Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

Aš jau jaučiu ax.gif Bet dažniausiai tik rytais.
Atsakyti
Mums dabar 18 sav, o as nieko nejauciu verysad.gif
Na gydytojas sake kad tik nuo 20 sav pradesiu jaust, bet man vis tiek labai neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita_NA @ 2007 07 11, 11:28)
Mums dabar 18 sav, o as nieko nejauciu  verysad.gif
Na gydytojas sake kad tik nuo 20 sav pradesiu jaust, bet man vis tiek labai neramu  unsure.gif

Tu tik nepergyvenk 4u.gif matau, tai pirmas vaikelis, kas laukiasi antrojo, tos anksčiau pajunta mirksiukas.gif Pradės ir tavo futbolistas rodyt ką sugeba, nebijok mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Oi kaip laukiu nesulaukiu,bet dar lyg ir nieko nejauciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akorus @ 2007 07 11, 11:44)
Tu tik nepergyvenk 4u.gif matau, tai pirmas vaikelis, kas laukiasi antrojo, tos anksčiau pajunta mirksiukas.gif Pradės ir tavo futbolistas rodyt ką sugeba, nebijok mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2007 07 04, 09:49)
Sunus gime lygiai 36 sav., praejus lygiai 20 sav nuo pirmuju judesiu, nors pastojimo data zinojau 100% tikslumu. Tiesiog greiciau augo mazius, gime visai kaip isnesiotas vaikas. Tik viena vyresne pazistama motera sake, kad jei taip anksti judesius pajutau, tai ir gimdysiu anksciau. Taip ir buvo  thumbup.gif
Pradzia: 52 kg, 91-60-90
8 sav: 53,5 kg, 95-63-90

Sveikos 4u.gif
As irgi dar nejauciu tikru judesiu,tik gurguliavima karts nuo karto.
Tai nuo kada skaiciuot pirmus judesius,kai pajusi ta tikra bumbsejima,ar nuo gurguliavimo g.gif Nes gyd.sake atkreipt demesi i pirmus judesius.
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2007 07 12, 16:56)
Sveikos 4u.gif
As irgi dar nejauciu tikru judesiu,tik gurguliavima karts nuo karto.
Tai nuo kada skaiciuot pirmus judesius,kai pajusi ta tikra bumbsejima,ar nuo gurguliavimo g.gif Nes gyd.sake atkreipt demesi i pirmus judesius.

Is pradziu ir man buvo sunku suprasti, ar cia lelius juda, ar pilvas gurguliuoja ax.gif
Bet po keleto silpnu bumsejimu tikrai suprasi biggrin.gif
As ir labai jaudinausi del judesiuku pradzios.... Ir sulaukiau 21 savaite thumbup.gif
Taigi, nesijaudink, geriausia pajusi ramiai sededama ar guledama bigsmile.gif
Atsakyti
nuo kokios 28 savaites tai jau juda kad pilvas kilnojas. o paskutinem dienom pries gimdyma tai is vis kilnojas
Atsakyti
as jauciau nuo 17sav. bet pries kelias dienas patyriau nemaza stresa, tai dabar ramiau sad.gif ir silpniau ir reciau..... neramu kazkodel sad.gif

user posted image
Atsakyti
plazdenimus as pradejau jausti nuo 16 savaiteles, o mums dabar 20 pilvukas dar labai labai mazas ir nejauciu spyriu o jau taip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
O as pirmus paplaukiojimus pilve pajutau 15 sav.4-ta diena. Pulsavo pilvuze kazkas 22:30, pridejau ranka ir pajutau krutuliukus. Kita diena jau laukiau pasimatymo, o nakti net parbudau nuo varinejimo pirmyn-zemyn...Labai labai gera! Tik, va, trecia diena situ zenklu nera. Kazkas spurdena, bet jau ne taip. Vis prasau duoti zenkla ir ta laimes pojuti, bet ... Laukiu nekantriai sekanciu pakrutuliojimu wub.gif
Atsakyti
Man jau 19sav. bet as dar nieko nejauciu schmoll.gif
Atsakyti