Pirmu nestumu 20 savaiciu, su antru nuo 16savaites
QUOTE(meskute23 @ 2007 10 31, 22:19)
sveikos mamytes.norejau paklausti ar normalu,ar taip ir turi buti ,kad desnej pusej,apacioj jau galejau justi pirmuosius vaikeio judesius?kazkaip isivaizdavau,kad turetu but siek tiek auksciau .tarsi toki patuksenimai nesmarkus.pirmas nestumas net neisivaizduoju koks tai jausmas turetu but dabar man 18 sav
su pirmuoju pajutau 18 savaiciu- gydytoja sake per anksti , su antruoju pima 18 savaites diena- kaireje puseje apacioje, po to tyla... tada pradejau abejoti, ar tikrai juos jauciau? gal tik isikalbejau
is savo patirties galiu meskute23 tau pasakyti- tai buvo pirmieji judesiai o kuo toliau tuo labiau daznesni it smarkesni
visoms linkejimai besidziaugiant naujais potyriais, arba jau primirstais
Pagal literatūrą judesiukai pirmojo nėštumo metu juntami daugmaž nuo 20 savaitės, o antrojo nėštumo metu kai kurios pajunta ir nuo 16 savaitės... Aš dar kol kas nieko nejaučiu, bet labai labai laukiu...
Pirmus vaisiaus judesius pajutau 19nestumo savaite- ilgai abejojau ar cia vaikutis beldziasi bet po keliu dienu judesiu buvo daugiau ir ilgainiui jie patapo stipresni..jausmas nerealus Nestumo pabaigoje pilvukas bangavo i visas puses, budavo tai koja i sonkauslius remia (jauciau tada maudenima toje vietoje), o linksmiausia budavo kai viena koja atsidurdavo vienoje pilvuko puseje o rankyte iskisdavo kitoje- tai pilvukas budavo kaip keturkampis
Sveikos merginos!
Noriu ir as pasigirti, kad siandien jau tikrai pajutau savo pilvinuko judesius!!! Ir ne tik pajutau, bet net pamaciau!!! Man dabar 19sav. , o pirmus pakutenimus jutau jau nuo 17sav., bet vis dar nebuvau tikra, kas ten vyksta ir ar tikrai ten mano pilvinukas ar man tik vaidenasi... O dabar jau viskas aisku!!! Jausmas nerealus! Ne tik pajusti, bet ir pamatyti, kaip sujudejo kairej pilvo pusej!!!
Sekmes visoms!!!!
Noriu ir as pasigirti, kad siandien jau tikrai pajutau savo pilvinuko judesius!!! Ir ne tik pajutau, bet net pamaciau!!! Man dabar 19sav. , o pirmus pakutenimus jutau jau nuo 17sav., bet vis dar nebuvau tikra, kas ten vyksta ir ar tikrai ten mano pilvinukas ar man tik vaidenasi... O dabar jau viskas aisku!!! Jausmas nerealus! Ne tik pajusti, bet ir pamatyti, kaip sujudejo kairej pilvo pusej!!!
Sekmes visoms!!!!
Sveikutes
noreciau,kad kas nors pasidalintu savo patirtimi,kad papasakotu kada pajuto pirmuosius judesiukus?
noreciau,kad kas nors pasidalintu savo patirtimi,kad papasakotu kada pajuto pirmuosius judesiukus?
QUOTE(meduolele @ 2007 11 06, 21:02)
Sveikutes
As kazkur22-23sav.na bet jau tikri judesiukai buvo,ne koks gurguliavimas kaip pradzioj
QUOTE(cuname @ 2007 11 06, 21:30)
As kazkur22-23sav.na bet jau tikri judesiukai buvo,ne koks gurguliavimas kaip pradzioj
gurguliavimus tai jauciu bet labai norisi pajusti,tuos tikruosius pakumsciavimus labai nekantrauju
Labux,
Mums ir jau 20+4 savaiciu pagal echo, tai lygiai nuo 20 savaites jauciu judesiukus kasdien, ka cia jauciu, jei uztaikau ir pamatau O ciaip zuvyciu pasiplaukiojimus ir drugeliu suplazdejimus jau nuo kokios 18 savaites jauciu.
Tiesa, apie 16 sav. gimdos spazmus vos su judesiukais nesumaisiau - buvau bepradejusi dziaugtis, bet gerai, kad turiu jau gimdziusiu patareju
Mums ir jau 20+4 savaiciu pagal echo, tai lygiai nuo 20 savaites jauciu judesiukus kasdien, ka cia jauciu, jei uztaikau ir pamatau O ciaip zuvyciu pasiplaukiojimus ir drugeliu suplazdejimus jau nuo kokios 18 savaites jauciu.
Tiesa, apie 16 sav. gimdos spazmus vos su judesiukais nesumaisiau - buvau bepradejusi dziaugtis, bet gerai, kad turiu jau gimdziusiu patareju
Laukiuosi pirmojo kleckiuko ir pirmuosius judesius pajutau tik 21 savaitėlę. Iki tol lyg ir jausdavau kažką sunkiai paaiškinamo, bet negalėdavau apibūdinti to kaip tikro spyrio ar kumštelėjimo.
Kaip vėliau paaiškėjo mano placenta prisitvirtinusi priekinėje gimdos dalyje ir todėl judesiukus pajutau šiek tiek vėliau.
Dabar džiaugiamės kiekvienu pasiraivymu ir pasimuistymu. Kiekvieną kartą priverčia nusišypsoti
Kaip vėliau paaiškėjo mano placenta prisitvirtinusi priekinėje gimdos dalyje ir todėl judesiukus pajutau šiek tiek vėliau.
Dabar džiaugiamės kiekvienu pasiraivymu ir pasimuistymu. Kiekvieną kartą priverčia nusišypsoti
Pirmuosisu pajutau 19 - 20 savaitę, tiksliai sunku pasakyt, nes ne visada aišku ar tai tikrai čia tavo lelius juda Bet dabar jau jis ir diskotekas kelia