Įkraunama...
Įkraunama...

Temų paieška forume

pagaliau thumbup.gif
aš vakar Stiliuj ėjau per puslapius, pamačiau pavadinimą "Internetiniai dienoraščiai", pagalvojau mažu ta, bet rašėt, kad su interjeru susiję, o skyrelis visai ni v temu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 25, 12:43)
pagaliau  thumbup.gif
aš vakar Stiliuj ėjau per puslapius, pamačiau pavadinimą "Internetiniai dienoraščiai", pagalvojau mažu ta, bet rašėt, kad su interjeru susiję, o skyrelis visai ni v temu irnesakyk.gif

taip tema ta pati "Internetiniai dienoraščiai" notworthy.gif smile.gif ten yra nuorodų namams, man jos buvo labiausiai likę užsifiksavę, o kad ten ne tik namams nuorodos-primiršusi buvau blush2.gif pati kiek kartų, mačiau tą temą ir praėjau... ir taip kelias dienas lotuliukas.gif bet didelis dėkui Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erdene: 25 vasario 2010 - 14:11
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 24, 11:23)
gal šita? smile.gif
Papildyta:

veikia kažkiek  ax.gif
įvedus suknelės išmetė daug temų. Įvedus suknel* rado mažiau temų ir beveik visas jau uždarytas.
ir apskritai man maža rastų temų, kaip beieškosi, vien Skelbimų lentoj, kiek temų su suknelėm. Nebent ieškot konkrečiam skyrelyje  smile.gif

Tai kodėl tada neradus rezultatų išmeta tokį pranešimą:
Deja, nerasta jokių rezultatų.
Bandykite patikslinti paieškos parametrus.
Atsiminkite, jog galima naudoti simbolį '*' paieškos tikslinimui. Mam* rodys rezultatus tokius kaip Mama ir Mamą.

Kaip suprantu, turėtų rasti visus žodžius, kurių dalis yra "suknel" (čia tik pavyzdys, aš daug ko ieškojau ir man su žvaigždute neveikia jau gal metai, tik šiandien kažką rado).
Atsakyti
turėtų tikrai turėtų, o nemeta. Mane pačią erzina, bet techniniai dalykai tik pačios įkūrėjos reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 26, 04:13)
turėtų tikrai turėtų, o nemeta. Mane pačią erzina, bet techniniai dalykai tik pačios įkūrėjos reikalas  smile.gif

su visa pagarba 4u.gif siam tinklapiui irgi noriu pasakyti, kad temu ieskojimo sistema niu neveikia, kad neprisiukslinti tinklapio, kaip butu smagu, na, kad kaip kokiam google pan. veiktu, uztenka zodzio, arba dalies zodzio, net jei pav. zodi-termina neteisingai ivedei, jis persiklausia gal to ieskojot smile.gif o musu forume, net jei buna tema, o po to ieskai ir ta temike tebera, jos neismeta g.gif o vaikscioti koki 60 psl. ieskoti, niu g.gif uztai ir atsiranda nauju-tu paciu temu, kaip sakant prisiukslinam...
Atsakyti
Sveiki, gal as ne i tema, bet noreciau paklausti, kaip ideti nuotraukas i paskelbta tema?
Atsakyti
Temos apie nuotraukų įkėlimą:
Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba.
Internetiniai fotoalbumai.
Internetiniai fotoalbumai - 2.
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 02 26, 12:04)
su visa pagarba  4u.gif siam tinklapiui irgi noriu pasakyti, kad temu ieskojimo sistema niu neveikia, kad neprisiukslinti tinklapio, kaip butu smagu, na, kad kaip kokiam google pan. veiktu, uztenka zodzio, arba dalies zodzio, net jei pav. zodi-termina neteisingai ivedei, jis persiklausia gal to ieskojot  smile.gif  o musu forume, net jei buna tema, o po to ieskai ir ta temike tebera, jos neismeta  g.gif o vaikscioti koki 60 psl. ieskoti, niu  g.gif  uztai ir atsiranda nauju-tu paciu temu, kaip sakant prisiukslinam...

Labai sutinku visu 1000 proc.
Paieskos variklis visiskai neveikia
Jeigu suranda, tai viskas 2009 metu pradzios
Man patinka, kaip moderatores daro pastabas, kad nedubliutu skelbimu "Skelbimu lentoje", o tada atsakykite, kaip ieskoti prekiu tokioje marioje siulomu dalyku
Negaliu nieko rasti
"Skelbimu lenta" visiskai neitraukta i paieskos varikklli?
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 02 26, 11:04)
su visa pagarba  4u.gif siam tinklapiui irgi noriu pasakyti, kad temu ieskojimo sistema niu neveikia, kad neprisiukslinti tinklapio, kaip butu smagu, na, kad kaip kokiam google pan. veiktu, uztenka zodzio, arba dalies zodzio, net jei pav. zodi-termina neteisingai ivedei, jis persiklausia gal to ieskojot  smile.gif  o musu forume, net jei buna tema, o po to ieskai ir ta temike tebera, jos neismeta  g.gif o vaikscioti koki 60 psl. ieskoti, niu  g.gif  uztai ir atsiranda nauju-tu paciu temu, kaip sakant prisiukslinam...

Taip pat sutinku su Jumis. Paieškos sistema veikia labai prastai. Deja sukūriau jau esamą temą, kadangi per paieškos variklį naujos nerado. O kas juokingiausia, kad dabar nors ir yra dvi temos vis tiek neranda, nei tos ankščiau sukurtos, nei mano. Todėl ir gaunasi, kad yra sukuriama po keletą temų.
Deja kūrėjau labiau orientuoti į reklamą jų puslapyje, nei jų kūrinio tobulinimui verysad.gif
Iš vis paskutiniu metu SM'as veikia labai prastai (netas nesikeitė namuose, nei kompas, o ir kitose vietose vyksta tas pats doh.gif ), visą darbalaukį meta labai žemyn ir gan ilgai reikia laukti kol tai įvyksta. Tuo tarpu kai kiti puslapiai veikia puikiai.
Atsakyti

KAIP ?
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 03 15, 17:36)
O kokia pas jus naršyklė opera ar mozila?

ir mane domin kaip 4u.gif aš naudojuosi mozila, einu ir pati pabandysiu suratsi smile.gif
Atsakyti

oi dėkui už patarimą, super veikia thumbup.gif

reklamų nerodo, bet nžn ar tiklsliai taip padariau lotuliukas.gif JavaScript užblokavau Priemonės-->Nuostatos-->Žiniatinklis ir nuimti kur yra varnelė ties JavaScript
Atsakyti