Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

QUOTE(linuttel @ 2007 03 19, 16:12)
aciu akd nuraminai, tai daba laukiam judesiuku pirmu.o is kur zinot kad jis jau juda? g.gif

Patikėk, kai pradės bildenti į šonus, nebekils tokie klausimai lotuliukas.gif Aš dabar savąjį pilvo gyventoją kartais prašau, kad ramiau nardytų, nes būna, kad net aikteliu nuo jos smūgių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2007 03 19, 17:33)
Patikėk, kai pradės bildenti į šonus, nebekils tokie klausimai lotuliukas.gif  Aš dabar savąjį pilvo gyventoją kartais prašau, kad ramiau nardytų, nes būna, kad net aikteliu nuo jos smūgių wub.gif

nu gal kiek ankstoka su tais aikciojimais blush2.gif
Atsakyti
ak kad man pajaust tuos virpuliukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuttel @ 2007 03 20, 11:42)
ak kad man pajaust tuos virpuliukus rolleyes.gif

Tai dar turbut pati pradzia nestumo? smile.gif Patikek, sulauksi ir virpuliukus ir gan stiprokus smugius, kurie nevisad malonus biggrin.gif Mano lelius tai naktim duodas, neduoda miegot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2007 03 20, 12:59)
Tai dar turbut pati pradzia nestumo?  smile.gif  Patikek, sulauksi ir virpuliukus ir gan stiprokus smugius, kurie nevisad malonus  biggrin.gif  Mano lelius tai naktim duodas, neduoda miegot  doh.gif

nu jau 17 savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai jauciu judesiukus, bet kad jie tokie kaip cia pasakyti gal vangus, man noretusi, kad labiau makaluotusi ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linuttel @ 2007 03 20, 16:00)
nu jau 17 savaite mirksiukas.gif

tai jau nebedaug liko laukt, tuoj ir tu pajusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(simasta @ 2007 03 20, 18:07)
as tai jauciu judesiukus, bet kad jie tokie kaip cia pasakyti gal vangus, man noretusi, kad labiau makaluotusi  ax.gif
user posted image

palauk, dar leliukas mazas, paaugs, kiekviena judesiuka menkiausia jausi smile.gif
Atsakyti
ar jums nespardo vaikis kazkur siknoj? nesuprantu, ar jis ten taip baladojasi, ar ten as kazka uzspaudziu. dazniausiai kai sedziu. g.gif
sako, negalima ant nugaros gulet, o man atrodo, kad jam labiau nepatinka, kai sedziu ir dirbu.. hmm... gal jam nepatinka, kad as dirbu... smile.gif
Atsakyti
4u.gif laba

niu as judesiukus nuo 18-19 savieteles pradejau jausti, tokius svelnius gurguliavimus,
dabar jau parimtejo gurguliavimai ir jauciasi kaip stuksena- labai smagiai thumbup.gif
Atsakyti
man tai ten nespardo lotuliukas.gif
Atsakyti
o as laukiu nesulaukiu pirmuju judesiuku, kad tikrai pajausciau savo maziuka, nes dabar tik karts nuo karto dar tik pagurguliuoja ir viskas. bet auga auga auga, tikimes tuoj ir spardytis prades ax.gif biggrin.gif
Atsakyti

Mano mazius daznai man spardo slapimo pusle tai toks keistas jausmas bigsmile.gif Atrodo kazkur ten taip gilei jis duodasi mirksiukas.gif
beto labai megsta mane zadinti mazius kai tiktai vos slapimo puslej prisikaupe tai taip spardo tada tenka nakti keltis ir eiti i tuoleta blush2.gif ir per nakti kokius 5 ar 6 kartus taip keliuosi blink.gif blink.gif
Atsakyti