Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

as apie 18 savaite pajutau butent labai svelnu kutenima pilvo apacioje. kai buvau paklausta, ar jau jauciu judesius, atskaiu kad TAIP ir biski paaiskinau ka jauciu. Tai korteleje taip ir uzregistravo> judesiai > 18 savaite.
Atsakyti
tikrieji judesiukai kai jau nebeapsiriksi atsiranda apie 20-21 sav smile.gif man dabar 22, tai pilvukas jau net pasikilnoja nuo spyriu smile.gif
Atsakyti
Prisimenu kuo puikiausiai kada pajutau pirmuosius savo vaikuciu judesiukus. Jeigu palyginsi kas rasoma literaturoje, tai buvo gana anksti: pirmasis vaikelis pilva pradejo kutent 16 sav., o antrasis - 12 sav. Taigi, buna ir taip. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos mamytės smile.gif
Aš truputi pasimetus... Man jau eina 21 savaitė, o aš nežinau ar jaučiu vaikučio judesius ar ne g.gif Kai buvau darytis echoskopiją labai gerai matėsi kaip vaikutis vartosi ir spardosi. Bet fiziškai aš nesuprantu ar čia jis, ar čia tiesiog mano žarnos gurgia blush2.gif Gal dėl to, kad nėštumas mano pirmas. Nu kaip tai atskirti doh.gif Visai nesusipratėlė kartais pasijaučiu.
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2007 04 18, 12:21)
Aš truputi pasimetus... Man jau eina 21 savaitė, o aš nežinau ar jaučiu vaikučio judesius ar ne g.gif  Kai buvau darytis echoskopiją labai gerai matėsi kaip vaikutis vartosi ir spardosi. Bet fiziškai aš nesuprantu ar čia jis, ar čia tiesiog mano žarnos gurgia blush2.gif Gal dėl to, kad nėštumas mano pirmas. Nu kaip tai atskirti doh.gif  Visai nesusipratėlė kartais pasijaučiu.

nepergyvenk, dar savaitele ir tikrai nebesumaisysi smile.gif O tas zarnu gurgejimas tai ir yra spardaliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2007 04 18, 16:21)
Aš truputi pasimetus... Man jau eina 21 savaitė, o aš nežinau ar jaučiu vaikučio judesius ar ne g.gif  Kai buvau darytis echoskopiją labai gerai matėsi kaip vaikutis vartosi ir spardosi. Bet fiziškai aš nesuprantu ar čia jis, ar čia tiesiog mano žarnos gurgia blush2.gif Gal dėl to, kad nėštumas mano pirmas. Nu kaip tai atskirti doh.gif  Visai nesusipratėlė kartais pasijaučiu.

nepergyvenk 4u.gif
as irgi tu gurguliavimu nelaikiau judesiukais. Tai kai kitos ten nuo 16sav pradejo jaust as nei vienoj literaturoj neradau kad taip gali but, dabar suprantu kad tuos gurguliavimus kitos judesiukais vadina.
Tad nusiramink neuzilgo pajusi kaip atrodo tikri judesiukai smile.gif
pirmo nestumo metu ir 21 ir 24sav normalu pajust judesiukus smile.gif
Atsakyti
Ačiū, apraminot smile.gif Vadinasi reikia apsišarvuoti kantrybe ir laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2007 04 19, 08:26)
Ačiū, apraminot smile.gif  Vadinasi reikia apsišarvuoti kantrybe ir laukti  smile.gif

nu ir as nusiraminau kai cia pasiskaiciau.mums irgi 21 savaites ir viena diena lyg ir jauciu jo judesiukus,paskui 2 dienas ramu ir vel lyg kazkas.jau vakar vakare taip neramu buvo,kad masciau kad reikia eit darytis echo pasiziuret ar jam viskas gerai
Atsakyti
Visus tris vaikiukus pradėjau jausti gana anksti, bet gana aiškiai. smile.gif Pirmąją 15 sav., antrąją 15 sav., o mažulėlį 12-13 savaičių. smile.gif Bet aiškūs ir nebesumaišomi judesiukai visgi po 20 savaitės prasideda. Tada bumpsi mažuliai jau nuo dušios. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 20 balandžio 2007 - 11:40
na mane tas stuksenimas kazkur giliai pilvo viduj apacioj jau erzina, nakti net prabudau ir uzmigt negalejau. nesuprantu, kas ten darosi. juk mazio galva tai apacioj, tai negi jis galva ten trankosi, ar kas ten gali vykti? tikiuosi jam viskas gerai. toks jausmas lyg ten pulsuotu kazkas.
Atsakyti
biggrin.gif sveikutes as savojo judesiukus pajutau 18 sav, ispradziu irgi nesupratau maniau kad kazkas negerai su mano zarnynu biggrin.gif o dabar mums jau 22 sav tai malasi gana smarkiai...atrodo kai spirs tai net kiaurai ismus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2007 04 25, 10:43)
na mane tas stuksenimas kazkur giliai pilvo viduj apacioj jau erzina, nakti net prabudau ir uzmigt negalejau. nesuprantu, kas ten darosi. juk mazio galva tai apacioj, tai negi jis galva ten trankosi, ar kas ten gali vykti? tikiuosi jam viskas gerai. toks jausmas lyg ten pulsuotu kazkas.

va pas mane tas pats,jauciu ax.gif
pirmus judesius pajutau 17 sav. lygiai, o prie kelias dienas (dabar 19 sav ir 4 d.)pradejau jausti vidinius kazkokiu pulsavimus-dilgciojimus, atseit gimda viduje pulsuoja kartais ar kazkas tokio unsure.gif nzn ka tai reiskia, bet siandien pridejau ranka prie pilvo kai gulejau,pajutau spyriuka ir kartu tas pats jausmas kazkur giliai viduj,tai gal cia judesiai kazkur ten viduj taip jauciasi unsure.gif
Atsakyti