Įkraunama...
Įkraunama...

Temų paieška forume

Aš pasigedau, gal ir kas nors kitas, kad skelbimų lentoje būtų galima išskirti prekės skirtos mokyklai. Tarkim, kad būtų lengva rasti uniformas, knygas, kuprines, ar sportinę aprangą ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Vike @ 2013 04 16, 10:19)
Aš pasigedau, gal ir kas nors kitas, kad skelbimų lentoje būtų galima išskirti prekės skirtos mokyklai. Tarkim, kad būtų lengva rasti uniformas, knygas, kuprines, ar sportinę aprangą ir t.t.

Kad yra tokių temų:
Tik mokyklai skirtos priemonės ir uniformos
Knygos mokslui ir vadovėliai
Knygos vaikams ir paaugliams
Ugdymui skirtų priemonių išpardavimas
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 04 16, 10:15)

Ačiū už atsakymą. Bet ar būtų galima jas išskirti kaip į subforumą, kad neriektų knistis per baldus, indus, kosmetika ir kt. Ir toje vietoje mamos galetų skelbti tai ko ieško ar ką parduoti turi. Dabartinė pieška yra labai plati. Dažnai netekusi kantrybės numoju ranka.
Atsakyti
sveiko. Kur ieskoti kvepalu isparduotuves? blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s.kristi @ 2013 04 17, 15:59)
Kur ieskoti kvepalu isparduotuves?

Skelbimų lentos skyrely Kita -> Originalių kvepalų išparduotuvė 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
nezinau,kur klausti,tai paklausiu cia.Buvo tema "Taurages mezgejeles",taciau ji kazkaip mistiskai dingo.Galvojau,kad man vienai neina rasti,bet pasirodo ir mano drauge nerado.Kaip cia taip atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2013 04 25, 19:21)
Laba diena,
nezinau,kur klausti,tai paklausiu cia.Buvo tema "Taurages mezgejeles",taciau ji kazkaip mistiskai dingo.Galvojau,kad man vienai neina rasti,bet pasirodo ir mano drauge nerado.Kaip cia taip atsitiko?

Tema per klaidą buvo ištrinta. Grąžinau ją į Bendraminčių skyrelį -> Tauragės mezgėjėlės
Atsiprašau už nepatogumus. 4u.gif
Atsakyti
sveiki , nusipirkau dvi degutis ir negaliu surasti temos kur apie jas kalbasi.
ivedu uzklausima kazkokias ne i tema gaunu atsakymus
Papildyta:
degutes
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry63442830
Atsakyti
Sveiki,
kur galėčiau įdėti sklebimą pardavimui maisto papildo 1 dėžutės, plaukams, nagams ir odai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2014 02 13, 09:13)
Sveiki,
kur galėčiau įdėti sklebimą pardavimui maisto papildo 1 dėžutės, plaukams, nagams ir odai? blush2.gif

Niekur smile.gif Nei vaistų, nei vitaminų, nei maisto papildų forume pardavinėti/dovanoti/mainyti negalima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2014 02 13, 09:21)
Niekur smile.gif Nei vaistų, nei vitaminų, nei maisto papildų forume pardavinėti/dovanoti/mainyti negalima smile.gif

Supratau smile.gif
Atsakyti