Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

Labas visoms nestuke.gif ir mamytems,
ir as turiu nerima, o dar perskaiciau kas nutiko su Onora...Stiprybes jai.
Mums jau 19 savaiciu ir 4 dienos (pagal ankstesniu ultragarso tyrimu rezultatus), o as dar iki sio laiko nepajutau judesiuku. Ar tai normalu? Pirmas nestumas, skaiciau, kad esant pirmam nestumui judesiukus galima pajausti ir tik nuo 20-22 savaites, bet kai paskaitai, kad nestuke.gif juos jau pajaucia nuo 17-18 savaites, tai ir neramu pasidaro, ar viskas gerai. Gal galit pasidalinti savo patirtimi?
Atsakyti
As irgi labai pergyvenau iki kol sulaukiau judesiukus, o sulaukiau apie 20sav.ir 2-3d. Tiesa sakant gal ir anksciau kaz kas buvo bet galvojau kad tai zarnos biggrin.gif (bet gal ir buvo ten zarnos g.gif ) Sekmes tau, maziau pergyvenk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Onora console.gif laikykis console.gif
Atsakyti
Nepergyvenk, disi, aš pati pajutau pirmuosius judesiukus 20sav+4d., kiekvienam savas laikas, ir tu jų sulauksi, drąsiai gyvenk iki 21sav.Nesinervink 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz issakytus savo patyrimus 4u.gif As vis galvoju, gal as net nesuprantu dar, kad pas mane pilvelyje maziukas juda, o gal dar ir anksti. Tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes kitaip ir buti negali.
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2005 04 06, 10:05)
Aciu uz issakytus savo patyrimus 4u.gif As vis galvoju, gal as net nesuprantu dar, kad pas mane pilvelyje maziukas  juda, o gal dar ir anksti. Tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes kitaip ir buti negali.

Kai jis tikrai sujudes-suprasi. as irgi galvojau, kad nesuprantu, bet viena diena sedint prie lango ties bamba pajutau kazka tokio, is ko supratau, kad tai JIS.
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2005 04 06, 10:49)
Kai jis tikrai sujudes-suprasi. as irgi galvojau, kad nesuprantu, bet viena diena sedint prie lango ties bamba pajutau kazka tokio, is ko supratau, kad tai JIS.

O as tai visai pajutau kazkoki jausma pilvo apacioje(lygiai 17 sav).... net nezinau ar tai buvo judesiai - bet tikrai zinoja, jauciau, kad tai mano angelelis
wub.gif wub.gif apsirikti neimanoma!!!!
Sekmes visoms kurios laukia judesiuku...o as turbut jau tuoj gimdyti vaziuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 06 balandžio 2005 - 11:19
drauge nescia 26 sav,bet vat jau dvi dienas nejuto judesiu ir ja gydytojai pagulde i ligonine,nors per pirmine apziura sake,kad lyg ir viskas gerai...ar jai gali buti kas nors blogo?
Atsakyti
gali buti, kad nejuto tik del apsitraukusios gimdos, tada tikrai nieko blogo, gal tik vaistuku palasins...
Atsakyti
ka tik grizau is jos smile.gif viskas gerai-per ekoskopa mate,kad lelius juda ir spardosi-tik ji nejuto smile.gif bet dabar jau jaucia!
Atsakyti
na va, kaip gerai, labai dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
As pirmuosius judesiukus pajutau 18 savaite,bet man taip pat daktare pasake kad per anksti dar juos jausti !Kaip daktere gali zinoti ar as juos jauciu ar ne juk ne pas ja pilvelyje!Dabar jau 22sav.jauciu juos dar stipriau net ir matosi kartais ant pilvelio kad jis juda.Vyras taip pat juos jaucia kaip prideda ranka prie pilvuko.O kaip isispirs i koki nors sona tai net truputeli ir skauda!!! smile.gif
Atsakyti