Įkraunama...
Įkraunama...

Temų paieška forume

QUOTE(krita @ 2007 01 20, 11:45)
Visur apacioje yra langelis (iveskite raktazodi) ka jis reiskia?Ar tikrai reikia kazka ivest?  Koks raktazodis

Raktažodis yra: paieška2006
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2007 01 20, 12:45)
Visur apacioje yra langelis (iveskite raktazodi) ka jis reiskia?Ar tikrai reikia kazka ivest?  Koks raktazodis,mano loginas?Nesuprantu? Turbut per prastas klausymas,kad nerandu atsakymo.Atleiskit uz toki jokinga klausyma.Buna ir tokiu,jug as naujoke.

Tas "raktažodis" ir yra žodis ar žodžio dalis, pagal kurį bus vykdoma paieška mirksiukas.gif paspaudus ant to langelio, užrašas "Įveskite raktažodį" dingsta, ir gali įrašyt, ką nori

QUOTE(Patieška @ 2007 01 21, 17:57)

biggrin.gif
Atsakyti
Man nerodo visu temu sad.gif
kartai rodo, kartai ne, jau atsibodo per paieska susirasti tema, kurioje bendrauju sad.gif
kodel taip yra?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 01 24, 15:52)
Man nerodo visu temu sad.gif
kartai rodo, kartai ne, jau atsibodo per paieska susirasti tema, kurioje bendrauju sad.gif
kodel taip yra?

Jo, man irgi streikuoja dažnai, ypač ta opcija, kur galima žodžio dalį suvesti, pvz., PAIEŠK* - turėtų ieškoti ir "paieška", ir "paieškos" ir "paieškokime" ir pan., o dažniausiai išmeta, kad nieko nerado unsure.gif
Papildyta:
Nu va, įdomumo dėlei pabandžiau. gavau štai ką:

"Deja, nerasta jokių rezultatų.
Bandykite patikslinti paieškos parametrus.
Atsiminkite, jog galima naudoti simbolį '*' paieškos tikslinimui. Mam* rodys rezultatus tokius kaip Mama ir Mamą."
g.gif
Atsakyti
Aš taip pat užsistačiusi, kad per vieną puslapį rodytų 40 temų, bet kartais būna, kad parodo pagal standartą, o likusias temas tenka ieškoti per paiešką, nes atvertus kitą puslapį nerodo reikiamų temų
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 21, 18:57)

Papildyta:
Sveiki, as nelabai suprantu kaip man parasyti savo zinute.Niekur nerandu.Randu tik ATSAKYTI i keno nors kito zinute???
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 01 25, 11:32)
Papildyta:
Sveiki, as nelabai suprantu kaip man parasyti savo zinute.Niekur nerandu.Randu tik ATSAKYTI i keno nors kito zinute???

Nerandi šio mygtuko g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2007 01 25, 11:10)
Aš taip pat užsistačiusi, kad per vieną puslapį rodytų 40 temų, bet kartais būna, kad parodo pagal standartą, o likusias temas tenka ieškoti per paiešką, nes atvertus kitą puslapį nerodo reikiamų temų

o data nustatyta 'Nuo pradžios"?
Tarkim Naujienų skyrelyje pagal nustatymą rodo tik paskutinių 30 dienų aktyvias temas, kitų tiesiog nesimato, norint jas pamatyti reikia pasirinkit "nuo pradžios".
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 01 25, 12:07)
o data nustatyta 'Nuo pradžios"?

Nežinau g.gif Nuėjau dabar į Mano nustatymai>Forumų nustatymai ten yra pasirinkimų laukas, kur parašyta Temų, rodomų kiekviename forumo puslapyje, skaičius, pasirinkau 40, daugiau jokių nustatymų nemačiau g.gif

PVZ: vakar iėjau į bendraminčių skyrelį, ta tema kur aš bendrauju populiari, per dieną prirašomi keli psl. Atvertus pirmą puslapį, jos nebuvo, o kitame puslapyje pamačiau tik užvakar aktyvias temas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valiute: 25 sausio 2007 - 12:28
Keista, dar tokio nebuvo pasitaikę.
O čia pirma kartą? ar buvo ir anksčiau?
Nes nieko keista nebuvo.
O per favoritus ši tema atsinaujina?
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 01 25, 12:40)
O čia pirma kartą? ar buvo ir anksčiau?
O per favoritus ši tema atsinaujina?

Pasitaiko labai dažnai, todėl savo mėgiamas temas įtraukiau į favoritus.
Per favoritus tema visada atsinaujina
Atsakyti
ar galit pasakyti, kodėl labai dažnai "grybauja" paieška? puikiai žinau, kad esu kažkurioje temoje kažką konkretaus rašiusi, noriu surasti savo seną žinutę kad įdėti nuorodą į ją, o paieškoje surinkus paieškos žodžio fragmetą su žvaigždute gaunu atsakymą, kad nieko nerado blink.gif ir taip LABAI LABAI DAŽNAI verysad.gif
tik nesakykit, kad galima kitaip rasti, žinau, kad yra galimybė susirasti visas savo žinutes ir paskui ten žvejoti, bet kai žinučių virš tūkstančio tai tikrai norisi naudotis padoresnėmis priemonėmis negu blusinėjimu po visą žinučių sarašą schmoll.gif
o gal paieška nebeveikia uždarytose temose? g.gif aš ieškau senų žinučių būtent uždarytose temose unsure.gif ...fantazuoju... laukiu atsakymo iš tų, kas žino ir gali paaiškinti, nes darosi nepatogu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 05 vasario 2007 - 08:33