Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

Su pirmais vaikučiais apie 20sav. o va su trečiu 17,5sav. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2005 12 27, 14:43)
as savo maziuko judesiukus pajutau 17 sav ir 4 d. tai buvo ryte, kai gulejau lovoje ir baisiai tingejau keltis blush2.gif tada pilvuko apachioj pajutau kazka panashaus i tai, kaip buna nervinis tikas prie akies (toks timpt timpt thumbup.gif ) po to kasdien tie "pakutenimai" vis daznejo ir stiprejo nestuke.gif

As taip pat pirmus judesiukus pajutau 17sav 4 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pirmus judesiukus pajutau 15 sav. ir 6 dienų wub.gif
jausmas buvo lyg kas sproginėtų pilvuke, toks švelnus kutenimas, kuris dabar jau virsta į stuksenimą iš vidaus wub.gif
Atsakyti
Aš pajutau 17-tos savaitės pabaigoje. Lyg kažkas švelniai baksnojo man į dešinį šoną ax.gif Kadangi tai pirmas mano nėštumas, tai aš bent galvoju, kad tai tikrai buvo judesiukai ax.gif Anksčiau niekada nieko panašaus nejaučiau
Atsakyti
As pajutau gal 17 - 18sav. istikruju ne iskart supratau, kad tai maziukas juda. blush2.gif
Atsakyti
As savo mazylio judesiukus pajauciau 17 sav. pabaigoj.Buvo labai keistas,bet malonus jausmas rolleyes.gif
Atsakyti
as judesiukus pajauciau 16 sav.
is pradziu dar suabejojau, kad tai mazius beldzia, bet su laiku supratau, kad tai ir buvo pirmi judesiukai nestuke.gif
Atsakyti
As pajutau 20sav.,ir tai buvo toks jausmas tarsi zarnos apsiverte,cia man gydytoja sake,kad panasiai turetu buti,tai taip ir buvo...Super jausmas
Atsakyti
16 savaitę, gal net anksčiau. Tokie švelnūs "pasirausimai", kaip mažo kurmiuko rolleyes.gif
O 18tą sav. jam labai nepatiko vibracija važiuojant autobusu, tai kaaaaip apspardė... blink.gif nesuprantu, iš kur tiek jėgos ėmėsi, nes matėsi judėjimas net iš išorės. Bet paskui jau priprato važinėti biggrin.gif
Atsakyti
As 16-17 sav pajutau, toki lyg tika, kazkas is mergaciu jau aprase toki jausma, bet tikrai nebuvau tikra, ar cia ne pilvas gurguliuoja. O dabar jau apie savaite svelnius tuksejimus, tai gal jau cia ir yra judesiukai? Vis dar nesu labai tikra. blush2.gif Gydytoja sako, kad dar anksti. g.gif
Atsakyti
ax.gif as tai lygiai 16 sav. pajutau tikrai judesiukus, nors gydytoja aiskino kad tai per anksti, bet tikrai jutau tai ka ir dabar jauciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pirmą kartą pajutau 19sav +4 dienos wub.gif Jausmas tarsi kas stuksentų iš vidaus wub.gif
Pastebiu kad dažniausiai jaučiu vakare atsigulus ax.gif
Atsakyti