Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji vaisiaus judesiai

Onora, jie privalo apziuret tave jei tu turi itarimu, kad lelius nejuda, kas ci aper nesamones, gal nueik i privacia kokia klinika? Tavo vietoj del visa ko pasitikrinciau, pamatyasi viskas bus gerai, bet atsarga gedos nedaro. Nueik privaciai lai paechoskopuoja
Atsakyti
Nu i ligonine tai nevaziuosiu be siuntimo, nes priemime paprastai kazhkokios raganos dirba. Jei neturi siuntimo ar nesciosios kortele jos dar drista abejoti nestumu ir jei nekraujuoji - tai varo lauk sad.gif Tik susinervinciau dar labiau, geriau rytojaus palauksiu. O privaciai - tai ka cia priieskosiu sekmadieni...

Siaip tai noreciau, kad cia butu tik perdetas mano panikavimas...

Aciu uz patarimus ir paguodimus
Atsakyti
Onora, mažiau jaudinkis, tai ir tau ir vaikeliui kenkia.O echoskopu tave privalo apžiūrėti. pasakyk, kad nejauti jau kelias paras judesiukų, kad blogai jautiesi.Juk gydytojam svarbiausia tavo leliuko sveikata.Nors aš manau, kad viskas geria,jei mažiukui kas negerai būtų tikrai pajustum. Man ir gydytoja sakė, kad tokiam nėštume turėčiau jaust jei kas negerai...Nesijaudink ir laikykis good.gif
Atsakyti
O jausti, tai fiziskai kaip nors jausti?

Iki siandienos isgyvenau, dar iki rytdienos palauksiu, tik kad atsibudau ir ishkart zhliumbti pradejau cry.gif .
Atsakyti
Tikrai nusiramink smile.gif Manau, kad tavo leliukas tik išsidirbinėja,man buvo taip, kad supainiojau tikrus judesiukus su pilvo gurguliavimu, ir tada maždaug savaitę laukiau ir pati maniau, kad kažkas negerai, bet 20sav+5 d. aiškiai pajutau, kad 2.gif viskas gerai.Palauk rytojaus ir šiandien nebesinervuok, pamastyk, kad jei tiek išlaukei tai viena diena nieko nepakeis.Aš manau, kad viskas gerai.kai nueisi pas gydytoją ir išsiaiškinsi, parašyk
Laikykis thumb_yello.gif

Jei jaustum kokius nors skausmus, kraujuotum tada verta būtų jaudintis...
Atsakyti
hmm bet gi butu daug paprasciau nueit privaciai pasiziuret g.gif Onora ir tu maziau jaudintumeisi, o tai daba verki ir nervinies, negerai nono.gif Aisku viskas bus gerai, kitaip ir but negali wink.gif
Atsakyti
Onora, aš kai nervinuosi, tai mano vaikiukas nei krepšt. O tu jau kelias dienas jaudiniesi, gal jis ir bijo pakrutėt g.gif Bet jei smarkiai nerimauji, tikrai nelauk ilgai, eik į privatų kabinetą, padarys echoskopiją ir matysi, kad viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 03 20, 15:28)
Nu i ligonine tai nevaziuosiu be siuntimo, nes priemime paprastai kazhkokios raganos dirba. Jei neturi siuntimo ar nesciosios kortele jos dar drista abejoti nestumu ir jei nekraujuoji - tai varo lauk sad.gif Tik susinervinciau dar labiau, geriau rytojaus palauksiu. O privaciai - tai ka cia priieskosiu sekmadieni...

Siaip tai noreciau, kad cia butu tik perdetas mano panikavimas...

turejau ir as panasu stresa, kai beveik 20 savaiciu buvo.judesiukus pradejau jaust 16sav, o vat tada nestumo vidury mazius daugiau nei 2 dieneles tylejo... cry.gif
Dar Suomijoj tuo metu buvom....
tai vatkai jau nusprendem, kad reik tikrai i ligonine vaziuoti, tai jis masinoj, pakeliui pas gydytoja spardytis padejo isdykelis biggrin.gif
tikiu, kad ir tavo maziui viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
nezinau net kur eiti privaciai, be to as per savo verkima tai net negaliu sodzio pratarti sad.gif
Darktarei savo susikaupusi pasiskambinsiu ir viskas, nes as net su mama negaliu telefonu pasikalbeti - ishkart kaip gumulas burnoj
Atsakyti
Nu tai aisku paskambink daktarei, reikejo is kart ir skambint smile.gif Na tai lauksim ka ji tau pasakys smile.gif Ir baik nervintis, o daryk ka nors, kuo anksciau issispres tuo maziau nervu bus wink.gif
Atsakyti
Tai aišku, kad skambink nieko nelaukus. Ta nežinomybė nervuoja labiausiai. Juk nieko dėl to, kad paskambinsi, nenutiks blogo.
Atsakyti
nuo 13 val tik dirba daktare- tai ir laukiu, o ana visa savaite kazkur isvykusi buvo.
Atsakyti