Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

Kaip maniskis makaluojasi, tai maciau per echoskopa. Dabar mes penkioliktoj savaitej. Pilvo apacioj daznai pajauciu kazkokius judejimus, bet visada manau, kad tai tik pilvo gurguliavimas ar pan.
Kas galit pasakyti, ar imanoma pirmus judesius sumaisyt su pilvo gurgejimu....
taip lauku, kada mazylis taip spirs, kad su niekuo nesumaisysiu....
Atsakyti
QUOTE(IeP @ 2006 11 03, 14:40)
Kaip maniskis makaluojasi, tai maciau per echoskopa. Dabar mes penkioliktoj savaitej. Pilvo apacioj daznai pajauciu kazkokius judejimus, bet visada manau, kad tai tik pilvo gurguliavimas ar pan.
Kas galit pasakyti, ar imanoma pirmus judesius sumaisyt su pilvo gurgejimu....
taip lauku, kada mazylis taip spirs, kad su niekuo nesumaisysiu....

Man pirmi judesiai irgi atrode kaip pilvo gurgejimas, o penkioliktoj savaitej tai tikrai gali but, kad tai vaikucio judesiai.
Papildyta:
QUOTE(dute_a @ 2006 11 02, 16:29)
mums 20 savaiciu, judesiukus jauciu apie savaite ir gana stiprius bet vat kai uzdedu ranka ant pilvuko tai nieko nesijaucia, ir tevelis taip nori bet nejaucia schmoll.gif  kaip manot kada gi pradesim jausti ir matyti?o gal nesijaucia nes nesu is tu kudenu? biggrin.gif

Man irgi paradzioje taip buvo atrodo vaikutis stipriai juda, bet tik uzdedu ranka ir visai nurimstas...
Atsakyti
vat esme tame kad jis nenurimsta o spardosi, tik tiesiog nesijaucia to is isores unsure.gif
Atsakyti
Pradėjau jausti vaikelio judesiu jau 16 savaitę.Aišku judesiai dar nėra labai stuprūs ir aiškūs,bet jų su nieko nesupainiosi.Tai pats nuostabiausias dalykas pasaulyje,jausti kad tavyje auga mažylis nestuke.gif
Atsakyti
aš pajaučiau apie 18 sav.,dabar tai kas vakarą, kai ramiai guliu man kutena pilvuką. o šiandien pirmą kartą ir ryte gan smarkiai pajutau
Atsakyti
Aš pirmus judesiukus pajutau 17 savaitę, o tėtis iš išorės 22 sav. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyssa @ 2007 01 01, 23:04)
Tai pats nuostabiausias dalykas pasaulyje,jausti kad tavyje auga mažylis nestuke.gif

aha bigsmile.gif nerealus jausmas.... man sio jausmo tikrai truks wub.gif
Atsakyti
musu mazute arba maziukas su teveliais pirma karta pasisveikino Sv. Kaledu ryta, buvo nerealu lotuliukas.gif 19 savaite
Atsakyti
Pirma judesiuka pajutau 16 savaite, is pradziu jie kartojosi kas kelias dienas, veliau kas antra, o po kokiu 1,5-2 sav jie buvo kasdien. Vaikelis stiprejo, judesiukus vis lengviau buvo pajusti, stipresnius ir silpnesnius. Dabar retkarciais net suskausta nuo kokio stipresnio spyrio wub.gif
Atsakyti
Vis parinausi, kad nejauciu leliuko judesiuku ax.gif

Bet vakar jau pasireiske 2.gif

Kazkur 15:20 - 15:30val. clap_1.gif

Taip buvo faina, atrode, kad pilvukas sokineja flirt.gif

Net tetukas pridejes ranka juto leliuka irnesakyk.gif

Dbr jau laukiam dar judesiuku yahoo.gif
Atsakyti
oj, kaip smagu wub.gif jums tik pradzia, pilna emociju, o man jau pabaiga... tuoj maziuka ant ranku turesiu thumbup.gif - bus kitos emocijos, bet niekada gyvenime nepamirsiu tu judesiuku wub.gif
Atsakyti
as judesiukus pries saviatele pajutau, labiausiai jis nerimsta kai jau susiruosiu miegoti smile.gif dabar laukiu kol ir vyras gales juos pajusti, ne skolkas jauciu tik as ax.gif
Atsakyti