Sveiki,
kiek pamenu, anksčiau "įrankių juostoje" budavo "paieškos" skyrelis. Tačiau jau kuris laikas jo nematyti.
Todėl kreipiuosi pagalbos į Jus: kaip atrasti temas, kuriose jau buvo kalbėta rūpimais klausimais anksčiau (pvz., mane domina tema - "Skraistės, šaliai , jų nėrimo schemos.." )
Ačiū iš anksto
Paieškos ir nebus viršutinėje meniu dalyje. Nes ją naudojant, striginėja visas forumas, jis tarytum pakimba ir nebeveikia kelias min. Šiuo metu padaryta paieška kiekvienam skyrelyje atskirai. Paspaudus ant pasirinkto skyrelio, apačioj kairėj gali pamatyti:
Tavo atveju ieškok skyrelyje "Rankdarbiai"
Tavo atveju ieškok skyrelyje "Rankdarbiai"
Norėjau surasti narių iš tam tikro miesto, bet nepavyko. Galima pagal vardą, prisijungimo datą, paskutinio buvimo datą, net vaikų vardus, ar iš kur sužinojo apie forumą, o pagal vietą - negalima. Gal ne ten ieškojau?
Nuėjus į "Nariai" ir paspaudu mygtuką "Daugiau nustatymų..." galima ieškoti narių ir pagal tinklapį, parašą, narius su nuotraukomis, pranešimų gaviklių numerius, žinučių skaičių, paskutinės žinutės datą, prisijungimo datą, paskutinio prisijungimo datą, pagal įrašus prie vardų, pagal įrašą iš kur sužinojo apie forumą, pagal tikrą vardą.
Bet nėra vietovės . Todėl norėjau paklaust argalima būtų tai padaryti? Gal yra įmanoma? Būtų tikrai vertingesnė tokia paieška, nei pagal vaikų vardus ar "iš kur sužinojote apie mus".
Gal galite patarti kaip rasti narių iš tam tikro miesto? Kaiynuose tokio skyrelio nėra
Bet nėra vietovės . Todėl norėjau paklaust argalima būtų tai padaryti? Gal yra įmanoma? Būtų tikrai vertingesnė tokia paieška, nei pagal vaikų vardus ar "iš kur sužinojote apie mus".
Gal galite patarti kaip rasti narių iš tam tikro miesto? Kaiynuose tokio skyrelio nėra
Jau buvo apie tai klausta, bet pasikartosiu. Ar imanoma rasti tema, kai raktazodis tik 3 raides. Man pvz rupi rasti tema apie PMS. Bandziau visaip. O gal tokios temos is vis nera?
QUOTE(aitta @ 2006 10 31, 13:10)
Jau buvo apie tai klausta, bet pasikartosiu. Ar imanoma rasti tema, kai raktazodis tik 3 raides. Man pvz rupi rasti tema apie PMS. Bandziau visaip. O gal tokios temos is vis nera?
kad paieška būtų vykdoma, žodis turi susidaryti iš mažiausiai 4 raidžių
Tokia tema yra čia Aš jei noriu rasti kažką SM, kas yra iš 3 raidžių, einu į google.lt ir paieškos langelyje įvedu "PMS supermama.lt"
Whow kaip operatyviai. Aciu
Taip, ir aš pasigendu tokios galimybės susirasti savo kraštiečių . Tarkim, naujokai SM dar nelabai gaudosi ir paprasčiausiai gali nerasti kaimynuose savo miesto atstovų, tai paprasčiausiai būtų imti juos ir pakviesti.
Vakar buvo įdegtas naujas paieškos variklis forume, kuris nepkrauna serverio.
Rezultatai ganėtinai džiuginantys - visame forume atliekant paiešką, paieška trunka iki 1-2s. Taigi, jau galite naudotis Forumo pilnu paieškos variantu.
Taigi, prieš atidarant naują temą forume, patikrinkite ar tokios dar nebuvo Paieškos pagalba.
Rezultatai ganėtinai džiuginantys - visame forume atliekant paiešką, paieška trunka iki 1-2s. Taigi, jau galite naudotis Forumo pilnu paieškos variantu.
Taigi, prieš atidarant naują temą forume, patikrinkite ar tokios dar nebuvo Paieškos pagalba.
QUOTE(SuperMama @ 2006 12 14, 19:06)
Vakar buvo įdegtas naujas paieškos variklis forume, kuris nepkrauna serverio.
Visur apacioje yra langelis (iveskite raktazodi) ka jis reiskia?Ar tikrai reikia kazka ivest? Koks raktazodis,mano loginas?Nesuprantu? Turbut per prastas klausymas,kad nerandu atsakymo.Atleiskit uz toki jokinga klausyma.Buna ir tokiu,jug as naujoke.