Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

QUOTE(Lime @ 2007 01 27, 14:06)
O dabar laukiuosi dvynių, tai net gydytojos klausiau, ar aš neišsigalvoju  blush2.gif  ir ar taip gali būti, kad aš savo mažulių judesiukus jausti pradėjau 12 sav. Bet gydytoja sakė, kad su dviem gali taip būti, nes jie vienas kitą pastumdo ir mamai labiau jaučiasi. Be to, ir vietos juk dvigubai užima. blink.gif

oo geras, as irgi laukiuosi dvyniu biggrin.gif ir idomu kada jie pas mane prades stumdytis, nes dabar dar visiskas štilis pilve biggrin.gif pagal leliu dydi, tai mums dabar 10 savaiciu ir 1 diena, ryskiai per anksti kazka jausti, taip? ax.gif
oj laukiam laukiam, kaip sakoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaaby @ 2007 01 29, 15:17)
labutis visom mamytem,
labai jau patiko jusu puslapis tad uzsiregistravau ir as  nestuke.gif
paskaitinejau jusu pasisakymus apie leliu judesiukus ir is kart noriu jusu paklaust ar yra kam buve kad 21 sav, judesiu praktiskai nejautete ar kaip man rodos vakar tik karta kazkas lyg sugurguliavo, o gal tik as nesuprantu kad jis juda,nes lyg ir nera ko nerimauti 19sav dare ehoskopa sake kad juda ir viskas gerai, bet kazkaip tai pirmas mano lelius ir pastojau tik po metu gydimo tad ir neramu darosi.
is anksto dekoju 4u.gif

Nėra ko nerimauti, literatūroje rašo, kad pirmą kartą laukiantis normalu jei judesiukai pajuntami iki 24 sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu biggrin.gif nes vienur raso viena, kitur kita tad ramiau kai isgirsti is zmoniu kurie tai jau pajaute ir isgyveno biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad siandien nuo pat ryto jauciu judesiukus. Tokie tarsi traukuliukai pilve. Mums dabar apie 15 savaiciu. O pirma karta toki jausma pajutau prie kokias 2 savaites. Bet tik viena karta. O siandien nuo ryto pastoviai duodasi wub.gif
Atsakyti
Iš pat pradžių net jeigu ir jaučiau mažiuką tai nesuprasdavau, nors seniau taip nebudavo, kas ten pilvely dejosi, tai nebuvau tikrai 100proc. kad ten jis, o dabar jau kelios dienos kaip kasdien jaučiu mažiuko judesiukus, mums jau 17 sav. wub.gif
Atsakyti
skaitau skaitau čia ir graudu darosi. man jau antras nėštumas, tiesa po didelio tarpo, ir jau po 2 dienų 19 sav., o judesiukų nejaučiu . verysad.gif Echo ne karta žiūrėta vaikiukas judėjo ir prieš savaitę mačiau, bet kad pati tai jusčiau tai tikrai ne. Gydytoja tik parodė eho,kad juda, kad nesijaudinčiau. Man taip pat pilva urzgia jau nuo kokios 10 sav., bet aš jokiu būdu to nesieju su judesiais, nes turiu problemų su žarnynu. taigi pradedu nerimauti, ar su vaikiuku viskas gerai verysad.gif
Atsakyti
Yra laikoma, kad nėščioji pradėjo jausti judesius, kai jie kartojasi kasdien. Tų judesiukų tikrai su niekuo nesumaišysi ax.gif Pirmieji jų būna toks virpėjimas, tarsi drugeliai pilvelyje skraidytų, ir jauti juos tik ramiai gulėdama lovytėje vakare.
Šis yra mano pirmas nėštumas, ir judesiukus pradėjau reguliariai jausti 17 savaitę. Tai anksti, nes esu (buvau biggrin.gif ) liekna ir pilvo siena yra labai plona. Pirmo nėštumo metu judesiukus normalu pradėti jausti 20-24 savaitę, vėlesniais nėštumais - keliomis savaitėmis anksčiau.
Atsakyti
aš irgi buvau pradėjus jaudintis, kad nieko nejaučiu, bet viskam savas laikas smile.gif
po truputį pradėjau jausti judesius po 20 savaitės, ir kuo toliau, tuo labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 02 12, 19:56)
skaitau skaitau čia ir graudu darosi. man jau antras nėštumas, tiesa po didelio tarpo, ir jau po 2 dienų 19 sav., o judesiukų nejaučiu .  verysad.gif Echo ne karta žiūrėta vaikiukas judėjo ir prieš savaitę mačiau, bet kad pati tai jusčiau tai tikrai ne. Gydytoja tik parodė eho,kad juda, kad nesijaudinčiau. Man taip pat pilva urzgia jau nuo kokios 10 sav., bet aš jokiu būdu to nesieju su judesiais, nes turiu problemų su žarnynu. taigi pradedu nerimauti, ar su vaikiuku viskas gerai verysad.gif

Baik nervuotis, nei tau, nei leliukui tas naudos nepriduoda 4u.gif Echo metu matei, kad leliukas sveikutis, praeis savaitė, dvi ir pasisveikins mažylis su tavimi. Būk kantri smile.gif O leliuko judesiukų tikrai nesupainiosi su jokiu žarnyno darbu, jau kaip duoda, tai duoda, aš dabar kartais jau mažosios prašau, kad ji ramiau pilvelyje dūktų, ypač naktį wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 02 12, 18:56)
skaitau skaitau čia ir graudu darosi. man jau antras nėštumas, tiesa po didelio tarpo, ir jau po 2 dienų 19 sav., o judesiukų nejaučiu .  verysad.gif Echo ne karta žiūrėta vaikiukas judėjo ir prieš savaitę mačiau, bet kad pati tai jusčiau tai tikrai ne. Gydytoja tik parodė eho,kad juda, kad nesijaudinčiau. Man taip pat pilva urzgia jau nuo kokios 10 sav., bet aš jokiu būdu to nesieju su judesiais, nes turiu problemų su žarnynu. taigi pradedu nerimauti, ar su vaikiuku viskas gerai verysad.gif

Viskas gerai, nepergyvenk pajusi judesiukus, kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 02 12, 19:48)
Yra laikoma, kad nėščioji pradėjo jausti judesius, kai jie kartojasi kasdien. Tų judesiukų tikrai su niekuo nesumaišysi ax.gif Pirmieji jų būna toks virpėjimas, tarsi drugeliai pilvelyje skraidytų, ir jauti juos tik ramiai gulėdama lovytėje vakare.
Šis yra mano pirmas nėštumas, ir judesiukus pradėjau reguliariai jausti 17 savaitę. Tai anksti, nes esu (buvau  biggrin.gif ) liekna ir pilvo siena yra labai plona. Pirmo nėštumo metu judesiukus normalu pradėti jausti 20-24 savaitę, vėlesniais nėštumais - keliomis savaitėmis anksčiau.

Norėjau pasakyti , kad čia jau antras mano nėštumas, tik po didelės pertraukos -13 metų. Esu ir per nėštumą liekna, nes tik leliuka auginu, priaugti 3kg. . prieš nėštumą turėjau stiprius pilvo raumenukus ( kaip sakant "presiuka"), nors gulint lovoj raumenukai sunyksta. O pergyvenu, tai prisiskaičius, kad čia jau labai anksti visos pajutot savo leliukus, o man jau antras nėštumas ir....Na rytoj einu" i svečius pas echo", tai jau sakysiu, kad gerai pažiūrėtų kas ir kaip. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Mano pirmas nestumas. man 18 sav. ir sia savaite pajutau judesiukus. tik aisku judesiukus jauciu tik vakare atsigulus ant nugaro ir uzdejus ranka ant pilvo. O siaip visa diena ramybe. tik kartais kaip ir pakutenimus. mirksiukas.gif

bet laukiu laukiu kada gi jausiu pastuoviai g.gif
Atsakyti