Įkraunama...
Įkraunama...

Temų paieška forume

QUOTE(lapa @ 2008 01 29, 13:39)
Pavizdžiui vasas naujas temas šiuos dienos,ar imanoma kaip nors surast?

Pažvelk į puslapio viršų, kur yra SM logotipas dešinėje pusėje yra užrašai:
Paieška Pagalba Dienoraščiai Galerija Favorites Nariai Kalendorius Fotokonkursai
Po šiais užrašais yra dar keturi:
Mano nustatymai · Peržiūrėti naujas žinutes · Pagalbininkas · Naujų žinučių:
Tau prireiks antrojo užrašo: peržiūrėti naujas žinutes. Ten paspaudusi rasi visas naujausias šios minutės, valandos ir t.t. žinutes 4u.gif Tuo pačiu ir temas.
Tikiuosi, supratai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lapa @ 2008 01 29, 14:00)
Jaigu tema uždaryta,per peieška man ja atidarys ar ne?Kaš kaip man nesigauna naudotis paieška,rodo klaida,gal ten reike kokius ženkliukus įvest?

Jei tema uždaryta, ją rodo, ir galima skaityti, bet ne rašyti. Jei meta kažkokią klaidą, tai arba per greit vykdai paieškas (8 sekundžių tarpu), arba gali išmest užrašą, kad tokios temos nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 01 29, 15:04)
Pažvelk į puslapio viršų, kur yra SM logotipas dešinėje pusėje yra užrašai:
Paieška Pagalba Dienoraščiai Galerija Favorites Nariai Kalendorius Fotokonkursai
Po šiais užrašais yra dar keturi:
Mano nustatymai · Peržiūrėti naujas žinutes · Pagalbininkas · Naujų žinučių:
Tau prireiks antrojo užrašo: peržiūrėti naujas žinutes. Ten paspaudusi rasi visas naujausias šios minutės, valandos ir t.t. žinutes  4u.gif Tuo pačiu ir temas.
Tikiuosi, supratai  4u.gif
Papildyta:

Jei tema uždaryta, ją rodo, ir galima skaityti, bet ne rašyti. Jei meta kažkokią klaidą, tai arba per greit vykdai paieškas (8 sekundžių tarpu), arba gali išmest užrašą, kad tokios temos nėra  mirksiukas.gif

Tikrai supratau.Labai labai ačiu.Esu naujokė,tai nelabai dar ka moku čia.Buvau radusi tema apie vyrus tolimuju reisu vairuotojus,skaičiau ja,o dabar na niekaip nagaliu ja rast,net per paieška.O noriečiau paskaityt. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2008 01 29, 14:17)
Tikrai supratau.Labai labai ačiu.Esu naujokė,tai nelabai dar ka moku čia.Buvau radusi tema apie vyrus tolimuju reisu vairuotojus,skaičiau ja,o dabar na niekaip nagaliu ja rast,net per paieška.O noriečiau paskaityt. cool.gif

Yra net kelios:
Mano vyras - tolimųjų reisų vairuotojas
Tolimųjų reisų vairuotojų žmonos ir draugės
Dar yra bendraminčiuose tema, bet ji prieš keletą dienų buvo uždaryta, naujos nerandu, bet gal greitu metu kas nors sukurs mirksiukas.gif Įdedu tą seną temą (čia), ją galėsi tik skaityt, nes jau uždaryta. Gero skaitymo ir bendravimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2008 01 29, 13:39)
Pavizdžiui vasas naujas temas šiuos dienos,ar imanoma kaip nors surast?

Eini per forumus ir apačioj nusistatai, kad rodytų "pagal paskelbimo datą" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Regin @ 2008 03 29, 00:03)
Sveiki,
Biskutuka as kai ko nesuprantu verysad.gif pvz. skelbimu lentoj kur vaikams, ieskau bendroj temoj- batai, kur yra mano skelbimas ir nerandu. Pvz. skelbiau pries pora dienu o nesuranda, tada uzpilsdau paieskos forma pagal nica ir man rodo kitus senesnius skelbimus rubu o butent batu temos visai neranda g.gif bandziau ten visaip uzdet varneles bet nieko. Siandien turim jau 29 d. o man paskutini rodo 07 d. o kur visi kiti kur paskiau ejo skelbimai g.gif
Manau supratot kas man cia neaisku blush2.gif  ax.gif

Greičiau būtų susirast savo žinutes, paspaudus ant savo niko ir "Rasti visas nario žinutes". Gali būti, kad tema buvo automatiškai ištrinta, todėl jos ir nerandat doh.gif

Visi 2 savaičių senumo skelbimai trinami automatiškai.
Atsakyti
Paieska siandien nebeveikia visai cool.gif Kazi kodel? g.gif
Atsakyti
Ką tik pabandžiau - veikia rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki. As noreciau paklausti, kaip man surasti senas temas? Pvz per paieska as randu tema Alytaus nuotakos, bet tikrai zinau, kad pries tai buvo dar dvi senos temos tokiu paciu pavadinimu, kurias tesia si nauja tema. Bet per paieska man duoda tik nauja tema ir viskas g.gif gal kas gali padeti siuo klausimu, nes man tikrai reiketu paskaityti tas senas temas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krrriste @ 2008 06 11, 11:47)
Sveiki. As noreciau paklausti, kaip man surasti senas temas? Pvz per paieska as randu tema Alytaus nuotakos, bet tikrai zinau, kad pries tai buvo dar dvi senos temos tokiu paciu pavadinimu, kurias tesia si nauja tema. Bet per paieska man duoda tik nauja tema ir viskas g.gif gal kas gali padeti siuo klausimu, nes man tikrai reiketu paskaityti tas senas temas  verysad.gif

Gali būti,kad jos jau ištrintos mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet ar gali buti taip greitai istrintos? unsure.gif ta pirmoji tai gal ir istrinta, bet apie antra merginos kalba naujausioje temoje, tai as supratau, kad jos visiskai neseniai ja skaite.. Bet siaip is esmes senas temas turetu ismesti kartu su nauja per paieska (kai ivedi raktinius zodzius) ar ju kazkur kitur reikia ieskoti? Gal naujausioje temoje kazkokia nuoroda turi but i senas temas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krrriste @ 2008 06 11, 12:23)
Bet ar gali buti taip greitai istrintos?  unsure.gif ta pirmoji tai gal ir istrinta, bet apie antra merginos kalba naujausioje temoje, tai as supratau, kad jos visiskai neseniai ja skaite.. Bet siaip is esmes senas temas turetu ismesti kartu su nauja per paieska (kai ivedi raktinius zodzius) ar ju kazkur kitur reikia ieskoti? Gal naujausioje temoje kazkokia nuoroda turi but i senas temas? g.gif

Po tam tikro laiko temos trinamos,ir nemanau,kad jas būtų galima susigrąžinti per paiešką
Atsakyti
noriu rasti tema keiciames/dovanojame/pigiai parduodame, bet nerandu jos niekaip g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif gal gali moderatores padeti ja rasti??? g.gif
Atsakyti