Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

O mums bus 16 savaiciu. As irgi dar nieko nejauciu ir net neisivaizduoju kas tai per jausmas, kai jauti kudikeli savyje. Jei ne rytinis pykinimas, tai ko gero pamirsciau kad laukiuosi. Laukiu tu judesiu, tada tikrai patikesiu, kad as ji tikrai turiu 4u.gif
Atsakyti
normalius reguliarius judesiukus pajutau nuo 20 sav su biskiu ax.gif dabar keikviena diena bamblys mane kutena tongue.gif rolleyes.gif o pirmuosius tikrai pajuaciua anksciau, tik kazkaip as nepriskirdavau to leliukui... blush2.gif
Atsakyti
AS tai kokia 18 sav. pajutau, tik va vis svarsciau ar cia vaikiukas ar ne smile.gif O uzvakar vyro ranka nat pilvuko padejau, kad jus butumet maciusios jo akis biggrin.gif tiek laimes ir dziaugsmo smile.gif
Atsakyti
4u.gif Mane 17 savaitę nudžiugino
Atsakyti
aš tai pajutau 18,5 sav wub.gif ir nuo tada jau kasdien nors šiek tiek smile.gif va, dabar ne per seniausiai judėjo, matyt, muzika patiko, nes kaip tik klausiau biggrin.gif
Atsakyti
maniskis pradejo krutet 20-ies wub.gif
Atsakyti
Pirmo vaiko judesius pajutau 18 savaitę,o antro 13-tą blink.gif Tai ir suklaidino gydytojus dėl gimdymo datos.Buvo nuspręsta,kad aš po pastojimo dar sirgau mėnesinėm.Tai tik po 3-čio patikrinimo echoskopu pasakė,kada maždaug reiks gimdyti.Tai dabar laukiu ir net pačiai įdomu. g.gif
Atsakyti
sunglasses2.gif Sveikos,storulikes tongue.gif smagu kai jauti savo mazuliuka biggrin.gif ispradziu as ir nesupratau ar tai mano pilvelis burbuliuoja ar jau mazutis baladojasi tai kada pajutau pirmus judesiukus sunku pasakyti.Iki pat siol labai pergyvenau,kad mazylis mazaijuda ,bet kai paskaiciau,kad daugumai gana panasiai apsiraminau biggrin.gif
O kad mazulis juda daugiau pavalgiu tai tikrai,kad ir sen pavalgius atsisedau y lova ir istiesiau kojas tai net issigandau savo mazuliuko stiprumo mano superbayby
2.gif
Atsakyti
soske.gif KAIP GERA KAD YRA SU KUO IR KO PASIMOKYT nestuke.gif ACIU JUM gathering.gif
Atsakyti
Švelnius judesiukus pajutau jau 16sav., o tokius, kad kartais net išsigąstu tai nuo 18sav. Stiprus mano lelius! biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Literatūra sako, kad 18-20 savaitėmis.
Prasidėjo 18-kta savaitė.. judesių nė kvapo. O ir pilvas nė kiek nepasikeitė. Gal per centimetrą ir padidėjo sad.gif.

1. Kame bajeris? Kada Jum pradėjo judėti vaikas?
2. 4-5 mėnesiuos koks buvo pilvas pas Jumis? Kiek kg priaugot? O tai manoji.. ghmm... numetė kilogramą. Dabar 52kg kažkur.

Vienu žodžiu... nerealiai laukia mdar savaitę iki ultragarso.. o tai toks jausmas, kad ji nenėščia.. arba tas balvonas nustojo augti.

Kame reikalas?
Atsakyti
doh.gif Neįdėmiai balvonėnas litertūrą skaito, pirmakartės kiek vėliau pradeda jausti judesius (jei ji pirmakartė), o gal dar nesupranta, ką jaučia, ir svoris galėjo kristi pirmaus mėnesius, o ne augti, ir žymesnių pilvo apimtie pokyčių dar gali ir nebūti tongue.gif Bet lelius tai ne balvonas, čia jau greičiau veikėjas toks ax.gif
Atsakyti