tikrieji judesiukai kai jau nebeapsiriksi atsiranda apie 20-21 sav man dabar 22, tai pilvukas jau net pasikilnoja nuo spyriu
Prisimenu kuo puikiausiai kada pajutau pirmuosius savo vaikuciu judesiukus. Jeigu palyginsi kas rasoma literaturoje, tai buvo gana anksti: pirmasis vaikelis pilva pradejo kutent 16 sav., o antrasis - 12 sav. Taigi, buna ir taip.
Sveikos būsimos mamytės
Aš truputi pasimetus... Man jau eina 21 savaitė, o aš nežinau ar jaučiu vaikučio judesius ar ne Kai buvau darytis echoskopiją labai gerai matėsi kaip vaikutis vartosi ir spardosi. Bet fiziškai aš nesuprantu ar čia jis, ar čia tiesiog mano žarnos gurgia Gal dėl to, kad nėštumas mano pirmas. Nu kaip tai atskirti Visai nesusipratėlė kartais pasijaučiu.
Aš truputi pasimetus... Man jau eina 21 savaitė, o aš nežinau ar jaučiu vaikučio judesius ar ne Kai buvau darytis echoskopiją labai gerai matėsi kaip vaikutis vartosi ir spardosi. Bet fiziškai aš nesuprantu ar čia jis, ar čia tiesiog mano žarnos gurgia Gal dėl to, kad nėštumas mano pirmas. Nu kaip tai atskirti Visai nesusipratėlė kartais pasijaučiu.
QUOTE(toscana @ 2007 04 18, 12:21)
Sveikos būsimos mamytės
nepergyvenk, dar savaitele ir tikrai nebesumaisysi O tas zarnu gurgejimas tai ir yra spardaliukai
QUOTE(toscana @ 2007 04 18, 16:21)
Sveikos būsimos mamytės
nepergyvenk
as irgi tu gurguliavimu nelaikiau judesiukais. Tai kai kitos ten nuo 16sav pradejo jaust as nei vienoj literaturoj neradau kad taip gali but, dabar suprantu kad tuos gurguliavimus kitos judesiukais vadina.
Tad nusiramink neuzilgo pajusi kaip atrodo tikri judesiukai
pirmo nestumo metu ir 21 ir 24sav normalu pajust judesiukus
Ačiū, apraminot Vadinasi reikia apsišarvuoti kantrybe ir laukti
QUOTE(toscana @ 2007 04 19, 08:26)
Ačiū, apraminot Vadinasi reikia apsišarvuoti kantrybe ir laukti
nu ir as nusiraminau kai cia pasiskaiciau.mums irgi 21 savaites ir viena diena lyg ir jauciu jo judesiukus,paskui 2 dienas ramu ir vel lyg kazkas.jau vakar vakare taip neramu buvo,kad masciau kad reikia eit darytis echo pasiziuret ar jam viskas gerai
Visus tris vaikiukus pradėjau jausti gana anksti, bet gana aiškiai. Pirmąją 15 sav., antrąją 15 sav., o mažulėlį 12-13 savaičių. Bet aiškūs ir nebesumaišomi judesiukai visgi po 20 savaitės prasideda. Tada bumpsi mažuliai jau nuo dušios.
sveikutes as savojo judesiukus pajutau 18 sav, ispradziu irgi nesupratau maniau kad kazkas negerai su mano zarnynu o dabar mums jau 22 sav tai malasi gana smarkiai...atrodo kai spirs tai net kiaurai ismus
QUOTE(zoske @ 2007 04 25, 10:43)
na mane tas stuksenimas kazkur giliai pilvo viduj apacioj jau erzina, nakti net prabudau ir uzmigt negalejau. nesuprantu, kas ten darosi. juk mazio galva tai apacioj, tai negi jis galva ten trankosi, ar kas ten gali vykti? tikiuosi jam viskas gerai. toks jausmas lyg ten pulsuotu kazkas.
va pas mane tas pats,jauciu
pirmus judesius pajutau 17 sav. lygiai, o prie kelias dienas (dabar 19 sav ir 4 d.)pradejau jausti vidinius kazkokiu pulsavimus-dilgciojimus, atseit gimda viduje pulsuoja kartais ar kazkas tokio nzn ka tai reiskia, bet siandien pridejau ranka prie pilvo kai gulejau,pajutau spyriuka ir kartu tas pats jausmas kazkur giliai viduj,tai gal cia judesiai kazkur ten viduj taip jauciasi