Įkraunama...
Įkraunama...

Temų paieška forume

QUOTE(jovana @ 2007 02 05, 10:16)
Senos temos yra trinamos, o kartu su jomis ir TAVO žinutės. Todėl ir nerandi...  rolleyes.gif

tai kadgi ne ta situacija - reikalingą temą tai aš randu, tik ji prikalbėta ir uždaryta, o štai joje paieška neranda to, kas tikrai žinau ten buvo aptarinėta blink.gif
kokių versijų dar bus? mirksiukas.gif
o gal aš čia ir ne į temą blush2.gif šita tema tai apie TEMŲ paiešką, o man paieška TEMOJE kelia abejonių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 05 vasario 2007 - 09:50
Uždarytose taip pat turi veikti paieška rolleyes.gif Gali būti, kad meta klaidą, nes dedi žvaigždutę rolleyes.gif

Jau nusiunčiau užklausimą adminams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 02 05, 13:28)
Uždarytose taip pat turi veikti paieška  rolleyes.gif Gali būti, kad meta klaidą, nes dedi žvaigždutę  rolleyes.gif

Jau nusiunčiau užklausimą adminams  smile.gif

beveik pataikei, iš tiesų pabandžiau bile ką surinkti be žvaigždutės ir surado. Tik tada nesuprantu, ko verta ta pastaba, kuri išmetama nieko neradus: Atsiminkite, jog galima naudoti simbolį '*' paieškos tikslinimui. Mam* rodys rezultatus tokius kaip Mama ir Mamą. arba "Išplėstinio naudojimo pagalba" paieškos formoje, jei ten pateikiamos paieškos patikslinimo gudrybės neveikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2007 02 15, 15:44)
kartais sunkiai sekasi surasti tai ko reikia g.gif atrodo, ivedi ir viena ir kita raktazodi, o tinkama tema pasirodo visai kitaip vadinasi bigsmile.gif  smile.gif

Tai to žodžio ieško ne tik pavadinime, bet ir pačioj temoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 02 06, 21:19)
Nugis neištrynė -  techniniai nesklandumai  biggrin.gif Pareis ta tema  4u.gif

taip pritariu labai dazna problema- tie techniniai nesklandumai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgytes @ 2007 04 11, 22:48)
taip pritariu labai dazna problema- tie techniniai nesklandumai g.gif

Kokie techniniai nesklandumai šį kart atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 05 12, 11:35)
Gal ir ne į tema ,atsiprašau, blush2.gif  kaip atrasti sena jau užrakintą temą ,pvz apie sanpaulijas. blush2.gif Ačiu.

Eini į skyrelį Flora ir apačioj kairėj paieškos laukelyje įrašai žodį "sanpaulija". Išmes visas temas, kuriose paminėtas tas žodis wink.gif
Atsakyti
su ta paieska man neaisku, irasiau zodi, kur temoj jis tikrai yra ir jo neismete. tai mazadaug zinojau kur ieskot tai susiradau kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Zuvyte- @ 2007 07 11, 11:23)
su ta paieska man neaisku, irasiau zodi, kur temoj jis tikrai yra ir jo neismete. tai mazadaug zinojau kur ieskot tai susiradau kitaip  g.gif

Paiškoj svarbu ir lietuviškos raidės, žodžio galūnė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 04 12, 08:00)
Kokie techniniai nesklandumai šį kart atsitiko?

Kažin ir pas mane techniniai nesklandumai? g.gif Sukūriau naują temą, pagal savo nicka įvedus paiešką išmeta, kad ji yra prie DĖDĖS Miego visų kitų temų, bet kai noriu ją atsidaryti - rašo, kad įvyko klaida arba tema buvo ištrinta verysad.gif Ką daryt? PADĖKIT, BŪKIT ŽMONĖS help.gif
Atsakyti
Ar jau viskas susitvarkė? nes man atidaro jūsų temą "Pasaka apie jūsų vaikelį..., Atsiųsk vardą - gausi pasakąsmile.gif"
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 10 23, 14:57)
Laba diena, nežinau kur ir ko paklausti, bet buvau paskelbus temą VISIŠKAS APETITO NEBUVIMAS, rubrikoje - vaikų LIGOS IR KITOS PROBLEMYTĖS, bet ji senokai dingo kažkur. dar neseniai galėjau atrasti per paiešką, o dabar ir ten neatsiverčia. Suprantu, kad ten beveik mes dviese mamos bendraujam, bet ta tema man ir mano mergytei gyvybiškai svarbi, todėl nesuprantu, kur dingo ši temelė. Ačiū 4u.gif P.S norėčiau, kad ir kitos mamos prisijungtu, bet ka darysi, kad esam beveik vienetiniai egzemplioriai su savo bėdom. verysad.gif

Bandyk ieškoti savo profilyje "Rasti visas nario žinutes" pagal žinutės turinį. Gal jau buvo panaši tema ir jos abi sujungtos? g.gif
Atsakyti