Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

O pas mane tai visi vis klausinėjo ar jaučiu kokį plazdenimą, ar taip lyg žuvytė plaukiotų g.gif
O aš nieko panašaus nejutau. Tik kažkur apie 16-17savaitę pajutau kaip mano pilvelio gyventojas man stuktelėjo.
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau ir aš, vakar vakare gerokai pajudėjo pilvelis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 12 16, 11:36)
Pagaliau sulaukiau ir aš, vakar vakare gerokai pajudėjo pilvelis. ax.gif

Sveikinu, Inore! Ir dziaugiuosi uz tave nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rututu: 16 gruodžio 2005 - 11:57
na va pagaliau ir musu kiema atejo svente lotuliukas.gif visokius burbuliavimus ir plaukiojimus praziopsojau, bet uztat dabar dziaugiuosi aiskiais spyriukais thumbup.gif
taigi leliuko judesius pajutau nuo kazkus 18+6 dienos. nestumas pirmas wub.gif

sendien visa ryta mazuliukas mane kibino wub.gif
Atsakyti
O as labai anksti pajutau 16 sav.+3d. 4u.gif
Atsakyti
Pirmieji leliuko judesiukai buvo kaip plazdesys wub.gif O jau tokie rimti smūgiai gal apie 23sav.Dabar baigia savo namą sugriaut wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
as savo maziuko judesiukus pajutau 17 sav ir 4 d. tai buvo ryte, kai gulejau lovoje ir baisiai tingejau keltis blush2.gif tada pilvuko apachioj pajutau kazka panashaus i tai, kaip buna nervinis tikas prie akies (toks timpt timpt thumbup.gif ) po to kasdien tie "pakutenimai" vis daznejo ir stiprejo nestuke.gif
Atsakyti
As savo maziaus judesiukus pradejau justi 18 sav. Taciau, tai buvo judesiukai... O jau vakar pajutau, tikruosius spyrius, labai aiskiai. Mums jau 20 sav. ir 5 d.
Atsakyti
Nors jau vienąkart balsavau, bet nieko neparašiau ax.gif Su pirmuoju bakstelėjimą į ant pilvo uždėtą ranką pajutau 16 sav. ir kelių dienų, su antruoju - 16 sav ir 5 d. Antrąjį kartą tai nutiko lėktuve grįžtant į Lietuvą smile.gif Taigi, prie 16 savaičių galit pridėti dar vieną mano balsą.
Dabar pilvas jau juda į visas puses, kas bus toliau - nebeįsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
As pajutau apie 20 savaite wub.gif
Atsakyti
18 sav. pajutau kad pilve kazkas apsiverte - atrodo, kad pilva suktu blush2.gif
o jau kita diena uzdejusi ranka ant pilvo gavau spyri biggrin.gif
Atsakyti
As savo 2.gif pajutau 19sav. Jausmelis thumbup.gif
Atsakyti