Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

as sunelio judesius pajutau 15 nestumo savaite
Atsakyti
Papildyta:
Atsakyti
Šį kartą, besilaukdama trečiojo, pirmus judesiukus pajutau apie 13savaitę..Pirmojo belaukdama, jei gerai pamenu, apie 18-19...Visai įmanoma, kad taviškis anksčiau pasisveikino... bye1.gif
Atsakyti
turbut tai buvo tavo mazylio judesiukai nestuke.gif
mano drauge su pirmu nestumu pajuto kazkur 16sav o su antru tik 19sav bet turbut tik todel kad kai laukesi antro turiojo truputi daugiau lasinuku ant pilvuko....
Atsakyti
Oi tikrai dabar isitikinau, kad jokios ytakos lasinukai ant pilvo neturi tam, kada pajunti vaiko judesius!!!
As tik 18 su biskiu pajutau pirmuosius judesius! Ir jokiu lasinuku ant pilvo mano nebuvo, na tik labai mazyte barankyte ax.gif Na, o viena pazystama, kuri turi net virsvori, jau nebesneku apie lasinukus apie pilva, judesius pajuto daug anksciau! Se tau, kad nori! g.gif
Cia viskas priklauso nuo to, kokio jautrumo yra gimda!
Atsakyti
Man pirmi judesiukai pasijaute maziau nei pries savaite - tuo metu vaisiui buvo 16 sav.3 d. - lyg apsiverte kazkas kairej pusej, paskui kelis kartus subumpsejo nestipriai. Pastoviai aktyviu judesiu dar nejauciu - viena dien buna isvis ramu, kita diena siek tiek pastuksena. Na, matyt dar nera ko labai ir noreti, kad bumpsetu be perstojo. Geriausiai judesiukai jauciasi ramiai atsigulus, atsipalaidavus. Su pirmu vaikeliu judesius pajauciau apie 19 nestumo savaite.
Atsakyti
Pastovus judesiai, t.y. kasdien prasidejo tik 20 savaite. Tai maziukas dabar ne tik ramioje padetyje mane kybina, bet praktiskai visur, tik einant dar nesu pajutusi mazojo.
Pradedu juoktis is laimes viena pati, kai pamatau, kad pilvukas kilnojasi! Tai nepakartojama thumbup.gif
Atsakyti
oi mano zirniukas tinginukas nestuke.gif ir tik nesenai pradejo aktyviai visa diena judeti thumbup.gif
Atsakyti
Pirma karta mano kleckutis pastuksejo vakar, t.y. 19 savaiteliu smile.gif. Nepakartojamas jausmas, siandien tuk tuk pasikartojo, visa diena sypsena is veido nedingsta wub.gif
Atsakyti
Man jau 16 sav. eina i pabaiga, bet dar nieko nejauciu. Tiesa pries savaite, kai ramiai sedejau prie kompo, tai pajutau, taip tarsi oro burbuliukai sproginetu pilve, bet pagalvojau, kad skrandis marsus groja, tai nesuregavau labai. Paskui vel ramu, iki siol. Dabar vis nenustoju galvojusi, ar ten buvo judesiukai pirmieji, ar skrandis... g.gif
Atsakyti
As pirmus judesiukus pajauciau 17sav.5dienu, sedejau lauke atsilosus kedeje ir du kartus pajauciau svelnius stuksiukus. wub.gif smile.gif Dabar 20 sav. bet geriausiai jauciu leliuka tik guledama lovoje, ir matau striksinti pilvuka. Sededama dar nejauciu judesiuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sauluteq: 12 birželio 2006 - 00:26
Aš judesiukus pradėjau jausti 18 savaitei besibaigiant mirksiukas.gif
Po to kiekvieną dieną nuolat jausdavau ir vis labiau. Ypač kai atsisėsdavau prie kompo..matyt jam nelabai patogu ir tuk..tuk nuolat būna bigsmile.gif
O dabar jau ir rytais vis žadina mirksiukas.gif
Beje vyras pajuto uždėjęs ranką ant pilvo tai gal tik po geros savaitės..Tada matyt leliukas paaugo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti