Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

QUOTE(mylimuke @ 2007 01 10, 13:17)
Bet visgi taip tik is pradziu turetu but, pirmom savaitem kai pradedat jausti judesiukus. Veliau ju sumazejimas ar net isnykimas nieko gero nesako  sad.gif

Niekas neisnyksta, tik buna ir labai ramiu dienu, kad praktiskai sujuda gal 3 kartus.Nezinau kas galetu but negerai.Na ir paaiskink tu daktarytei ,kad lelius kartais visai nejuda, atsakys kad ilsisi tikriausiai... cool.gif
Atsakyti
pas mane maziukas dazniausiai spurda kai jau vakare atsigulu i lovyte, kazkaip dar nelabai daznai ir stipriai ji sduodasi, bet po biskiuka jo beldimas stipreja. oriu kad jis kuo dazniau spurdetu, kaip fainai tuos jo judesiukus jausti thumbup.gif
Atsakyti
Pirmuosius spyrius pajutau neįtikėtinai anksti - 14 savaitę bigsmile.gif Po to jausdavau nereguliariai, kartais ir visą dieną nepajusdavau. Dabar mums eina 21 savaitė, ir mažylis kasdien pabendrauja su mamyte spyriukais, kuo toliau - tuo stipriau wub.gif Būna, kad ir naktį pažadina, bet mamytė nepyksta wub.gif
Atsakyti
judesius pajutau 6to menesio viduryje. deja nebuvau tikra del ju smile.gif labai panasu i putima viduriu smile.gif
Atsakyti
oi as laukiu nesulaukiu tu judesiuku wub.gif gal tada labiau patikesiu, kad ten kazkas pilvelyje auga nestuke.gif bet man dar toli, dar ir pilvo nera wub.gif
Atsakyti
As su pirma judesius pajutau palyginus anksti - 17 savaite! taip idomiai - kaip tik veze i ligonine su dideliais pilvuko skausmais ir jauciau kaip mazutelis pradejo spurdeti, jis tiesiog balaskesi po visa pilvuka, is pradziu nelabai supratau kas tai. ta diena pagulde mane su gresianciu.. ax.gif Ir galvoju kad maziukas labai norejo pranesti kad jis niekur nenori iseiti! wub.gif taigis lamingai pagimdziau sunu pernesiojus 2 savaites! Nes kai isikabino - tai islyst nenorejo! biggrin.gif
o dabar irgi laukiu su nekantrumu. Kada? Skaiciau kad su antru daug anksciau pirmus judesiu pajunta mamytes.
Papildyta:
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 01 12, 09:52)
oi as laukiu nesulaukiu tu judesiuku  wub.gif gal tada labiau patikesiu, kad ten kazkas pilvelyje auga  nestuke.gif bet man dar toli, dar ir pilvo nera  wub.gif

O pilvukas nebutinai turi buti! mirksiukas.gif Man irgi nebuvo 17 sav., bet jutau! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fausteja: 12 sausio 2007 - 12:40
QUOTE(Heart @ 2007 01 11, 12:31)
Pirmuosius spyrius pajutau neįtikėtinai anksti - 14 savaitę bigsmile.gif Po to jausdavau nereguliariai, kartais ir visą dieną nepajusdavau. Dabar mums eina 21 savaitė, ir mažylis kasdien pabendrauja su mamyte spyriukais, kuo toliau - tuo stipriau wub.gif Būna, kad ir naktį pažadina, bet mamytė nepyksta wub.gif

Labux 4u.gif
Ir nustebau ir apsidžiaugiau, aš jau prieš kelias dienas pajutau kaip apsivertė žarnos pilve ir taip tą dieną du kartus, bet negalėjau patikėti kad tai lelytis, o šiandien keletą kartų jutaukaip mane kybina kaip ir esu įsitikinusi kad tai judesiukai, bet vis abejojau kodėl taip anksti, su pirmu pajutau stiprų spyrį 18 sav., o pasirodo čia ne man vienai taip atsitiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beile @ 2007 01 13, 01:01)
Labux 4u.gif
Ir nustebau ir apsidžiaugiau, aš jau prieš kelias dienas pajutau kaip apsivertė žarnos pilve ir taip tą dieną du kartus, bet negalėjau patikėti kad tai lelytis, o šiandien keletą kartų jutaukaip mane kybina kaip ir esu įsitikinusi kad tai judesiukai, bet vis abejojau kodėl taip anksti, su pirmu pajutau stiprų spyrį 18 sav., o pasirodo čia ne man vienai taip atsitiko  wub.gif

Kalbėjau apie tai ne su vienu gydytoju. Vieni mane "durnina" ir aiškina, kad tai buvo ne judesiai (vienas didžiai gerbiamas docentas netgi pasijuokė, kad nežinau savo nėštumo laiko blink.gif ), o kiti pripažįsta, kad tai įmanoma, jeigu mama labai plona ar jautri bigsmile.gif Taip sako ir mano gydytoja, kuria visiškai pasitikiu. Aišku, tokie atvejai reti. Bet, kadangi laukiesi ne pirmojo, tikrai greičiausiai jauti judesiukus bigsmile.gif Beje, aš irgi pajutusi negalėjau patikėti, bet tai tikrai buvo būtent tai.
Atsakyti
laukdamasi pirmo vaikelio judesiukus pajutau 20sav.o si nestuma-dar nesuejus 17sav.spurda tikrai daznai wub.gif dazniausiai kai ramiai sedziu,tada uzdedu ranka ant pilvelio ir kaifuoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 01 13, 15:41)
Kalbėjau apie tai ne su vienu gydytoju. Vieni mane "durnina" ir aiškina, kad tai buvo ne judesiai (vienas didžiai gerbiamas docentas netgi pasijuokė, kad nežinau savo nėštumo laiko  blink.gif ), o kiti pripažįsta, kad tai įmanoma, jeigu mama labai plona ar jautri bigsmile.gif Taip sako ir mano gydytoja, kuria visiškai pasitikiu. Aišku, tokie atvejai reti. Bet, kadangi laukiesi ne pirmojo, tikrai greičiausiai jauti judesiukus bigsmile.gif Beje, aš irgi pajutusi negalėjau patikėti, bet tai tikrai buvo būtent tai.

Taip... Anot gydytoju, visoms viskas vienodai turi but mastau.gif As taip pat ankstokai pajutau, 16sav, ir gydytoja aisku nepatikejo... doh.gif Esu skaiciusi,kad buve tokiu atveju, kai mamyte judesiukus pajuto 13 ir net 8 savaite! blink.gif Bet manau, tik pati nestuke.gif geriausiai zino,kas su ja darosi ir ka ji jaucia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gabyte00 @ 2007 01 13, 18:51)
laukdamasi pirmo vaikelio judesiukus pajutau 20sav.o si nestuma-dar nesuejus 17sav.spurda tikrai daznai wub.gif dazniausiai kai  ramiai sedziu,tada uzdedu ranka ant pilvelio ir kaifuoju wub.gif

Maniskis tai mus su tetuku "erzinti" megsta lotuliukas.gif Kai tik uzdedam kuris ranka ant pilvuzo,tai ir nustoja spardytis, kai nuimam, tada vel siaucia wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
norejau paklaust del tu judesiuku. Mano maziukas juda nereguliariai ir negaliu pasakyt,kad duodasi. Bet mane domina toks dalykas: ar gali but taip: ginekologe sake,kad jis yra desineje puseje,o placenta kaireje.Ar gali taip but, kad judesius jauciu tai desineje, tai kaireje. Nieko nebesuprantu
Atsakyti
QUOTE(mamado @ 2007 01 22, 12:25)
Sveikutes,
norejau paklaust del tu judesiuku. Mano maziukas juda nereguliariai ir negaliu pasakyt,kad duodasi. Bet mane domina toks dalykas: ar gali but taip: ginekologe sake,kad jis yra desineje puseje,o placenta kaireje.Ar gali taip but, kad judesius jauciu tai desineje, tai kaireje. Nieko nebesuprantu

Lelius turi ir rankas ir kojas su kuriom gali "įspirti" biggrin.gif
O placenta netrukdo vaikui judėti iš vieno pusės į kitą mirksiukas.gif
Atsakyti