Įkraunama...
Įkraunama...

Temų paieška forume

Man irgi labai nepatinka ši pertvarka. Nu man tooks pazoras: sena SM "gyventoja"- o nieko neberandu doh.gif . Dar kažkokia nesamonė padaryta ir skelbimų skyrelyje blink.gif , pvz. neberandu kvepalų temos blink.gif . K čiortu jau kantrybė baigiasi cool.gif : ieškau, knisu ir ko ieškau- nerandu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 21, 09:17)
jūsų balsavimas tikrai nepadės, paieška liks tokia kokia yra dabar

o kas balsavo už tokią nesamoningą pertvarką skelbimų skyriuje? Buvo labai gerai, kai populiariausios temos visad buvo "po ranka", o dabar viršuje visokios naujesnės nesamonės doh.gif . Kalbu ir apie drabužių pardavimo skyrelį ir apie skyrelį "kita", sakau, pvz. nerandu kvepalu arba dar gražiau- savo parduodamų rūbų temos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 05 kovo 2006 - 15:12
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 21, 07:17)
jūsų balsavimas tikrai nepadės, paieška liks tokia kokia yra dabar.

Nezinau kiek ta paieska apkraudavo serveri, bet mano manymu bet kuriame forume tokia paieska - privalomas atributas. Zinoma, lengviausias sprendimas paimti ir ja panaikinti, bet ar ne pats laikas tiesiog pagalvoti apie galingesni serveri? Juolab neabejoju kad bent 80% dazniau besilankanciu mamyciu tikrai to pasigedo. Nejaugi jums i tai nusispjaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 03 05, 15:16)
pvz. nerandu kvepalu arba dar gražiau- savo parduodamų rūbų temos blink.gif

O ne patogiau savo sukurtą skalbimą iš karto užsiprenumeruoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2006 03 05, 14:40)

Gal ir patogiau, jeigu tokiu temo yra viena - dvi, na kelios maksimum. Bet jeigu viena diena Tau norisi susirasti viena, kita dien - kita, kaskart poreikiai specifiniai, tai uzsikastum ir tarp tu prenumeratu, kaip ir su sita paieska. Prenumerata labai specifinis sprendimas, kad atstotu paieska. Gal man sendien supuliavo akis ir as ieskosiu info apie ja, rytoj noresiu susirasti tema apie maudymosi kostiumelius, o poryt pietums noreisu pasidaryt darzoviu salotu. Sutinku, sitos temos nera tiek specifines, kad nenuspetum skyrelio, kurioje jos butu, bet juk toli grazu ne visos temos tokios!
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 05, 16:44)
Gal ir patogiau, jeigu tokiu temo yra viena - dvi, na kelios maksimum. Bet jeigu viena diena Tau norisi susirasti viena, kita dien - kita, kaskart poreikiai specifiniai, tai uzsikastum ir tarp tu prenumeratu, kaip ir su sita paieska. Prenumerata labai specifinis sprendimas, kad atstotu paieska. Gal man sendien supuliavo akis ir as ieskosiu info apie ja, rytoj noresiu susirasti tema apie maudymosi kostiumelius, o poryt pietums noreisu pasidaryt darzoviu salotu. Sutinku, sitos temos nera tiek specifines, kad nenuspetum skyrelio, kurioje jos butu, bet juk toli grazu ne visos temos tokios!

Nesupratai manęs, Forumietei aš norėjau patarti užsiprenumeruoti savo sukurtą temą, ne ji minėjo, kad savo skelbimo negali susirasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 05 kovo 2006 - 16:57
QUOTE(Keiti @ 2006 03 05, 14:57)
Nesupratai manęs, Forumietei aš norėjau patarti užsiprenumeruoti savo sukurtą temą, ne ji minėjo, kad savo skelbimo negali susirasti.

Na tada tikrai ne tiap supratau, nes pamaniau, kad ji minejo skelbima, sukurta ne savo sukurtoje temoje. Va kaip painiai issireiskiau doh.gif Na bet kuriuo atveju, cia jau krypstam nuo tiesiogines temos. Pasikartosiu, kad temu prenumerata gali padeti, deja, ne visais atvejais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2006 03 05, 16:40)

betgi ne tame esmė blink.gif . Savo temą suradau ir kvepalus radau, bet noriu pasakyt tai, kad pertvarka- absoliučiai nepatogi vartotojui doh.gif ....ir " vyriausybės" atsakymai į skundus, mažų mažiausia, pribloškia cool.gif unsure.gif , pvz. jūsų balsavimas tikrai nepadės, paieška liks tokia kokia yra dabar .
Dėl pakeitimų " skelbimuose" niekas nebalsavo, niekas neklausė ar pirkėjams- pardavėjams tiktų šita pertvarka schmoll.gif . Kam trukdė ankstesnė tvarka? Ar ir ji serverį užkrauna doh.gif . Žodžiu....fonas forume patampa kažkokiu diktatorišku g.gif . Nepatinka man cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 05 kovo 2006 - 18:42
QUOTE(Elina @ 2006 03 05, 16:36)
ir " vyriausybės" atsakymai į skundus, mažų mažiausia, pribloškia cool.gif  unsure.gif , pvz. jūsų balsavimas tikrai nepadės, paieška liks tokia kokia yra dabar .<...> Žodžiu....fonas forume patampa kažkokiu diktatorišku g.gif . Nepatinka man cool.gif

Sitas ir man labiausiai uzkliuvo. Idomu ka pati "valdzia" i tai atsakytu?
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 17, 14:40)
Dingo, nes labai apkrauna serveriuką ypač piko metu.
Bet užtat veikia paieška skyreliuose (apačioje) ir pirmame puslapyje. Tiesa dabar ji vyksta per Google paieškos variklį.  bigsmile.gif

jau ta naujoji paieška tai visiškas nesupratimas. Pvz ieškojau anąkart apie židinius temoje Namai. Nu tai ir išmetė visas temas, kur toks žodis paminėtas doh.gif O seniau juk buvo galima pažymėti kad rodyti tik žinutes, ar tik temas. Žodžiu paskelbiau naują temą, paskui ją sujungė, nes pasirodo tokiaj au kaip ir buvo doh.gif
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 21, 10:17)
jūsų balsavimas tikrai nepadės, paieška liks tokia kokia yra dabar. Pati forumo programa nėra gerai pritaikyta tokiam didžiuliam forumui ir tuo labiau Paieškos variklis parašytas visai netinkamai.

čia tai aš išvis be žodžių blink.gif blink.gif Kaip tarybiniais laikais- pardavėjas dievas- o tu tik menkas žmogelis perkantysis. Šiaip jei ne forumietės, tai ir to forumo nebereikėtų... Nors gal čia to ir siekiama blink.gif g.gif
QUOTE(Elina @ 2006 03 05, 16:16)
Man irgi labai nepatinka ši pertvarka. Nu man tooks pazoras: sena SM "gyventoja"- o nieko neberandu doh.gif . Dar kažkokia nesamonė padaryta ir skelbimų skyrelyje blink.gif , pvz. neberandu kvepalų temos blink.gif . K čiortu jau kantrybė baigiasi cool.gif : ieškau, knisu ir ko ieškau- nerandu schmoll.gif
[b]Papildyta:

o kas balsavo už tokią nesamoningą pertvarką skelbimų skyriuje? Buvo labai gerai, kai populiariausios temos visad buvo "po ranka", o dabar viršuje visokios naujesnės nesamonės doh.gif . Kalbu ir apie drabužių pardavimo skyrelį ir apie skyrelį "kita", sakau, pvz. nerandu kvepalu arba dar gražiau- savo parduodamų rūbų temos blink.gif

o tai va, kodėl aš niekaip nerandu temos apie kosmetiką! o maniau kad jos ir nebėra, nes dabar atskiros temelės- parduodu pudrą, parduodu šešėlius ir pan atsirado. vadinasi ne aš viena čia nerandu doh.gif

ė!!!!!!!!!!!!!!!!! tai kur ta tema apie kosmetikos pirkimus- pardavimus? kaip ją rasti? Per paiešką randu, bet paskui jei vėl normaliai įėjus tai nėra. Tai čia nebe taip kaip seniau- pagal naujumą paskelbtos būdavo? Nes dabar matau vakar dienos pasisakymus, o savo ką tik ten parašyti nerandu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 06 kovo 2006 - 11:07
Take it easy, baby. biggrin.gif

Paieška bus kaip ir anksčiau, kai tik techninės galimybės leis. O dabar sąlygų tam nėra ir balsavimai būtent todėl nepadės. O jei jums balsavimas reikalingas tik tam kad pasijusti reikšmingais be konkretaus rezultuto, tai žinoma galite atidaryti, man tikrai ne gaila.
Mano pasirinkimas buvo - sklandesnis ir pastovesnis serverio veikimas, o anos paieškos metu jau vienas ieškantis ko nors žmogus forumo piko metu galėjo parklupdyti serverį ant kelių ir visi 1200 sedėjo po 5-10 minučių be forumo visiškai, kol serverio adminas atstatinėjo viską.

Galingesni serveriai nepadės vien jau dėl to, kad forumo skriptas neturi galimybių dirbti su 4 serveriais padalinant funkcijas, o mes jau ir taip turime du pačius galingiausius pagal savo konfiguraciją serverius.

O jums vien tik SuperMama kaip diktatorė prieš akis... doh.gif

Atsakyti
man ta pati rodo.kodel?
noredama surast tai ko reikia,bandau ieskot ten kur surasyti visi moderatoriai ir ju turimos temos.butu gal ir gerai,bet pasirinkus"pagalba"labai ilgai reikia laukt iki puse valandos,kol tie moderatoriai ten pasirodo.
mane domina rankdarbiai,sita tema bandziau rast ir visu temu apacioje,kur jie ir yra,bet ten tik rankdarbiu skelbimai.
kur yra visu temu sarasas?as vis dar nepakeiciau nuomones.cia tikrai sunku rast tai ko ieskai.gal kazko nezinau,nemoku,jei galit paaiskint,labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(seeva @ 2006 03 21, 16:33)
man ta pati rodo.kodel?
noredama surast tai ko reikia,bandau ieskot ten kur surasyti visi moderatoriai ir ju turimos temos.butu gal ir gerai,bet pasirinkus"pagalba"labai ilgai reikia laukt iki puse valandos,kol tie moderatoriai ten pasirodo.
mane domina rankdarbiai,sita tema bandziau rast ir visu temu apacioje,kur jie ir yra,bet ten tik rankdarbiu skelbimai.
kur yra visu temu sarasas?as vis dar nepakeiciau nuomones.cia tikrai sunku rast tai ko ieskai.gal kazko nezinau,nemoku,jei galit paaiskint,labai aciu.

Ką tą patį rodo? g.gif
Kodėl ieškai per moderatorius? Visai nesuprantu logikos.
Peržiūri pagrindinį forumo puslapį, kur surašyti visi skyreliai ir randi skyrelyje NAMAI
"Rankdarbiai
Siuvimas, mezgimas, siuvinėjimas, nėrimas ir t.t
Forumą prižiūri: Aga
"

Forumo apačioje yra skelbimų lenta, kurioje yra išskirti Rankdarbiai - ten tik skelbimai.
Atsakyti