Įkraunama...
Įkraunama...

Temų paieška forume

O aš šiandien paieškos išviso nematau blink.gif blink.gif
Pagalba Dienoraščiai Galerija Favorites Nariai Kalendorius Fotokonkursai

O kur Paieška dingo, nieko nebesuprantu? g.gif
Atsakyti
Dingo, nes labai apkrauna serveriuką ypač piko metu.
Bet užtat veikia paieška skyreliuose (apačioje) ir pirmame puslapyje. Tiesa dabar ji vyksta per Google paieškos variklį. bigsmile.gif
Atsakyti
g.gif manau Supermama komanda turetu atsizvelgti i mamyciu prasymus ir sugrazinti pa paieska kur buvo... wub.gif Nes dabar labai sunku kazka susirast...o po visa tinklapi narsyt tiesiog doh.gif per google nieko gero,patikekit... protest.gif tikiuosi greitai bus pakitimu thumbup.gif notworthy.gif Aciu uz demesi! aciuks.gif
Atsakyti
Aišku, galima grąžinti senąją paiešką ir per parą po keletą valandų sėdėti su neveikiančiu forumu, nes būtent senoji paieška labiausiai apkrovė serverį. Arba galima bandyt priprasti prie naujos paieškos ir mažiau laiko per dieną turėti neveikiantį forumą.
Atsakyti
doh.gif ziauru bet manau biednai bet teisingai unsure.gif kad ir apkrauna bet lengviau narsyti forume o naujoji nelabai priimtina ir nemanau kad man vienai... g.gif as uz tai kad liktu senoji paieska thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
jūsų balsavimas tikrai nepadės, paieška liks tokia kokia yra dabar. Pati forumo programa nėra gerai pritaikyta tokiam didžiuliam forumui ir tuo labiau Paieškos variklis parašytas visai netinkamai.
Paiška veikia skyreliuose. Jei man reikia rasti informaciją apie tam tikrą vaistą, aš eisiu į Sveikatos skyrelį ir apačioje įrašysiu vaisto pavadinimą, ji apie žaislą - eisiu į žaislų skyrelį.
Atsakyti
Paiška veikia skyreliuose. Jei man reikia rasti informaciją apie tam tikrą vaistą, aš eisiu į Sveikatos skyrelį ir apačioje įrašysiu vaisto pavadinimą, ji apie žaislą - eisiu į žaislų skyrelį.[/b]
[/quote]

O jaigu reikia informacijos apie kazkoki gydytoja arba gydymo istaiga, tai eisiu i Nestumo ir gimdymo, Vaiku sveikatos, Seimos ir moters sveikatos ir dar velniazin koki skyreli ir galu gale nieko nerasiu :/ Aisku, cia viskas daroma musu patogumui, o diskutuoti draudziama... sad.gif Puikiai !
Atsakyti
Negi taip sunku nueit į tuos kelis skyrelius?
Ir ką daugiau galima diskutuot, jei techninių galimybių kitokiai paieškai nėra. Kitaip būtų juk likus ankstesnė paieška.
Atsakyti
Na,mielosios, naujoji paieskos sistema tikrai nėra gera verysad.gif
kol nueini į dominantį skyrelį, kol jame randi ką reikia... blink.gif
Nei vaizdo, nei patogumo...
Gal taip norima forumiečių apmažinti... bigsmile.gif
Tiesiog liūdžiu cray.gif
Atsakyti
blink.gif nius LEU pritariu tau... g.gif nesuprantu kodel stengiasi SuperMama komanda daryti priesingai negu nori forumietes.... Tikrai sumazes lankytoju vien delto kad neina normaliai susirasti norimos temos. dry.gif Jeigu as noriu susirasti mamytes is mano miesto jokios paieskos nepades per google blush2.gif o eiti ir ieskoti per kiekviena skyreli tai tik susinervuosiu negu apsidziaugsiu wacko.gif group.gif taigi gal raskime kompromisa... thumb_yello.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na supratau, per skyrelius tingu eit. Ok. Kuo blogai paieška pagrindiniame forumo psl. ? Atrodo, įvedus žodį, daro paiešką per visą forumą. Gal blogai kad ne taip vaizdą rodo? Tada lango apačioje reikia nuspaust šitą

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.

ir bus įprastas forumo vaizdas.
Atsakyti
nezinau ar situo sprendimu bus kas nors laimeta...tiesiog bus labai daug besikartojanciu temu...bent jau kol visos pripras prie naujos sistemos...bet...kaip sakoma-ir suo kariamas pripranta
Atsakyti