QUOTE(Onora @ 2005 03 19, 16:28)
Ir dar... Mano pilvas truputi kietokas, jo neskauda, taciau jis kilnojasi nuo mano sirdies plakimo, atrodo, kad sirdis i pilva nukrito. Ir dar kakle vena tvinksi. Ir smilkinius spaudzia. Gal cia ir yra vien priezasciu, ko tas leliukas nejuda. Tik nuo ko man taip pasidare - tai irgi nezinau.
Man irgi atrodydavo, kad sirdis i pilva nukritusi. Gal tai ir yra lelius?
O vena kakle tvinksi nuo nerimo. Smilkinius spaudzia taip pat nuo to pacio.
Tipiniai nerimo pozymiai.
Nieko tau nera, nurimk.
ok einu metu arbatos gerti
na, kaip tu jauties?
as pajutau judesiukus 18sav, gera menesi tikrai ne kasdien jausdavau arba nepastebedavau. o pilvas ir pas mane sirdies ritmu kilnojasi. suverciau sita reikala placentai. kadangi ji pas mane priekineje sieneleje prisitvirtinus tai nusprendziau kad cia ji pulsuoja. tu tik nepergyvenk, nes nuo to kieteja pilvelis ir per ji irgi gali nejausti, nors ten makaluojasi. beja, dabar akusere patare gerti pirmiausiai ne vaistukus nuo kietejimu, o pabandyti valerijono dziovintu saknu pasitarkuot (o gal vaistinej gatavu buna) ir uzplikyti kelioms valandoms. o tada skaninti cukrum ar medum ir gerti arbatele.
as pajutau judesiukus 18sav, gera menesi tikrai ne kasdien jausdavau arba nepastebedavau. o pilvas ir pas mane sirdies ritmu kilnojasi. suverciau sita reikala placentai. kadangi ji pas mane priekineje sieneleje prisitvirtinus tai nusprendziau kad cia ji pulsuoja. tu tik nepergyvenk, nes nuo to kieteja pilvelis ir per ji irgi gali nejausti, nors ten makaluojasi. beja, dabar akusere patare gerti pirmiausiai ne vaistukus nuo kietejimu, o pabandyti valerijono dziovintu saknu pasitarkuot (o gal vaistinej gatavu buna) ir uzplikyti kelioms valandoms. o tada skaninti cukrum ar medum ir gerti arbatele.
o kada normalu kad pajauti? su dvynukais pajaučiau 16sav tik daktare nuramino tipo čia dar ne judesiai,bet tikrai jie ir buvo,nes manieji daug stipriau matyt nei vienas vaikelis spardėsti tai dėl to ir anksčiau.su šituo kolkas judesiukų nėra,bet juk dar ir anksti.
nu kuo toliau tuo neramiau man, nes jau 3 paros, kai nejauciu judesiuku --jokiu nei krustelejimo menkiausio, o dar iki antradienio ryto reikia dagyventi
QUOTE(Onora @ 2005 03 20, 11:07)
nu kuo toliau tuo neramiau man, nes jau 3 paros, kai nejauciu judesiuku --jokiu nei krustelejimo menkiausio, o dar iki antradienio ryto reikia dagyventi
Tavo dar per mazas nestumas, kad jaustum reguliarius judesius.
sakyk, o ko tau neramu? Bijai, kad kazkas nutiko vaikuciui? Kaip man aiskino akusere, jei jau susiformavusi placenta (o tau ji susiformavusi), tai jei kazkas nutiktu, tu pajustum labai greitai, greiciau nei po 3 paru. Kaip? Nugaros maudimu, sokolado spalvos isskyromis. Dar kazka minejo, bet nebepamenu.
Na jei jau taip neramu, tai net nezinau.....gal nuvaziuok i ligonine. Pasakyk, kad skauda pilvuka, blogai jautiesi. Juk neatsisakys apziuret, nelieps laukt antradienio.
Man neramu, kad leliukas gali buti negyvas Nes visiskai nejuda, tiesa isskyru nera jokiu negeru, ir nugaros neskauda, taip, kad gal ir perdetas mano nerimas, tik kad viena leliuka esu jau praradusi, tiesa, labai mazas nestumas buvo, tai jei taip nutiktu dar karta ir kai jau nestumas ipusejes - tikrai neishgyvenciau
Ligonineje savaitgali nedarys echoskopijos, be to, jau viena kart buvau ten be siuntimo - tai ishsiunte atgal. Taip, kad net jei rytoj paguldytu, echoskopija darytu poryt. o antradieni nuo 7 ryto einu pas savo gydytoja ir prasysiu, kad butinai nusiusti i echoskopija ishkart.
Ligonineje savaitgali nedarys echoskopijos, be to, jau viena kart buvau ten be siuntimo - tai ishsiunte atgal. Taip, kad net jei rytoj paguldytu, echoskopija darytu poryt. o antradieni nuo 7 ryto einu pas savo gydytoja ir prasysiu, kad butinai nusiusti i echoskopija ishkart.
[/quote]
Onora, tu juk gyveni Vilniuje! Pas mus Panevezyje jei atvyksti i ligonine padaro echoskopija, negaliu patiket.
As taip pat esu praradusi vaikuti, todel suprantu tavo baimes. As pati tik dabar baigiu ju atsikratyt.
Jei nejauti tu negeru pozymiu, praktiskai nera sansu, kad vaikutis negyvas.
Duodu 100procentu, kad kai tave echoskopu apziures ir isitikinsi kad jam viskas gerai-jis ims judet. Dabar tu nuolat isitempusi, o tai labai persiduoda vaikuciui. Pagalvok, kad dabar su savo nervais tu jam kenki, juk pati rasai, kad pilvukas isitempes. Nu tai kaip tau pajusti judesius ar kaip jam judet, kai tavo gimda akmenine?
Ne, nu tu privalai nusiramint. Ikalk 50g. su arbata. Atsipalaiduisi.
Ne, nu tu privalai nusiramint. Ikalk 50g. su arbata. Atsipalaiduisi.
Norejau del to pilvuko kilnojimosi lyg sirdute apacioj plaktu - as ne medike, bet man buvo paaiskinta, kad tai berods pagrindine arterija einanti is sirdutes per visa musu pilviuka zemyn, tai uztai kartais ir atrodo, jog sirdis pilvan nukritusi plaka. Ja galima pastebet ir nebunant nesciai, taip kad nieko blogo.
Del to pacio jausmo, kad sirdis pilve. Kiek zinau nescia moteris pradeda kitaip kvepuoti. Iki nestumo kvepuoja krutine, o nestumo metu-pilvu. Tai turbut todel ir tas jausmas toks.
Onora, kaip jautiesi?
Onora, kaip jautiesi?