Pirmas "tikras" judesys - 17 savaičių ir 6 dienos, kai ryte laikydama ranką ant pilvo pajutau gana stiprius "bum bum bum" į delną iki tol buvo apie dešimt dienų kažkokio burbuliavimo, kad nelabai supratau, žarnos ten ar O dabar jau kasryt taip pasveikina mane, ir vis smarkiau
Man dar tik 13 savaičių nėštumas, bet jau jaučiu kažkokį plazdenimą viduje. Nerealus jausmas, net nežinai ar ten leliukas, ar kas... Ir pirmą nėštumą gal 14 sav. pajutau kažką pilvuke, bet gydytojas paneigė, sakė kad dar per anksti. Tai nžn. kuo tikėt.
17savaiciu ir 3d. svelniai bum i sona
18 savaičių ir 4 dienos buvo, kai leliukas nutarė pabendrauti
nuo 16 savaitės
Pradžioj buvo kažkoks burbuliavimas ir nebuvau tikra, ar tai judesiai leliaus, ar šiaip žarnos O nuo 18 savaičių pradėjo bumsėti aiškiai, tada jau neliko abejonių, kad tai mano vaikiukas
nuo 17 savaites
pirmo nestumo metu, judesius pajutau lygiai 18 sav. Zinau, kad antra nestuma jie pasijaucia anksteliau. Deja... antra nestuma judesius pajutau tik 18 sav. 3 diena. O laukiau kaip isprotejus, net galvojau, kad matyt kazkas negerai, kad 18 sav. dar nejutau. Bet po poros dienu atsigriebiau uz visus nerimus
vos pries pora dieneliu kazkas mano pilvelyje ar viduriukuose daresi, ko niekada anskciau nebuvau patyrus. aisku, tai nebuvo spardymasis, bet kazkoks kaip malimasis ar plaukiojimas daug kas sako, kad tai negalejo buti mazylis, bet as visgi tikiu, kad tai ir buvo mano lelyte
Kada pradejau jausti plazdenimus neuzfiksavau, bet jau toki rimta smugi pajutau suejus lygiai 20 savaiciu.
Pagaliau ir mane baksnoti pradejo. Vartymaisi, burbuliavimai kai liovesi, buvo visika tyla. 16 sav. 4 d. pradejo baksnoti. Laukiu, kada ispirs.
Aš tai su pirmu vaikeliu pajutau 17 savaitę,pajutau lyg tokius burbuliukus.Labai fainas jausmas.Įdomu,kaip bus darbar,kada pajusiu tuos judesiukus,aš jų labai laukiu.