Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

as jau 20 sav.neščia,ir daktarė sendien paklausė ar jauciu judesius ,pasakiau kad jauciu nors ištiesu nelabai suprantu ar tai judesiai blush2.gif kažkas vyksta ne taip kaip visada.as su pirmu leliuku persileidau todel gal man paranoja ir atrodo kad nejaučiu? o gal del to kad aš stambesnio kūno sudejimo ir dar is tiesų nelabai ir jaust galiu g.gif
Atsakyti
ir aš jaučiu tokius neaiškius, lyg judesiai, lyg burbuliavimas pilve.... nestuke.gif
Atsakyti
ar toks jausmas lig drugeliai pilvuke skraidytu wub.gif
o kita savaite jau pajauciau gera spiri lotuliukas.gif
Idomu kaip bus dabar g.gif
Atsakyti
o aš matyt rekordininke, nes pirmą smūgį pajutau prieš savaitę - kai mums buvo 14 savaičių ir tokį gerąąąąąąąąą, kad net aiktelėjau blush2.gif
Atsakyti
As judesiukus pradejau jausti labai anksti apie 13sav, nors pirmas vaikutis. O abu su MB pajautem 16sav. smile.gif pilvelis beveik neaugo, ir siaip paskutiniais meneisiais buvo ne toks koki paparastai nesciosios turi smile.gif bet mazyles jusdesiukai, neleido nukabinti nosies ir galvoti kazka bloga wub.gif dabar turim sveika mergaiciuke wub.gif
Atsakyti
iš pradžių tikrai kaip drugeliai skraidytų, o vakar jau gulėdama tikrai stipresnius spyriukus pajaučiau. jam matyt patinka, kai aš guliu, laisviausiai jaučiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2007 01 25, 10:42)
iš pradžių tikrai kaip drugeliai skraidytų, o vakar jau gulėdama tikrai stipresnius spyriukus pajaučiau. jam matyt patinka, kai aš guliu, laisviausiai jaučiasi mirksiukas.gif

Aš 'drugelius' pajutau 17 sav., o bumpsėti pradėjo nuo 18 sav., vakar ir tėtukui į delną įspyrė wub.gif
Atsakyti
mano nestuke.gif antras, tai jau dabar pajutau judesius... Mums 14sav... blush2.gif Su pirmu- buvo 16sav blush2.gif
Atsakyti
Labai bijojau kad man vaidenasi, kai taip anksti pajutau judesiukus, o užvakar jau mane apibumbeno, šiandiem mano makaliukas labai makalavosi wub.gif ( su pirmu pajutau gerą spyrį 18sav ir2d, kažkur rašiau kad 17, bet perskaičiavau, buvau suklydusi blush2.gif )
Atsakyti
Su pirmąją dukryte judesiukus pajutau tikrai anksti - 17 sav. , bet dar tik tokius silpnucius ir geriausiai jausdavau paryčiais, kai jau pati būdavau issiilsėjusi. Kartais net pabusdavau nuo dukrytės apsivertimo - jausmas toks keistas būdavo, kad kažkas pilvelį persiversdavo.

O dabar laukiuosi dvynių, tai net gydytojos klausiau, ar aš neišsigalvoju blush2.gif ir ar taip gali būti, kad aš savo mažulių judesiukus jausti pradėjau 12 sav. Bet gydytoja sakė, kad su dviem gali taip būti, nes jie vienas kitą pastumdo ir mamai labiau jaučiasi. Be to, ir vietos juk dvigubai užima. blink.gif
Atsakyti
sveikutes, mamytes smile.gif norejau paprasyti pagalbos, gal galit apibudinti pirmuosius vaikucio judesiukus? koks tai jausmas? smile.gif nes jau trecia para kazkas darosi su mano pilvuku... thumbup.gif nors gal as klystu... unsure.gif padekit.
Atsakyti
labutis visom mamytem,
labai jau patiko jusu puslapis tad uzsiregistravau ir as nestuke.gif
paskaitinejau jusu pasisakymus apie leliu judesiukus ir is kart noriu jusu paklaust ar yra kam buve kad 21 sav, judesiu praktiskai nejautete ar kaip man rodos vakar tik karta kazkas lyg sugurguliavo, o gal tik as nesuprantu kad jis juda,nes lyg ir nera ko nerimauti 19sav dare ehoskopa sake kad juda ir viskas gerai, bet kazkaip tai pirmas mano lelius ir pastojau tik po metu gydimo tad ir neramu darosi.
is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti