunu su judesiukais wub.gif Labai fainas jausmas thumbup.gif thumbup.gif Aš pajutau 19 sav- rugsėjo 1 d, turbūt į mokyklą lelius buvo susiruošęs lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,
pirmus judesiukus, kurie buvo kaip kutenimai pajutau lygiai ta paci diena kai suejo 16 savaite. sedejau prie gydytojos kabineto kaip tik ir staiga pajutau bigsmile.gif
o rimtesni smugiukai buvo 19 savaiciu. preita sestadieni vaikelis labai apie save dave zinoti, taip baksnojos. o visa sia savaite labai ramu..man kazkap net nesmagu ir neramu daros unsure.gif kodel jo taip nesijaucia. vienas kitas lengvas Bum buvo ir viskas g.gif
Atsakyti
as judesiukus pajutai 17 sav. kaires puses apacioje. thumbup.gif
Atsakyti
Labuka!

As judesiuksu pajutau 18-ta savaite ir jie kartojasi kasdien. Pradzioje buvo silpni, o nuo 20 savaites jau labai aiskus, juos jau ir tevelis jaucia uzdejes ranka ant pilvelio mirksiukas.gif . Mazoji pasisveikina su mumis kas ryta ir kas vakara, o dienos metu megsta pakrapstyti pilveli jei as ramiai sedziu, turbut nori, kad vaiksciociau ir ja liuliuociau tongue.gif .

Atsakyti
na as atsimenu, kad 17 savaite buvau pas gydytoja, ir dar nejauciau lleliaus judesiu bet jau 18 savaites vidury pradejau jaust pirmuosius pastuksenimus, tai buvo nepakartojamas potyris wub.gif
Atsakyti
Aš pirmą aiškų judesiuką pajutau 16 sav. + 5d. rolleyes.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmo vaikelio judesius pajutau 19sav, tai su niekuo neįmanoma sumaišyti wub.gif , o kai laukiau antro pajutau 14sav. 4u.gif
Atsakyti
judesius pajutau gal nuo kokios 13 sav. bet fiksuoti juos pradėjau tik nuo tos akimirkos, kai vaikas spyrė tėčiui į delną wub.gif . tai buvo lygiai 15 sav.
Atsakyti
4u.gif man jau buvo daugiau nei 20 sav. ax.gif
Atsakyti
o as pirmus judesiukus pajutau 17sav. daktare sake, kad taip buna liesoms 4u.gif
Atsakyti
hm, merginos o ar kasdien jaučiate tuos judesiukus??? nes aš pradėjau jausti prieš savaitę (buvo 17 sav.) bet jaučiu ne kasdien sad.gif būna kokią dienelę visai nejaučiu, o jau kitą dieną pilvo apačia banguoja smile.gif
Atsakyti
man su judesiukais išvis painiava.... unsure.gif pirmąkart juos pajutau 16 sav,tokie silpnučiai,lyg kutenimas... jaučiau gera savaitę,o tada tyla verysad.gif nuo tada iki db ramu... kartais sujuda,bet nebetaip kaip 16 sav.... be to skausmai kankina,tai gal dėl to ir net nebejaučiu... gimda susitraukinėja,tai turbūt jam vietos visiškai nėra. prieš pora dienų darė echo,lipė būtinai pasirodyti savo gydytojai.... verysad.gif nedelskit,jei dingo judesiukai,būtinai praneškit gydytojai unsure.gif
Atsakyti