Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

Na,o su manim mano pupsius pasilabino,jei gerai pamenu 20 sav. mirksiukas.gif ,o gal ir anksciau,bet man tiesiog atrodydavo,kad ten vis kazkas gurguliuoja tam mano pilve blush2.gif Na,o dabar kaip pradeda stumdyt mane tai kartais net skaudoka,kaip isireme kur.
Atsakyti
As prmus judesiukus pradejau jausti apie 16 savaite, tiesa pasakius net is pradziu nesupratau, kad cia judesiukai, taip lyg koks raumenukas pilve kelis kartus susitrauktu, mazdaug toks jausmas buvo, bet po to vis stiprejo ir stiprejo, dabar jau kartais net prasau, kad taip mamos neskriaustu ir sonkauliu su kojom neskaiciuotu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai pirmus judesiukus pajutau 20sav. nestuke.gif tai taip lyg žarnos vartaliotūsi ir dažnai gurguliuodavo tongue.gif biggrin.gif o dabar kai duodasi tai jau lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš pasiilgsiu to pilvo judėjimo
Atsakyti
Mano kleckutis tai pora savaiciu pastukseno (nuo 18 sav. pabaigos), viena karta tetukui taip ispyre, kad jo ranka net atsoko, na o dabar matyt pakeite gyvenamaja vieta, t.y. nusisuko, tai jauciu tik bangavima ir stuksenima lyg koks aidas butu, bet jau jei nakti prispaudi kai ant sono guli, tai iskart duoda suspirasti, kad butu neblogai padeti pakeisti, nes ne as viena cia lovoje vartausi smile.gif
Atsakyti
as pirmus judesiukus pajutau 18sav +5d.
o pries tai budavo burbuliavimas blush2.gif
Atsakyti
labai labai laukiau judesiu, tad kiekviena vakara ramiai sededavau ir bandydavau pajaust kas tam mano pilvelyje vyksta biggrin.gif
stai 17 sav+3d. ir pajutau bigsmile.gif dabar kiekviena diena jauciu ir jie vis STIPREJA wub.gif
o jausmelis buvo toks - zinot, kaip buna akis nevalingai pradeda taip kaip pulsuoti, susitraukineti-niu nuo nuovargio taip buna-tai va toks jausmelis pilve-tik neistisai ir ne taip tankiai. jei kada taip buvo akiai-tai tikrai zinosit koks tai jausmas-man tai tiksliausias apibudinimas pirmu spyriuku tongue.gif
Atsakyti
prisimenu kaip as guledavau ir laukdavau kada mazylis pasibels ax.gif viena diena guliu ir mintyse galvoju "ydomu koks jausmas kai mazylis patuksena" ir tik jauciu kad mazylis svelniai man tuk tuk tuk....oi net negalejau patiket thumbup.gif
Atsakyti
As atsimenu irgi kaip laukiau,pajauciau tokius svelnucius pagolstymus lyg plunksna apie 16-17 savaite.O jau tikra pajudejima pajauciau 19 savaitele wub.gif bet jau kaip maloniai buvo. wub.gif
Atsakyti
Visos isgyvenome ta laukima wub.gif , as atsimenu kaip pati laukiau, vis kada tai atsitiks, o jau kai sulaukiau apie 17 sav., tai negalejau atsidziaugti thumbup.gif ! Iki dabar dar neatsidziaugiu, vis stiprejanciais judesiukais wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš irgi labai jau laukiau judesiukių...O kai sulaukiau tai turbūt visas pasaulis žinojo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif laimės pilnos kelnės buvo...
Dabar jau pradedu nerimauti jeigu ilgesnš laiką žirniukas manęs nepakbina..tada aš jį bandau kelti..kibinti..glostyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Su manimi pasisveikino leliukas 17 sav.5d. Ilgai lauktas jausmas thumbup.gif , buvau laimingiausia ,ir jau tikrai pasijauciau nestuke.gif . Dabar spyriukai darosi vis stipresni, bet labai malonu tai jausti. wub.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
aš tai negaliu suprast ką jaučiau g.gif , lyg kažkokie burbuliavimai pilve, lyg sirdies plakimas ir prisidėjo dar gimdos tonusas prie tų pojučių ax.gif , nedavė man užmigti unsure.gif Tada buvo 15 sav.
Nežinau, gal tai judesiukai tokie? Mano šiaip jautri gimda? Kažin, ar gali nuo vaiko "blaškymosi" ji truputi spazmuoti?
Atsakyti