Man krutuliojasi ir toliau. Pasidalinau savo naujais patyrimais vienam vokieciui- ginekologui. Tai atrase: pirmo vaiko besilaukiant judesiai juntami 20sav., antrojo- galima ir 15 sav. pajusti.
Pasijutau nelabai normaliai, nes as tuos judesius pajutau 14sav. 4d. (auksciau rasiau, bet datas sumaisiau), kaip sakant 15-ta nestumo savaite. Jauciu ir dabar! Manau kiekvienos motes organizmas individualus.
Nors laukiamės pirmagimio - savo angeliuko judesius pajutau anksti 15savaičių ir 5 dienų, bet jau tokius,kad su jokiais pilvo gurguliavimais nesumaišysi.Ir gydytojos tikrai nereikėjo įtikinėt,kad man nepasivaideno.Nuo to laiko ir malasi kaip užvestas
sveikos,
o jus kai pajauciat, tai paskui pastoviai jauciat ar tai jauciat tai nejauciat?
as pirma karta pajutau pries penkias dienas, tris stiprius pastuksenimus i pilva, o paskui vel nieko, o vakar nuejus pas gydytoja, vel kumsti ar spyri i pilva gavau, net is isores matesi, kaip guziukas iskilo, dabar vel nieko
o jus ir taip pat jauciat, ar jums pastoviai, dazniau jauciasi?
as pirma karta pajutau pries penkias dienas, tris stiprius pastuksenimus i pilva, o paskui vel nieko, o vakar nuejus pas gydytoja, vel kumsti ar spyri i pilva gavau, net is isores matesi, kaip guziukas iskilo, dabar vel nieko
o musu lialius 18 sav pasibelde
O aš vis dar aiškiai ir nesuprantu, ar čia mažius juda, ar mano žarnos Nes dažniausiai tik vakare, atsigulus į lovą ir pridėjus ranką prie pilvo kažką pajuntu
As jau galiu pasidziaugti siandien pirma karta pajutau kaip lelius spardosi
QUOTE(inguteee @ 2007 07 31, 12:31)
As jau galiu pasidziaugti siandien pirma karta pajutau kaip lelius spardosi
Sveikinam
Na, tai aš dar vadinasi galiu būt rami, ir laukt bent jau 20-21sav, kad pajusčiau tikrus bumsėjimus O taip nekantru...
QUOTE(china @ 2007 07 26, 12:39)
sveikos,
Kiekvieną dieną jaučiu - kartais vos pasiudina kartelį kitą,o kartais vos ne ištisai "mušasi" ir dieną ir naktį.
O nuo kada reikia pradet skaiciuot vaikelio judesiukus, tai yra ar jis pakankamai juda?
pirmus judesiukus pajutau vakar, buvo 14 sav ir 3 dienos tokie kaip burbuliukai zemiau bambos, tokie kaip teliuskavimai, na kiek supratau vaikiukas pataike arti pilvo sienos uzklysti ir pasportavo tikrai to su zarnom nesumaisysi, niekada. tai tesesi su pertraukom gal kokias 4 valandas, po to nurimo. siandien nieko nejauciu, bet tai normalu. siaip tai as liesa esu, gal uztat anksti pajutau...
Papildyta:
o tikrai, jei anksciau pajunti judesiukus pirmuosius tai ir gimdysi vadinasi anksciau? kazi, man pasakyt gyd,kad pirmus pajutau anksti labai ar ne?... pas gydytoja eisiu kai jau bus visos 19 savaiteliu.
Papildyta:
o tikrai, jei anksciau pajunti judesiukus pirmuosius tai ir gimdysi vadinasi anksciau? kazi, man pasakyt gyd,kad pirmus pajutau anksti labai ar ne?... pas gydytoja eisiu kai jau bus visos 19 savaiteliu.
QUOTE(Eliza @ 2007 07 31, 10:21)
O aš vis dar aiškiai ir nesuprantu, ar čia mažius juda, ar mano žarnos Nes dažniausiai tik vakare, atsigulus į lovą ir pridėjus ranką prie pilvo kažką pajuntu
Va ir man tas pats (mums 16-ta sav. ). Jau ir gydytoja klausia, ar tikrai nejauciu judesiu. O man kadangi ir iki buvo visokiu "sapzmu" daznai, tai man ir dabar atrodo, kad tai pilvai, zarnos ar pan., bet ne