Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

As irgi pirmus judesiukus pajutau 17 savaite buvo tokie lengvi nestiprus. O dabar 21 savaite tai kai atsigulu ant nugaros tai net matosi kaip pilvelis kelnojasi kai maziukas duodasi wub.gif
Atsakyti
Oi, kaip aš noriu greičiau pajusti tuos judesiukus wub.gif wub.gif
bet mums dar gerokai per anksti ax.gif
Atsakyti
O man jau 14 savaitę virpuliukai buvo. Bet vijau mintį lauk, kad tai leliukas. Nes visur rašoma, kad neanksčiau 18 sav., o va dabar paskaičiau jūsų įspūdžius ir pilnai tikiu, kad tai buvo kleckas lotuliukas.gif

Užtad vakar sportavau, darėm kvėpavimo pratimus, dubenį kilnojom, tai mažius jaučiau kartu sportavo bigsmile.gif augino raumenukus turbūt lotuliukas.gif
Atsakyti
as judesiukus pajutau lygiai ta diena, kai 18 savaiteliu suejo, dar ir data tikslia atsimenu ax.gif taip lyg burbuliukai nubego per kairiaja pilvuko puse, tokie svelnus kilstelejimai wub.gif o paskui, kuo toliau - tuo labiau stiprejo, ir dabar mano vyrukas duodasi kaip pasiutes thumbup.gif
Atsakyti
o mums jau 16savaite.o as dar nieko nejauciu, net neramu daros schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linuttel @ 2007 03 14, 17:15)
o mums jau 16savaite.o as dar nieko nejauciu, net neramu daros schmoll.gif

nera ko jaudintis, nusiramink smile.gif yra dar laiko. ir nelygink saves su kitom rolleyes.gif
as pati pajutau 19-os savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2007 02 24, 22:37)
as judesiukus pajutau lygiai ta diena, kai 18 savaiteliu suejo, dar ir data tikslia atsimenu  ax.gif  taip lyg burbuliukai nubego per kairiaja pilvuko puse, tokie svelnus kilstelejimai  wub.gif  o paskui, kuo toliau - tuo labiau stiprejo, ir dabar mano vyrukas duodasi kaip pasiutes  thumbup.gif

as irgi pirma "tika" pajutau 18sav smile.gif iki tol jau nervinausi, nes visos juto mazdaug nuo 16-17sav o man tik kartais gurguliuodavo...
dabar jauciu stipresnius judesiukus smile.gif jausmas kai zuvyte praneria, ruoniukas mano wub.gif wub.gif bet buna dieneliu, kad ir nejauciu judesiuku, arba labai ramutis leliukas buna smile.gif
Atsakyti
Aš pirma karta pakutenimus pajutau 15 sav,ir jie vis stiprėja....Manau greitai pajusiu tikrus judesiukus... ax.gif
Atsakyti
na tas jausmelis tai neapsakomas wub.gif
bet kai leliui nuo 4 ryto nesimiega ir pradeda makaluotis, tai jau mamka atpratus nuo toosu 4 ryto lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis savaigaliais pažadina apie 7 valandą. Po to jau užmik kad nori, kai jam mankštos metas matote lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 03 18, 16:06)
Maniškis savaigaliais pažadina apie 7 valandą. Po to jau užmik kad nori, kai jam mankštos metas matote  lotuliukas.gif

tai dar dziaukis, kad 7 ryte, o maniskis 4 praded doh.gif a gastroles po pilva
Atsakyti
aciu akd nuraminai, tai daba laukiam judesiuku pirmu.o is kur zinot kad jis jau juda? g.gif
Atsakyti