Dėl paieškos viskas aišku, tik... dažnai temos nerandamos, nes:
- pavadinimai rašomi ne lietuviškomis raidėmis (t.y. be "ž", "š", "ū" ir pan.)
- pavadinimuose pilna įvairiausių simbolių (tokių kaip ~~~~ <<<<< ir pan.)
- pavadinimuose mirga marga mažybiniai maloniniai žodeliai (pvz. rūbiukai... komplektėliai... kombinzonai (taisyklingai būtų "kombinezonai") ir pan.)
Kai ieškai kokios temos, tikrai negali žinoti, kokiu mandru žodeliu temos "kūrėjas" pavadino vieną ar kitą drabužį
Ypač skelbimų temose toks "bardakas"
Manau, turėtų būti šiokia tokia tvarka, kaip kad kituose forumuose...
sveikos mamytes,ziuriu cia jus dauk ir apie viska diskutuojat,tad pagalvojau gal ir man padesit; noriu vasarai isleisti dukra i anglija (londona)dukrytiai 14 metu,galvoju ja isleisti viena be lydinciu asmenu, tad noriu jusu paklausti kokius dokumentus jai reiketu tureti susavimi ir kokios avialinijos skraidina tokius vaikucius be palydos. isanksto aciu uz visus atsakymus mamytes jega
QUOTE(remigijus1 @ 2011 04 28, 12:20)
tad pagalvojau gal ir man padesit
Vaiko kelionė į kitą šalį.
Nepilnamečių skrydis lėktuvu.
(Kelionė su vaiku.)
Laba diena. Nebesusirandu , kur tema apie siūlų pardavimą-pirkimą.
QUOTE(RITUTĖ @ 2011 08 18, 17:38)
Nebesusirandu , kur tema apie siūlų pardavimą-pirkimą.
Nebėr tokios temos, jei turit omeny Skelbimų lentos skyrelį Kita.
QUOTE(ziedute @ 2012 04 26, 18:39)
Atsiprasau jei pasikartosiu (prisipazistu- ne visa tema sia skaiciau)
Ar yra galimybe suzinoti kokios pvz buvo sukurtos naujos temos (na pvz kad ir sios savaites ar sios dienos)
Ar yra galimybe suzinoti kokios pvz buvo sukurtos naujos temos (na pvz kad ir sios savaites ar sios dienos)
Turbūt nesikartojat, nes bent aš tokio pobūdžio klausimą pirmąsyk girdžiu (o ir man pačiai toks klausimas niekad nebuvo kilęs)
O esmė to kokia? Statistikai ar šiaip?
QUOTE(Borzika @ 2012 04 26, 19:16)
jei butu galima tokia filtravimo funkcija tiesiog labai palengvintu ir labai noretusi i visiskai nauja (atsirinkus sau artima-patikusia) tema isilieti nuo pat pradziu jos 'gimimo' ir zengti koja kojan su visais nuo jos isigyvavimo (nekalbu apie sukurtas naujas 'vienadienes-momentines' temas), kadangi esu dirbantis zmogus ir del laiko stokos negaliu pasinerti i tokias platybes paiesku, nes tai uztruktu begale laiko, todel ir parupo- ar yra tokia funkcija, nes kaip bebutu SM yra mano favorite ir be jos apseit negaliu
viso labo tiek
Sveiki,
gal ir man padėsite? Planuose virtuvės remontas,tad ieskau idėjų per paieška man nieko nerodo
Ačiū
gal ir man padėsite? Planuose virtuvės remontas,tad ieskau idėjų per paieška man nieko nerodo
Ačiū
QUOTE(Nanita @ 2012 06 09, 13:42)
Planuose virtuvės remontas,tad ieskau idėjų per paieška man nieko nerodo
Skyrelyje Namai yra ne viena tema apie tai:
http://www.supermama....php/f19-0.html
QUOTE(dudun @ 2013 01 13, 19:32)
kaip konkrečioje temoje surasti tik tas žinutes, kuriose yra pageidaujamas žodis?
Įėjusi į temą, puslapio kairės pusės apačioje yra "Ieškoti temoje" laukelis.
Arba įėjusi į temą, pačioje puslapio apačioje paspauskit "Lo-Fi versija" ir tada Ctrl F.