Labas visoms ir mamytems,
ir as turiu nerima, o dar perskaiciau kas nutiko su Onora...Stiprybes jai.
Mums jau 19 savaiciu ir 4 dienos (pagal ankstesniu ultragarso tyrimu rezultatus), o as dar iki sio laiko nepajutau judesiuku. Ar tai normalu? Pirmas nestumas, skaiciau, kad esant pirmam nestumui judesiukus galima pajausti ir tik nuo 20-22 savaites, bet kai paskaitai, kad juos jau pajaucia nuo 17-18 savaites, tai ir neramu pasidaro, ar viskas gerai. Gal galit pasidalinti savo patirtimi?
Aciu uz issakytus savo patyrimus As vis galvoju, gal as net nesuprantu dar, kad pas mane pilvelyje maziukas juda, o gal dar ir anksti. Tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes kitaip ir buti negali.
QUOTE(disi @ 2005 04 06, 10:05)
Aciu uz issakytus savo patyrimus As vis galvoju, gal as net nesuprantu dar, kad pas mane pilvelyje maziukas juda, o gal dar ir anksti. Tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes kitaip ir buti negali.
Kai jis tikrai sujudes-suprasi. as irgi galvojau, kad nesuprantu, bet viena diena sedint prie lango ties bamba pajutau kazka tokio, is ko supratau, kad tai JIS.
QUOTE(dark @ 2005 04 06, 10:49)
Kai jis tikrai sujudes-suprasi. as irgi galvojau, kad nesuprantu, bet viena diena sedint prie lango ties bamba pajutau kazka tokio, is ko supratau, kad tai JIS.
O as tai visai pajutau kazkoki jausma pilvo apacioje(lygiai 17 sav).... net nezinau ar tai buvo judesiai - bet tikrai zinoja, jauciau, kad tai mano angelelis
apsirikti neimanoma!!!!
Sekmes visoms kurios laukia judesiuku...o as turbut jau tuoj gimdyti vaziuosiu
drauge nescia 26 sav,bet vat jau dvi dienas nejuto judesiu ir ja gydytojai pagulde i ligonine,nors per pirmine apziura sake,kad lyg ir viskas gerai...ar jai gali buti kas nors blogo?
gali buti, kad nejuto tik del apsitraukusios gimdos, tada tikrai nieko blogo, gal tik vaistuku palasins...
ka tik grizau is jos viskas gerai-per ekoskopa mate,kad lelius juda ir spardosi-tik ji nejuto bet dabar jau jaucia!
na va, kaip gerai, labai dziaugiuosi
As pirmuosius judesiukus pajutau 18 savaite,bet man taip pat daktare pasake kad per anksti dar juos jausti !Kaip daktere gali zinoti ar as juos jauciu ar ne juk ne pas ja pilvelyje!Dabar jau 22sav.jauciu juos dar stipriau net ir matosi kartais ant pilvelio kad jis juda.Vyras taip pat juos jaucia kaip prideda ranka prie pilvuko.O kaip isispirs i koki nors sona tai net truputeli ir skauda!!!