QUOTE(SuperMama @ 2006 02 17, 14:40)
Dingo, nes labai apkrauna serveriuką ypač piko metu.
Bet užtat veikia paieška skyreliuose (apačioje) ir pirmame puslapyje. Tiesa dabar ji vyksta per Google paieškos variklį.
jau ta naujoji paieška tai visiškas nesupratimas. Pvz ieškojau anąkart apie židinius temoje Namai. Nu tai ir išmetė visas temas, kur toks žodis paminėtas
O seniau juk buvo galima pažymėti kad rodyti tik žinutes, ar tik temas. Žodžiu paskelbiau naują temą, paskui ją sujungė, nes pasirodo tokiaj au kaip ir buvo
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 21, 10:17)
jūsų balsavimas tikrai nepadės, paieška liks tokia kokia yra dabar. Pati forumo programa nėra gerai pritaikyta tokiam didžiuliam forumui ir tuo labiau Paieškos variklis parašytas visai netinkamai.
čia tai aš išvis be žodžių
Kaip tarybiniais laikais- pardavėjas dievas- o tu tik menkas žmogelis perkantysis. Šiaip jei ne forumietės, tai ir to forumo nebereikėtų... Nors gal čia to ir siekiama
QUOTE(Elina @ 2006 03 05, 16:16)
Man irgi labai nepatinka ši pertvarka. Nu man tooks pazoras: sena SM "gyventoja"- o nieko neberandu
. Dar kažkokia nesamonė padaryta ir skelbimų skyrelyje
, pvz. neberandu kvepalų temos
. K čiortu jau kantrybė baigiasi
: ieškau, knisu ir ko ieškau- nerandu
[b]Papildyta:
o kas balsavo už tokią nesamoningą pertvarką skelbimų skyriuje? Buvo labai gerai, kai populiariausios temos visad buvo "po ranka", o dabar viršuje visokios naujesnės nesamonės
. Kalbu ir apie drabužių pardavimo skyrelį ir apie skyrelį "kita", sakau, pvz. nerandu kvepalu arba dar gražiau-
savo parduodamų rūbų temos
o tai va, kodėl aš niekaip nerandu temos apie kosmetiką! o maniau kad jos ir nebėra, nes dabar atskiros temelės- parduodu pudrą, parduodu šešėlius ir pan atsirado. vadinasi ne aš viena čia nerandu
ė!!!!!!!!!!!!!!!!! tai kur ta tema apie kosmetikos pirkimus- pardavimus? kaip ją rasti? Per paiešką randu, bet paskui jei vėl normaliai įėjus tai nėra. Tai čia nebe taip kaip seniau- pagal naujumą paskelbtos būdavo? Nes dabar matau vakar dienos pasisakymus, o savo ką tik ten parašyti nerandu